Γιάννενα: Τα Αρσάκεια Ιωαννίνων ανοίγουν τις πύλες τους Γιάννενα: Τα Αρσάκεια Ιωαννίνων ανοίγουν τις πύλες τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τα Αρσάκεια Ιωαννίνων ανοίγουν τις πύλες τους

Γιάννενα: Τα Αρσάκεια Ιωαννίνων ανοίγουν τις πύλες τους

Tα Αρσάκεια Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, σε Ψυχικό, Εκάλη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα ανοίγουν τις πόρτες τους και προσκαλούν γονείς και μαθητές προνηπίων, νηπίων, Α΄ και Β΄ τάξης Δημοτικού,  Στ΄ τάξης  Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου, το Σάββατο, 3 Μαρτίου (10.00-14.30).

Οι γονείς και τα παιδιά της πόλης των Ιωαννίνων καλούνται να πάρουν μέρος σε ποικίλα βιωματικά εργαστήρια που σχετίζονται με διαφορετικούς τομείς της γνώσης, της επιστήμης και του πολιτισμού, να γνωρίσουν την παιδεία που παρέχουν τα Αρσάκεια Σχολεία και να περάσουν ένα δημιουργικό πρωινό!


Επίσης, την ημέρα εκείνη τα Αρσάκεια Σχολεία θα φιλοξενήσουν τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας και εκπαιδευτικό, κ. Λάττα Γεωργία η οποία σε συνεργασία με τον θεατρικό εμψυχωτή και νηπιαγωγό  κ. Θεοδώρου Γιάννη θα παρουσιάσουν με έναν μοναδικό διαδραστικό τρόπο το βιβλίο της συγγραφέα «Η αγάπη είναι κύκλος», εκδ. διάπλους.


• Για περισσότερες πληροφορίες και για τη σχετική δήλωση συμμετοχής: http://opendays.arsakeio.gr.


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Τα Αρσάκεια Ιωαννίνων ανοίγουν τις πύλες τους
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6596362236220697213
Σχόλια
item