Ακόμη και σε Αερομαχία «έμπλεξαν» οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ…(φωτό Ακόμη και σε Αερομαχία «έμπλεξαν» οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ…(φωτό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ακόμη και σε Αερομαχία «έμπλεξαν» οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ…(φωτό

Ακόμη και σε Αερομαχία «έμπλεξαν» οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ…(φωτό
Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, στο πλαίσιο παρακολούθησης της εκπαίδευσης μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της προσωπικής επαφής με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τους. 
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για την ημερήσια δραστηριότητα της 114 ΠΜ και έλαβε μέρος σε πτήση προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 331 Μοίρας, “ΘΗΣΕΑΣ”...
...επιβαίνων σε μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5, σε σχηματισμό ζεύγους αεροσκαφών.
O Αρχηγός ΓΕΑ συμμετείχε στην πτήση επιβαίνων στο έτερο αεροσκάφος του σχηματισμού.
Το σενάριο της αποστολής προέβλεπε πτήση χαμηλής ναυτιλίας, σε θαλάσσια περιοχή κεντρικού-ανατολικού Αιγαίου, επί τόξου Εύβοιας – Καλόγερων- Ικαρίας – Λέρου – Ιμίων – Νάξου, εκτέλεση εικονικών προσβολών σε εναέριους και επίγειους στόχους καθώς και εικονική αερομαχία μεταξύ των αεροσκαφών του σχηματισμού.
Να σημειωθεί ότι την ώρα που στο αέρα βρισκόταν σε αποστολή  Εικονική Αερομαχίας οι Αρχηγοί με ζεύγος Μαχητικών …Μιράζ  2000-5 εκτέλεσαν διπλή εμπλοκή με Τούρκικα Μαχητικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο!
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ακόμη και σε Αερομαχία «έμπλεξαν» οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ…(φωτό
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1197139253424590683
Σχόλια
item