Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο! Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο! Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο! Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο! Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του | tlife.gr
Άγιο φαίνεται πως είχε ο Ηλίας Βρεττός και η γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και τράκαρε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δυο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε αφήσει  την μηχανή του στο αεροδρόμιο και μια φίλη του πήγε να τον πάρει για να τον μεταφέρει στο σπίτι του.
Οι δυο τους βρίσκονταν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν ένα άλλο όχημα τους έκοψε το δρόμο, η κοπέλα έκανε κάποιους ελιγμούς και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να αναποδογυρίσει και να «καρφωθεί» σε ένα δέντρο.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο επιβάτες και τους μετέφεραν εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Το TLIFE επικοινώνησε με τον μάνατζερ του τραγουδιστή Λουκά Καραγιάννη που μας ενημέρωσε πως ευτυχώς ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται εκτός κινδύνου, αλλά έχει τρία σοβαρά κατάγματα στο χέρι, το πόδι και τη λεκάνη. Επίσης και η οδηγός του αυτοκινήτου, που υπέστη σοκ είναι καλά στην υγεία της και δεν έχει τραυματιστεί.
Αυτήν τη στιγμή, ο Ηλίας Βρεττός, αφού έκανε τις πρώτες εξετάσεις,  έχει μεταφερθεί στο δωμάτιο του νοσοκομείου που θα μείνει και αύριο αναμένεται να τον δει και πάλι ο γιατρός για να προγραμματιστεί πιθανότατα το χειρουργείο που θα χρειαστεί να κάνει. Προς το παρόν βρίσκεται υπό ιατρική παρακαλούθηση μέχρι να περάσουν οι πρώτες κρίσιμες 24 ώρες.
«Ευτυχώς ο Ηλίας είναι εκτός κινδύνου. Έχει πάθει τρία κατάγματα, ένα στο χέρι, ένα στο πόδι και ένα στη λεκάνη που είναι πιο σοβαρό και θα χρειαστεί χειρουργείο. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, αλλά καταλαβαίνεται πως το κάταγμα στη λεκάνη είναι πιο σοβαρό και ένα χειρουργείο θα χρειαστεί και τον απαραίτητο χρόνο για την αποκατάσταση του ασθενή. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού.
Ο ίδιος δήλωσε πως ο τραγουδιστής είναι τώρα καλύτερα- μετά και το πρώτο μεγάλο σοκ- και στο δωμάτιό του βρίσκονται όλοι οι φίλοι και τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη και τον ενδιαφέρον του. Τα μηνύματα που έχουμε λάβει είναι πολλά και ο Ηλίας θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».
Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!
Epirusblog Gr
5 of 5
Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο! Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6497730277700134368
Σχόλια
item