Άρτα: ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Άρτα: ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Δεν τον εμπόδιζε το γεγονός πως ήταν παντρεμένη, μητέρα ενός παιδιού, αλλά ούτε και τα περιοριστικά μέτρα που είχε επιβάλει δικαστήριο εναντίον του ...

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Άρτα, όταν αστυνομικοί καταδίωξαν τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που είχε πυροβολήσει προηγουμένως ένα ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό του και αντάλλαξαν πυροβολισμούς μαζί του.

Η δικηγόρος της οικογένειας Ναταλία Γρέβια δηλώνει στο protothema.gr: «Οι παθόντες είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος τους διότι οι πυροβολισμοί εναντίον τους, αρχικά στο σταματημένο και εν συνεχεία στο  εν κινήση κατά τη διαφυγή όχημά τους, ήταν ικανοί να επιφέρουν το θάνατο και των τριών ατόμων. Η αλήθεια είναι ότι σώθηκαν από θαύμα και η έρευνα αυτή τι στιγμή είναι σε εξέλιξη».

Σύμφωνα με την ίδια, είχαν προηγηθεί πολλά αστικά δικαστήρια όσο και ποινικά μεταξύ της οικογένειας και του δράστη στο παρελθόν. Μάλιστα η οικογένεια είχε  πάρει ασφαλιστικά μέτρα για να μην τους προσεγγίζει ο δράστης, να μην τους πλησιάζει. 

Τα μέτρα αυτά ωστόσο, ο δράστης τα παραβίαζε και τους ενοχλούσε, καθώς είχε εμμονή με τη γυναίκα πολύ καιρό τώρα, δήλωνε ερωτευμένος μαζί της και ήθελε να την παντρευτεί. Της δημιουργούσε σ συνεχώς προβλήματα μπροστά στα παιδιά της, την παρακολουθούσε με το αμάξι του όταν τελείωνε τη δουλειά της και είχε δεχτεί επιθέσεις εκ μέρους του.

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 21:35, ο δράστης πυροβόλησε την οικογένεια ενώ ήταν σταματημένο το αυτοκίνητό τους, και μέσα σε αυτό ήταν ο πατέρας με το δεκάχρονο γιο του, περιμένοντς τη μητέρα να σχολάσει από την εργασία της. 

Μόλις μπήκε και η μητέρα μέσα στο όχημα, τότε  ο δράστης άρχισε να  τους πυροβολεί και πάλι, αφού τους έκλεισε πρώτα το δρόμο με το αμάξι του. Αμέσως μετά, κατέβηκε με την καραμπίνα, πυροβόλησε στη θέση του συνοδηγού όπου καθόταν η γυναίκα, η οποία έσκυψε και γλίτωσε τα πυρά. 

Στη συνέχεια ο σύζυγος γκάζωσε, έκανε αναστροφή και μέχρι να φύγουν από το σημείο, ο δράστης συνέχιζε να τους πυροβολεί, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Πηγή: protothema.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4766372625055079742
item