Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με το σέξι φόρεμα της παράστασης που προκάλεσε σάλο! Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με το σέξι φόρεμα της παράστασης που προκάλεσε σάλο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με το σέξι φόρεμα της παράστασης που προκάλεσε σάλο!

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με το σέξι φόρεμα της παράστασης που προκάλεσε σάλο! | tlife.gr
Η Μαρία Κορινθίου μας έχει απασχολήσει κατά καιρούς για τις αισθησιακές της φωτογραφίσεις. Ακόμα και μέσα από τος φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στα social media αναδεικνύεται η σέξι πλευρά της.
Σίγουρα όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι μια σύγχρονη γυναίκα που κυνηγά τα όνειρά της, δουλεύει σκληρά γι’ αυτά και, φυσικά, πάνω από όλα βάζει την οικογένειά της. Τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους, Ισμήνη.
Η αγαπημένη ηθοποιός και παίκτρια του Dancing with the Stars 6 είναι η απόδειξη πως μια πολύ όμορφη γυναίκα, όταν θέλει, μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Αυτό θέλει να περάσει και μέσα από την τελευταία της φωτογράφιση για το κυπριακό περιοδικό Must που δηλώνει “και γοργόνα και μάγκας”.
Μαρία Κορινθίου ποζάρει, στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Μονιάκη, για το εξώφυλλο του περιοδικού φορώντας το περιβόητο φόρεμα της παράστασης “Γοργόνες και Μάγκες”.

Κάποιες από τις λήψεις ανεβάσε η η Μαρία Κορινθίου στον λογαριασμό της στο instagram προκαλώντας αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους.Epirusblog Gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με το σέξι φόρεμα της παράστασης που προκάλεσε σάλο!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7134092647591717096
Σχόλια
item