Γιάννενα: Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες

Γιάννενα: Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-"Αυτό το γεγονός δεν θα μείνει απλά σαν μία μαύρη σελίδα ιστορίας στο γήπεδό μας…"

Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες, με την Αστυνομία να παρατηρεί αμέτοχη τους χουλιγκάνους να μπαίνουν με ντου στη θύρα 4 και να πετούν καθίσματα και ό,τι άλλο έβρισκαν στους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως βλεπετε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΕΚΙ κ. Σπύρος Ντάνης,οι οποαδοί του ΠΑΟΚ προκάλεσαν επεισόδια και υλικές ζημιές στον εν γένει χώρο του γηπέδου, με την ομάδα τους πλέον να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία και με αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!

Ανακοίνωση για τα σημερινά επεισόδια στο γήπεδο των Ιωαννίνων,εξέδωσε η  ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα,στην οποία αναλυτικά αναφέρει τα εξής:«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να εκφράσει τη λύπη της για τα γεγονότα που έγιναν στο ΕΣΙ "οι Ζωσιμάδες" και θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από μέρους, ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να διατηρηθεί η ηρεμία στο γήπεδο. 

Δυστυχώς όμως, όπως ήδη μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει κάποιος από τα δημοσιεύματα που υπάρχουν αλλά και θα γίνουν στον Τύπο, δεν ήταν εφικτό να αποφευχθεί.Αναμένουμε και εμείς από μέρους μας να δούμε εν τέλει ποιος έχει την ευθύνη για τα γεγονότα. 

Και πάλι εκφράζουμε τη θλίψη μας και ζητάμε συγνώμη από το λαό του ΠΑΣ, τους κατόχους εισιτηρίων (που είχαν προμηθευτεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες) και διαρκείας για τα γεγονότα αυτά. Υποσχόμαστε ότι αυτό το γεγονός δεν θα μείνει απλά σαν μία μαύρη σελίδα ιστορίας στο γήπεδό μας…».

epirusgate.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 345580703566270346
item