Αγγελική Δαλιάνη: Το μήνυμα αγάπης στον Μάνο Παπαγιάννη, λίγο καιρό μετά το επεισόδιο με την Παυλίδου! Αγγελική Δαλιάνη: Το μήνυμα αγάπης στον Μάνο Παπαγιάννη, λίγο καιρό μετά το επεισόδιο με την Παυλίδου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αγγελική Δαλιάνη: Το μήνυμα αγάπης στον Μάνο Παπαγιάννη, λίγο καιρό μετά το επεισόδιο με την Παυλίδου!

Αγγελική Δαλιάνη: Το μήνυμα αγάπης στον Μάνο Παπαγιάννη, λίγο καιρό μετά το επεισόδιο με την Παυλίδου! | tlife.gr
Στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη και στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα στέκεται η Αγγελική Δαλιάνη.
Στη σκιά του επεισοδίου του γνωστού ηθοποιού με την συμπρωταγωνίστριά του Σοφία Παυλίδου, που οδήγηση στο κατέβασμα της παράστασης Πετάει Πετάει και στη δικαστική διαμάχη των δυο ηθοποιών, η Αγγελική προσπάθησε να κρατήσει μια χαμηλών τόνων στάση και να αποφύγει οποιαδήποτε δήλωση.
Η αλήθεια είναι πως οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν πολλές φορές να πάρουν μια λέξη για το περιστατικό από τα χείλη της Αγγελικής Δαλιάνη, αλλά εκείνη προτίμησε να κρατήσει μια ουδέτερη θέση και να μην κάνει κανένα σχόλιο. Παρόλα αυτά, δεν σταματά να στηρίζει τον σύζυγό της και να είναι στο πλευρό του σε όλα.
Μετά τη “φουρτώνα” που πέρασαν, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να του φτιάξει το κέφι και ανέβασε στο Instagram Μια φωτογραφία τους για την Ημέρα των Ερωτευμένων. “Happy Valentine’s Day”, έγραψε και δημοσίευσε τη φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Κολομβία.
Epirusblog Gr
5 of 5
Αγγελική Δαλιάνη: Το μήνυμα αγάπης στον Μάνο Παπαγιάννη, λίγο καιρό μετά το επεισόδιο με την Παυλίδου!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7453513652914120798
Σχόλια
item