Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Ζέτα Θεοδωροπούλου; Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Ζέτα Θεοδωροπούλου; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Ζέτα Θεοδωροπούλου;

 Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Ζέτα Θεοδωροπούλου;
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ζέτα Θεοδωροπούλου καθώς όπως όλα δείχνουν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη!


Τον τελευταίο καιρό κάποιες φήμες θέλουν τη Ζέτα να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της κάτι που επιβεβαίωσε έμμεσα η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανήρτησε ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο έρωτας ο αληθινός γιορτάζει κάθε μέρα ! Σε εσένα που ήρθες στη ζωή μου και έγινες όλη μου η ζωή , 
Σε εσένα Έρωτά μου ξαφνικέ Κ ανεπανάληπτε ..λόγε μου Κ αιτία να ζώ, άντρα μου, αγάπη μου Κ πατέρα των παιδιών μου,(που θα έρθουν * γιατί θέλουμε πολλά ) ΣΕ ΑΓΑΠΩ!».

Να πούμε βέβαια ότι στη αρχή η Ζέτα είχε παραλείψει την παρένεθση που πρόσθεσε λίγο αργότερα στο σχόλιό της! Ο χρόνος θα δείξει!
Epirusblog Gr
5 of 5
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Ζέτα Θεοδωροπούλου;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4830100262907433845
Σχόλια
item