Τα καυτά φιλιά της Κατερίνας Χαλικιά με τον Φώτη Γιαννιώτη μπροστά στον φακό! Τα καυτά φιλιά της Κατερίνας Χαλικιά με τον Φώτη Γιαννιώτη μπροστά στον φακό! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα καυτά φιλιά της Κατερίνας Χαλικιά με τον Φώτη Γιαννιώτη μπροστά στον φακό!

Τα καυτά φιλιά της Κατερίνας Χαλικιά με τον Φώτη Γιαννιώτη μπροστά στον φακό!
Το ωραιότερο τρίποντο της ζωής της έχει πετύχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Κατερίνα Χαλικιά, όσο δηλαδή κρατάει η σχέση της με τον Φώτη Γιαννιώτη.
Η γνωριμία της με τον καρδιοκατακτητή των 90s –που στα μάτια της παραμένει… Θεός μέχρι σήμερα– κρατάει βέβαια περισσότερα από δέκα χρόνια, από την εποχή που το μοντέλο διατηρούσε μαγαζί στο Παγκράτι.
Τότε, ως μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού, είχε επισκεφτεί τον χώρο του και θέλησε να βγάλει φωτογραφία με εκείνον και τον συνέταιρό του Μάνο Πανταζή, χωρίς όμως τότε να προχωρήσει η σχέση τους σε κάτι περισσότερο. Το σωστό timing ήρθε τυχαία, όπως συμβαίνει στις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης, συναντήθηκαν στον δρόμο και πήγαν για έναν καφέ.
Αυτός ο καφές εξελίχθηκε σε τέσσερα χρόνια σχέσης και μπορεί το ζευγάρι σήμερα να αποφεύγει τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο δεν κρύβει τον έρωτά του. 
Μέχρι στιγμής και οι δύο εμφανίζονται επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά το επόμενο βήμα, δηλαδή τον γάμο, με την Κατερίνα Χαλικιά να δηλώνει σε συνέντευξή της στο YOU πάντως πως δεν βιάζεται, αφού ήδη έχει παντρευτεί μία φορά, και να συμπληρώνει με νόημα πως «ποτέ δεν ξέρεις».

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικόυ YOU απαθανάτισε το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν τις βόλτες τους! Οι δυο τους δεν έκρυψαν ούτε λεπτό τον έρωτα τους και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα καυτά φιλιά της Κατερίνας Χαλικιά με τον Φώτη Γιαννιώτη μπροστά στον φακό!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3034911002410869719
Σχόλια
item