Βίκυ Κάβουρα: «Ανυπομονώ για ένα παιδί» Βίκυ Κάβουρα: «Ανυπομονώ για ένα παιδί» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Κάβουρα: «Ανυπομονώ για ένα παιδί»

Βίκυ Κάβουρα: «Ανυπομονώ για ένα παιδί» | tlife.gr
Στο κατώφλι των 30 και λίγο πριν αλλάξει δεκαετία, η Βίκυ Κάβουρα, ανάμεσα σε ένα διάλειμμα από πρόβες για το Dancing With The Stars, μίλησε στην εφημερία Reallife για τους στόχους της.
«Ακούω ότι είναι η πιο ωραία δεκαετία της ζωής ενός ανθρώπου, ιδιαίτερα μιας γυναίκας. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι διαφορετικό από τους φίλους μου, που είναι ήδη 30. Τα κεράκια είναι που αλλάζουν. 
Είμαι από τις γυναίκες που θα ήθελαν να δημιουργήσουν οικογένεια και να κάνουν παιδιά σε αυτή τη δεκαετία. Ανυπομονώ για ένα παιδί.»
Όσο για τον ιδανικό άνδρα: «Ο ιδανικός για εμένα είναι ένας άνθρωπος με καθαρή ψυχή,χωρίς δεύτερες σκέψεις και στρατηγικές. Τρυφερός, να ξέρει τι θέλει όπως κι εγώ και να πατάει γερά στα πόδια του. 
Δεν είναι έυκολο… Μοιάζει λίγο με τον Mr. Perfect. Μου λένε όμως ότι υπάρχει, γι’ αυτό ψάχνω να τον βρω. Με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση αλλά όχι να είναι αντικειμενικά όμορφος…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Βίκυ Κάβουρα: «Ανυπομονώ για ένα παιδί»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3724805995393402496
Σχόλια
item