Νικόλ Κίντμαν: μιλάει επιτέλους δημόσια για την υιοθετημένη κόρη της με τον Τομ Κρουζ

Νικόλ Κίντμαν: μιλάει επιτέλους δημόσια για την υιοθετημένη κόρη της με τον Τομ Κρουζ
Μέχρι σήμερα η Νικόλ Κίντμαν δεν μιλούσε ιδιαίτερα για την υιοθετημένη κόρη της, Μπέλα από τα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ. Σήμερα η ηθοποιός από την Αυστραλία αλλάζει τη στάση της και αναφέρεται με ενθουσιασμό στις νέες επαγγελματικές δραστηριότητες της 25χρονης.
Μιλώνταςστο περιθώριο του show του Calvin Klein στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης η Κίντμαν απόκάλυψε ότι η κόρη της Μπέλα σχεδίασε νέα σειρά ρούχων. "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, η αγάπη για το στιλ είναι κοινή στην οικογένεια" είπε η Κίντμαν.
"Νομίζω ότι είναι ένας τόσο καλός τρόπος να εκφράζεσαι και η Μπέλα είναι επίσης πολύ ωραία ζωγράφος"είπε για τα T-shirts με σχέδια που δημιούργησε το μεγαλύτερο παιδί της.
"Πάντα μπορούσε να ζωγραφίζει" ανέφερε.
Τα T-shirts έχουν αφηρημένα πορτρέτα διάφορων γυναικών, όπως επίσης και ένα μικρό πλάσμα με το όνομα Vega. Το brand της 25χρονης σχεδιάστριας φέρει τα αρχικά BKC (Bella Kidman Cruise).
Τα παιδιά που δεν θυμόταν
womans
Η Νίκολ Κίντμαν και ο πρώην σύζυγός της, Τομ Κρουζ υιοθέτησαν τη Μπέλα και τον αδελφό της Κόνορ, 23 ετών, προτού πάρουν διαζύγιο το 2001. Αργότερα απέκτησε τη Sunday Rose εννέα ετών και τη Faith Margaret επτά ετών με τον τωρινό σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν.
Η Μπέλα Κρουζ αρνήθηκε ότι αποξενώθηκε από τους γονείς της σε μια σπάνια συνέντευξή της το 2016, αλλά η Νικόλ Κίντμαν ευχαρίστησε μόνο τα "δύο μικρά της κορίτσια" στην ομιλία της στην τελετή απονομής των Emmys το 2017 και ξέχασε να αναφέρει τα δύο υιοθετημένα παιδιά της στην ομιλία στη βραδιά απονομής των Χρυσών Σφαιρών το 2018.
Πρόσφατα όμως η Κίντμαν ευχαρίστησε "όλα τα παιδιά της" όταν παρέλαβε το βραβείο της Ένωσης Κριτικών το 2018.
epirusblog.gr
5 of 5
Νικόλ Κίντμαν: μιλάει επιτέλους δημόσια για την υιοθετημένη κόρη της με τον Τομ Κρουζ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3393292393578980847
item