ΝΔ κατά Τσίπρα: Αυτό θα έπρεπε να πει στον Γιλντιρίμ ΝΔ κατά Τσίπρα: Αυτό θα έπρεπε να πει στον Γιλντιρίμ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΝΔ κατά Τσίπρα: Αυτό θα έπρεπε να πει στον Γιλντιρίμ

ΝΔ κατά Τσίπρα: Αυτό θα έπρεπε να πει στον Γιλντιρίμ
Με ένα δηκτικό σχόλιο πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης τοποθετούνται για την τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο ομόλογό του μετά το νέο συμβάν στην περιοχή των Ιμίων.
Σημειώνουν πως η Πειραιώς αξιολογεί ως θετικές τις ενέργειες για την αποκλιμάκωση της κρίσης, ωστόσο θα περίμεναν από τον κ. Τσίπρα να δήλωσει στον Μπιναλί Γιλντιρίμ κάτι αυτονόητο: «Οτι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και ότι τα Ιμια είναι ελληνικά».
«Η ΝΔ θεωρεί θετικές τις ενέργειες για την αποκλιμάκωση της χθεσινής έντασης στο Αιγαίο, αλλά θα περίμενε από τον κ. Τσίπρα να δηλώσει στον Τούρκο ομόλογό του, κάτι αυτονόητο: Οτι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και ότι τα Ιμια είναι ελληνικά, κάτι που όπως διαφαίνεται από τις κυβερνητικές διαρροές απέφυγε να τονίσει ο Ελληνας πρωθυπουργός στην τηλεφωνική του συνομιλία με τον κ. Γιλντιρίμ», σημείωνουν χαρακτηριστικά πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Epirusblog Gr
5 of 5
ΝΔ κατά Τσίπρα: Αυτό θα έπρεπε να πει στον Γιλντιρίμ
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 4542405073530372838
Σχόλια
item