Γιάννενα: Επίκληση της ενότητας από όλους, στην επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων Γιάννενα: Επίκληση της ενότητας από όλους, στην επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Επίκληση της ενότητας από όλους, στην επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων

Γιάννενα: Επίκληση της ενότητας από όλους, στην επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων
Υπό βροχή αλλά με αρκετό κόσμο κορυφώθηκαν σήμερα με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, υπό το βλέμμα του πρώτου πολίτη της χώρας, Προκόπη Παυλόπουλου, οι επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου ενώ από τους τοπικούς βουλευτές, το παρόν έδωσε μόνο ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας καθώς φαίνεται πως η συζήτηση για τη Novartis στη βουλή κράτησε μακριά από τα Γιάννενα και τους τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές.
Μπροστά από τους επισήμους λοιπόν, παρήλασαν τα νιάτα των Ιωαννίνων και τμήματα του στρατού, των Ευελπίδων, πολιτιστικών συλλόγων της πόλης που χειροκροτήθηκαν από τους Γιαννιώτες.
Όλοι οι πολιτικοί παράγοντες υπογράμμισαν τη σημασία της ενότητας για την επιτυχία του αγώνα τότε και τώρα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων που όπως είπε χαρακτηριστικά, σέβονται τους φίλους αλλά δε φοβόνται τους εχθρούς.
Στην ενότητα του ελληνικού λαού που όταν υπάρχει κάνει θαύματα, αναφέρθηκαν με τις δηλώσεις τους και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης αλλά και ο Δήμαρχος της πόλης μας Θωμάς Μπέγκας. 
Ο τελευταίος τόνισε πως ο διχασμός φέρνει καταστροφές και είναι κρίσιμο σε στιγμές όπως οι σημερινές να εκλείψει.
Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας συνέδεσε την επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων με την πολιτική επικαιρότητα, καθώς σήμερα συζητείται στη βουλή η πρόταση της κυβέρνησης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis. Τόνισε λοιπόν πως σήμερα μιλάμε για δύο διαφορετικές Ελλάδες. 
Την Ελλάδα της ενότητα γιόρτασαν τα Γιάννενα, ενώ την Ελλάδα της πολεμικής έναντι των πολιτικών αντιπάλων παρουσιάζει το ελληνικό κοινοβούλιο. Πέρα από χρόνια πολλά, ο κ. Τασούλας ευχήθηκε και καλή λευτεριά! …
 vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Επίκληση της ενότητας από όλους, στην επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα 843764734386365016
Σχόλια
item