Τσίπρας: «Θα λύσω το «Μακεδονικό»» - ΝΔ: Ακατανόητη διαρροή Τσίπρας: «Θα λύσω το «Μακεδονικό»» - ΝΔ: Ακατανόητη διαρροή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τσίπρας: «Θα λύσω το «Μακεδονικό»» - ΝΔ: Ακατανόητη διαρροή

Τσίπρας: «Θα λύσω το «Μακεδονικό»» - ΝΔ: Ακατανόητη διαρροή
Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα... Το μήνυμα αυτό στέλνει ο πρωθυπουργός, με τη φράση αυτή να διατυπώνεται από τον ίδιο τον Α. Τσίπρα κατά τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή.

Τη συγκεκριμένη πληροφορία επικαλείται το ΑΠΕ, αναφέροντας ότι στην ένσταση που, κατά πληροφορίες, έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας τον διαβεβαίωσε ότι δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος, ούτε για να διχάσει ούτε για να ενώσει κανένα άλλο πολιτικό σχηματισμό.

Επιπλέον αντέτεινε ότι, όσο κάθεται εκείνος στην καρέκλα αυτή (σ.σ. του πρωθυπουργού), έχει ευθύνη στη χώρα και στην ιστορία της.

Ταυτοχρόνως, ο κ. Τσίπρας κατέδειξε τη στόχευση, τη δική του και της κυβέρνησης, αναφορικά με τις σχέσεις με την ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι όσο περνάει από το χέρι του, θα το λύσει.ΝΔ: Ακατανόητη διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου


Για αυτονόητες ευθύνες του πρωθυπουργού που ορίζονται από το Σύνταγμα κάνει λόγο η ΝΔ, απαντώντας στην «ακατανόητη διαρροή» του Μεγάρου Μαξίμου για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το περασμένο Σάββατο.

«Μακάρι ο κ. Τσίπρας να τις είχε συνειδητοποιήσει πριν από τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη μήπως και αποφύγει τους μικροκομματικούς χειρισμούς του και στο Σκοπιανό ζήτημα» αναφέρει μεταξύ άλλων η άτυπη ενημέρωση εκ μέρους της Πειραιώς.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τσίπρας: «Θα λύσω το «Μακεδονικό»» - ΝΔ: Ακατανόητη διαρροή
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 5954737123079710782
Σχόλια
item