Η Σόφη Πασχάλη μιλάει ανοιχτά για τον θάνατο του πρώτου συντρόφου της Η Σόφη Πασχάλη μιλάει ανοιχτά για τον θάνατο του πρώτου συντρόφου της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Σόφη Πασχάλη μιλάει ανοιχτά για τον θάνατο του πρώτου συντρόφου της

Η Σόφη Πασχάλη μιλάει ανοιχτά για τον θάνατο του πρώτου συντρόφου της

H Σάσα Σταμάτη το μεσημέρι του Σαββάτου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της Ooh la la, την Σόφη Πασχάλη η οποία μίλησε ανοιχτά για πολύ προσωπικά ζητήματα.

Η συζήτηση τους οδηγήθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Σόφη στο παρελθόν και συγκεκριμένα, μίλησε για τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Αναφέρθηκε στον θάνατο του, αλλά και στις δυσκολίες που προέκυψαν αργότερα.

«Για να φτάσω να γίνω θεραπεύτρια μου συνέβη κάτι αρκετά δύσκολο. Δεν μου είναι εύκολο να το συζητάω… Η πρώτη μου σχέση, στην ηλικία των 20 κοντά, γνώρισα έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν Πρωταθλητής στο judo. Ένας υπέροχος άνθρωπος εξωτερικά και εσωτερικά. Με δίδαξε ότι η αγάπη δεν έχει όρια και ότι είναι μόνο δοτικότητα… 


Από την ευαίσθητη ψυχή του, τα πράγματα ήρθαν έτσι και αυτός ο άνθρωπος έφυγε από τη ζωή πάρα πολύ νωρίς. Έμπλεξε κάπως, λόγω συνθηκών. Εγώ αισθανόμουν πολλές τύψεις που δεν κατάφερα να τον σώσω. Ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν ήξερα. 

Όταν άφησα τη ζωή μου στο έλεος, έπαιζα τη ζωή μου κορόνα-γράμματα. Απορώ πώς δεν πέθανα. Έπαθα ένα ατύχημα τότε και έσπασα τη μέση μου… Παραλίγο να μείνω παράλυτη…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τότε η Σάσα, ξέσπασε σε κλάματα και έκλεισε το θέμα, λέγοντας: «Αχ, μου έχει πέσει πολύ βαρύ…».

Epirusblog Gr
5 of 5
Η Σόφη Πασχάλη μιλάει ανοιχτά για τον θάνατο του πρώτου συντρόφου της
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6406359246571271
Σχόλια
item