Ήβη Αδάμου: Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης και τα κιλά που πήρε! Ήβη Αδάμου: Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης και τα κιλά που πήρε! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήβη Αδάμου: Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης και τα κιλά που πήρε!

Ήβη Αδάμου: Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης και τα κιλά που πήρε! | tlife.gr
Σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Ήβη Αδάμου που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουινέλη θα αποκτήσουν ένα μωράκι και παρά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, δεν σταματά να είναι σε επαγγελματικό πυρετό.
Η γνωστή τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα, αναλαμβάνει τώρα και ρόλο ηθοποιού και θα υποδυθεί τη Μαγδαληνή στην παράσταση, Jesus Christ Super Star, που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου.


Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας μάλιστα για την εγκυμοσύνη της, αποκάλυψε πως είναι πολύ καλά και ιδιαίτερα δραστήρια και πως προς το παρόν δεν έχει πάρει περιττά κιλά. 
“Η αλήθεια είναι ότι προσέχω και είμαι συνεχώς σε κίνηση, οπότε δεν έχω δσει μεγάλη αλλαγή ακόμη”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση που θα συμμετέχει στο Ακροπόλ!
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήβη Αδάμου: Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης και τα κιλά που πήρε!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5657877900550096731
Σχόλια
item