Ελένη Μενεγάκη: Πέταξε με τον σύζυγό της για Παρίσι αμέσως μετά την εκπομπή – Όλες οι λεπτομέρειες Ελένη Μενεγάκη: Πέταξε με τον σύζυγό της για Παρίσι αμέσως μετά την εκπομπή – Όλες οι λεπτομέρειες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Πέταξε με τον σύζυγό της για Παρίσι αμέσως μετά την εκπομπή – Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Μενεγάκη: Πέταξε με τον σύζυγό της για Παρίσι αμέσως μετά την εκπομπή – Όλες οι λεπτομέρειες | tlife.gr
Ένα διαφορετικό τριήμερο της Αποκριάς θα περάσει φέτος η Ελένη Μενεγάκη, μακριά από την αγαπημένη της Άνδρο και τα τέσσερα παιδιά της. Η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha, μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, πέταξε στις 16:15 για την μαγική πόλη του φωτός, το λατρεμένο Παρίσι.
Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και βρέθηκε στο αεροδρόμιο στις 15:25. Στο αεροδρόμιο φυσικά, μόλις τους αντίκρυσαν επικράτησε αναστάτωση, αλλά η Ελένη, είχε κάθε λόγο να χαμογελά σε όλους, αφού σε λίγες ώρες, θα απολαμβάνει τη θέα του Πύργου του Άιφελ.
Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε την φετινή Καθαρά Δευτέρα να την περάσει πιο ήσυχα, πιο μοναχικά, πιο ρομαντικά, πιο ερωτικά. Μαζί με τις διακοπές όμως συνδύασε και δουλειά, αφού θα κάνει και κάποια γυρίσματα για το νέο διαφημιστικό τρέιλερ, που ετοιμάζει η μεγάλη εταιρία περιποίησης μαλλιών με την οποία ως γνωστόν συνεργάζεται εδώ και δύο χρόνια.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Πέταξε με τον σύζυγό της για Παρίσι αμέσως μετά την εκπομπή – Όλες οι λεπτομέρειες
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2636782914514692945
Σχόλια
item