Έγινε Barbie για να βρει γαμπρό!

Έγινε Barbie για να βρει γαμπρό!
Από μελαχρινή καλλονή ως «Espresso girl», η Στέλλα Μιζεράκη ξανθιά σεξοβόμβα στο reality του Σκάι «Power of love»
Πω πω, τι βγάζει η κοριτσομάνα Κρήτη! Η Στέλλα Μιζεράκη, που κάθε άλλο παρά μίζερα της φέρθηκε η φύση, είναι το εκκολαπτόμενο αστέρι που απασχολεί τα media, άμα τη εμφανίσει της στο reality του Σκάι «Power of love», στο οποίο πήγε για να βρει λίγη διασημότητα κι έναν καλό γαμπρό! 
Η «επίσημη πρώτη» της εντυπωσιακής Στέλλας ήταν στη στήλη «Espresso Girl» τον Δεκέμβριο του 2016! Τότε δήλωνε ότι το δυνατό σημείο της είναι το χιούμορ της και πως στο θέμα του φλερτ κρατά τις παραδόσεις και θέλει τον άντρα κυνηγό, να τη διεκδικεί επίμονα και να κάνει πράγματα για να την κατακτήσει. 
Είδε κι απόειδε, προφανώς, εκεί έξω κι είπε να μπει στο «Power of love» για να... κατακτηθεί όπως της αξίζει!
Οπως κάθε σέξι κοπέλα με ιδανικές αναλογίες που σέβεται τον εαυτό της, η Στέλλα έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς, όπου κατέκτησε τους τίτλους Miss Gs Hellas 2016 και Miss Aegean Hellas 2016. Είναι Τοξότης με ωροσκόπο Σκορπιό -άρα φλογερή- και ασχολείται με το μόντελινγκ και με το Business Managment, το οποίο έχει σπουδάσει κιόλας. Επίσης έχει κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». 
Οπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, λίγα χρόνια πριν η παίκτρια που αναζητεί τον έρωτα στο reality ήταν μελαχρινή με καστανά μάτια, αλλά, επειδή -ως γνωστόν- η τηλεόραση αγαπά το ξανθό, η Στέλλα εν όψει της συμμετοχής της στο πρόγραμμα του Σκάι... μεταμορφώθηκε σε Barbie, θυμίζοντας πλέον κάτι από την Τζούλια Νόβα του «Τροχού της τύχης».
Το μαλλί βάφτηκε πλατινέ, οι γαλάζιοι φακοί επαφής πήραν τη θέση τους στο γατίσιο βλέμμα της, το πρόσωπό της λείανε κι έλαμψε -θαύμα! θαύμα- και το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της παρέμεινε το δυνατό σημείο της!
Δέρνει
Ετσι, λοιπόν, ετοιμοπόλεμη για τη μάχη του έρωτα μας συστήθηκε στο reality δηλώνοντας πως θέλει πρώτα να μιλήσει με τον άλλον, να τον καταλάβει και μετά να τον ερωτευτεί. 
Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις της, αιτία χωρισμού για εκείνη είναι η λεκτική και η σωματική βία, αλλά παρ' όλα αυτά, αν χρειαστεί, δέρνει κιόλας και περιέγραψε γλαφυρά στην πρεμιέρα του reality ένα περιστατικό στο οποίο γρονθοκόπησε κάποιον που της έκανε άσεμνη χειρονομία σε ένα club στην Κρήτη!
epirusblog.gr
5 of 5
Έγινε Barbie για να βρει γαμπρό!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 689461371612719673
item