Πρέβεζα: Γεμάτος υποσχέσεις, ολόλευκος, φωτεινός, ενάντια στο Γκρίζο του χειμώνα - «Λευκός Χορός»

Πρέβεζα: Γεμάτος υποσχέσεις, ολόλευκος, φωτεινός, ενάντια στο Γκρίζο του χειμώνα  - «Λευκός Χορός»
Κόντρα στο γκρίζο, το σκούρο, την καταχνιά, τη μιζέρια και την απαισιοδοξία, του χειμώνα, έρχεται και φέρνει την άνοιξη στις καρδιές και στην πραγματική διασκέδαση, ο «Λευκός Χορός».

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, παρουσιάζει μία, από τις απόλυτα Καρναβαλικές βραδιές. Το drees Code της Βραδιάς είναι… White and sexy

Οι πιο προνοητικοί και οι πιο προνοητικές γι’ αυτό το μεγάλο γεγονός είναι έτοιμοι από καιρό για να… καταπλήξουν τα πλήθη, οι πιο απαιτητικοί, οι πιο απαιτητικές αλλά και οι άνθρωποι της τελευταίας στιγμής, ψάχνουν την καλύτερη δυνατή αμφίεση, μέσα από Λευκές Αποκριάτικες στολές, από στολές επαγγελμάτων, όπως Γιατρός, νοσοκόμα, Φούρναρης, μαθητής καράτε, ενώ εσχάτως προέκυψε και… χασάπης! 

Σε κάθε περίπτωση, είναι μία από τις γιορτές, που αν δεν τις ζήσεις, δεν νιώθεις, δε ζεις Απόκριες. 

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, από τις 10.30 το βράδυ και μετά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη μεγάλη γιορτή. Λευκός χορός στο CANDY BAR, στην παραλία της Πρέβεζας. Το κατάστημα, θα είναι στολισμένο στα ολόλευκα, της αισιοδοξίας, της χαράς και της… γλυκιάς αμαρτίας! 

Γεμάτος υποσχέσεις, ολόλευκος, φωτεινός, ενάντια στο Γκρίζο του χειμώνα ο  «Λευκός Χορός», είναι μια βραδιά που απλά δε χάνεται. Όσο για τη μουσική; Θα είναι μουσική για όλα τα γούστα και ελληνική και ξένη αποκριάτικη μουσική και ελληνικά Εμπορικά τραγούδια και ξένα εμπορικά τραγούδια.

Το βιντεάκι που ετοίμασε ο Κώστας Προβατάς για το Λευκό χορό

Βρήκες τα λευκά σου; Έτοιμη; Έτοιμος; Χορεύεις; Λευκός Χορός από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στο CANDY BAR. Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες!
Η εκδήλωση στο facebook είναι στο παρακάτω λινκ :

https://www.facebook.com/events/2003360136654437/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1517253652639094

prevezabest.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Γεμάτος υποσχέσεις, ολόλευκος, φωτεινός, ενάντια στο Γκρίζο του χειμώνα - «Λευκός Χορός»
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5192807566711900708
item