Γιάννενα: Στα Γιάννενα τον Μάιο, ο Μανώλης Σφακιανάκης Γιάννενα: Στα Γιάννενα τον Μάιο, ο Μανώλης Σφακιανάκης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στα Γιάννενα τον Μάιο, ο Μανώλης Σφακιανάκης

Γιάννενα: Στα Γιάννενα τον Μάιο, ο Μανώλης Σφακιανάκης
Θα είναι κεντρικός ομιλητής σε σεμινάριο για τη σωστή χρήση του διαδικτύου.
Όσο αναγκαία έχει καταστεί η χρήση του διαδικτύου, τόσο αναγκαία έχει γίνει και η ανάγκη προστασίας  από τους  νέους κινδύνους.
Η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, διοργανώνει τη Δράση επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα», η οποία θα διεξαχθεί σε 10 πόλεις της Ελλάδας μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου, μεταξύ των οποίων και τα Γιάννενα.
Κεντρικός ομιλητής στο σύνολο των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI) Μανώλης Σφακιανάκης. 
Στα σεμινάρια ως ομιλήτριες συμμετέχουν επίσης η Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Βέρα Αθανασίου, η Κοινωνιολόγος - Εγκληματολόγος Μαριάννα Τάσση και η Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος Μαρίσα Βουλγαράκη.
Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι γονείς και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό.
Στα Γιάννενα, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μάιου.
proinanea.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα Γιάννενα τον Μάιο, ο Μανώλης Σφακιανάκης
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4861324908274381898
Σχόλια
item