Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
Προκλήσεις με άμεση απάντηση.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα και μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, ίσως, μάλιστα, κάνεις κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά και πληροφορίες, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ενδέχεται να σου φέρει έναν νέο φίλο ή φίλη, αλλά σε σχέση με τους ήδη υπάρχοντες «κολλητούς», το πιθανότερο είναι να προκύψει μια κρίση ή διαφωνία, που θα σε προβληματίσει.
Ερωτικά
Ένα ταξίδι μπορεί να σε φέρει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ανάλογο «πλησίασμα», ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξει είτε μέσα από μια «εντατική» επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή ενός κοινωνικού δικτύου είτε από την κοινή σας συμμετοχή σε ένα δρώμενο. Επιπλέον βέβαια, πολλά συντελούνται στο φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως τελικά βρεθείς κι εσύ μπλεγμένος/η σε έναν κυκεώνα παρεξηγήσεων!ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να σου δώσει το έναυσμα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή  μια δραστική παρέμβασή σου στα πράγματα, την ίδια στιγμή όμως είναι πιθανό να συμβάλλει σε ανταγωνισμούς και προστριβές με ισχυρά πρόσωπα κι εδώ είναι που θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή, πριν τα πράγματα «ξεφύγουν» εντελώς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μεν θετικές προδιαγραφές για τα οικονομικά σου, αλλά και εφήμερες επιθυμίες ή «πλαστές» ανάγκες, που τελικά θα σε οδηγήσουν στο να εξανεμίσεις το περίσσευμά σου.
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στη σεξουαλική σου έκφραση κι είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυνατό και «αισθαντικό», είτε με το ταίρι σου είτε με μια νέα γνωριμία. Κατά τα άλλα, πολλά από αυτά που μέχρι χθες δε σε ενοχλούσαν, αρχίζουν πλέον να γίνονται «κόκκινο πανί», αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά έχεις δίκιο! Προσπάθησε, λοιπόν, να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, αφού μαζί με τα «ξερά» θα κάψεις και κάποια «χλωρά»!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Η Σελήνη απέναντί σου

 ευνοεί κάθε απόπειρά σου να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, ίσως, μάλιστα, αυτό να συνδυαστεί και με μια συνεργασία ή συμφωνία. Καλό είναι βέβαια να μη δώσεις μακροπρόθεσμο χαρακτήρα στις επιλογές σου, αφού τα πράγματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από στιγμή σε στιγμή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο εντείνει τις επαφές σου, χωρίς, ωστόσο, να λείψουν οι διαξιφισμοί με... αντιφρονούντες! Επιπλέον, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα συναρπαστικό ταξίδι, αλλά και τη ραγδαία βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου.
Ερωτικά
Αν κάποιος/α σε ενοχλεί με τις επιλογές ή τη συμπεριφορά του/της, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να απαλλαγείς από αυτόν/η, είτε με το καλό είτε με το άσχημο! Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση και προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σου, προτίμησε να απομακρυνθείς προσωρινά στα πλαίσια του «από μακριά κι αγαπημένοι», αφού δε αξίζει να πικραίνεστε ή να λογομαχείτε για κάτι που τελικά δεν είναι και τόσο ουσιαστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, αλλά και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω, στα πλαίσια μιας πολιτικής του τύπου «κτυπάω και φεύγω»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να δικτυωθείς και να ενημερωθείς για ζητήματα, που αφορούν στην εργασία σου, ίσως, μάλιστα, σου δοθεί η δυνατότητα να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου. Επιπλέον όμως, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα και στην υγεία ή τη διατροφή σου, προκειμένου να αποφύγεις ανεπιθύμητες καταστάσεις, που θα σε πάνε πίσω.
Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση οι ανάγκες σου είναι κυρίως σεξουαλικές κι αν είσαι μόνος/η, σε αυτό οφείλεις να επικεντρωθείς, απορρίπτοντας κάθε σενάριο για μια «κανονική» σχέση. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε καλείσαι να δείξεις κάτι πιο «φρέσκο» στο/στη σύντροφό σου, ανανεώνοντας και την μεταξύ σας σχέση. Επιπλέον όμως, ενδέχεται να προκύψουν εξωτερικά προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε από κοινού.

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Ο Ερμής απέναντί σου ενδέχεται να σου φέρει μια οξεία ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ό,τι κι αν γίνει όμως, δες το σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαριστούν τα πράγματα μια και καλή. Επιπλέον, μπορείς να «ποντάρεις» σε μια πρόσκαιρη συμμαχία, ώστε να επιτευχθεί ένας βραχυπρόθεσμος στόχος σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε φέρει πολύ πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, συγκροτώντας τελικά έναν «πυρήνα» με άφθονο… γέλιο, παιχνίδια, αλλά και δημιουργικές εμπνεύσεις!
Ερωτικά
Στα προσωπικά σου επικρατεί μια σχετικά μεγάλη ένταση, είτε με τη θετική έννοια του όρου είτε όχι. Να θυμάσαι όμως ότι όσο ξαφνικά αρχίσουν κάποια πράγματα, το ίδιο απότομα πιθανόν να τελειώσουν, γι’ αυτό μη «δένεις» τίποτα και ζήσε την «ευτυχία» σου ή το... «δράμα» σου, ξέροντας ότι όλα είναι περαστικά! Εννοείται, βέβαια, ότι αν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση, μπορείς να «παίξεις» κατά το δοκούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως το πιο δύσκολο για σένα θα είναι το να καταφέρεις να συνεννοηθούν όλες οι αντιμαχόμενες «παρατάξεις» και να μπει μια τάξη στο χάος! Ανάλογες καταστάσεις, βέβαια, πιθανόν να προκύψουν και στα εργασιακά σου, αφού ο Ερμής στον Υδροχόο θα συμβάλλει σε εντάσεις και αυθαιρεσίες που πρέπει «να βρουν τον μάστορά τους». Μάλλον, λοιπόν, θα χρειαστεί να δράσεις αποφασιστικά, για να μη θιγούν θεμελιώδεις κατακτήσεις σου.
Ερωτικά
Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να επηρεάζουν τα προσωπικά σου, μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να απαλλαγείς από όσα σε πίκραναν στο παρελθόν κι αυτή είναι μια σωστή επιλογή. Αν όμως επιχειρήσεις να κάνεις άμεσα μια νέα αρχή, χωρίς να έχεις ολοκληρώσει την «κάθαρσή» σου, τότε το πιθανότερο είναι να προκύψουν «περίπλοκες» καταστάσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις, κλείνοντας τα αφτιά σου στις «Σειρήνες»!

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή προστριβές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ είναι που πρέπει να αναζητήσεις μια μέση λύση ή να ρίξεις τον/την άλλον/η στο φιλότιμο, αφού αν «κοντράρεις στα ίσα», δε θα βγάλεις άκρη. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότησου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες, ίσως και για ένα ταξίδι πλούσιο, σε εικόνες και συναισθήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο ή να ανταλλάξεις πολλές χρήσιμες αλλά και… άχρηστες πληροφορίες!
Ερωτικά
Όσο ενθαρρυντικοί μπορεί να είναι οι τρεις πλανήτες στον 5ο φυσικό «οίκο» σου για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, (και με περισσότερες από μια διαθέσιμες επιλογές), άλλο τόσο «ενοχλητικοί» ενδέχεται να αποδειχθούν σε σχέση με ένα υπάρχον καθεστώς, αφού φαίνεται να μη σε καλύπτει πια, ίσως μάλιστα να δημιουργηθεί και μια ένταση που θα σε εξωθήσει να αποφασίσεις την απεμπλοκή σου μια ώρα αρχύτερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, δίνοντάς σου, ωστόσο, την αφορμή να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε «ξεμπλοκάρουν». Σε κάθε περίπτωση πάντως, να προσέξεις στον χειρισμό οικιακών συσκευών και εύφλεκτων υλικών. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει θετικά στα οικονομικά σου, επειδή όμως όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε, μήπως τελικά δεν καλύψεις τις πραγματικές ανάγκες σου, παρά μόνο ένα εφήμερο «καπρίτσιο» σου.
Ερωτικά
Ενώ είσαι μια χαρά κι έχεις όσα ακριβώς χρειάζεσαι, κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε επιλογές, που στην πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύουν. Και υπεύθυνη για αυτό μπορεί να είναι η τάση σου «να πάρεις το αίμα σου πίσω», για μια υπόθεση που «κανονικά» δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί πια. Επιπλέον, καλό είναι να μη μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, αφού το πιθανότερο είναι να διαψευστείς… διπλά στη συνέχεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε προικίζει με τύχη και αισιοδοξία και πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε, μήπως η επιπόλαιη αντιμετώπιση προσώπων ή καταστάσεων τελικά σου στοιχίσει. Επιπλέον, είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ωστόσο, ο Ερμής στον Υδροχόο ίσως συμβάλλει σε εντάσεις στην καθημερινότητά σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να κρατήσεις ίσες αποστάσεις, ώστε να μη θεωρηθείς υπεύθυνος/η για ό,τι «στραβό» έχει συμβεί.
Ερωτικά
Έχοντας στην διάθεσή σου περισσότερες από μια επιλογές, καλείσαι να «κάνεις λογαριασμό», αποφασίζοντας για τη στάση που θα κρατήσεις από εδώ κι ύστερα. Αν, ωστόσο, θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή, επειδή η παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί, φρόντισε πρωτίστως να μη δίνεις λάθος μηνύματα σε άτομα που σε θεωρούν εύκολη «λεία» και πιθανόν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία και τη διατροφή σου, αφού όλο και κάτι θα προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, φαίνεται ότι ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου κρύβει κάτι πονηρό. Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις μυστικές «άκρες» σε ένα επαγγελματικό ή προσωπικό σου ζήτημα! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη, αλλά και να τα ξοδέψεις... μονομιάς, εκπληρώνοντας ένα «απωθημένο» σου.
Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την προσωπική σου ζωή και με τον Πλούτωνα, αλλά και τον Κρόνο στο ζώδιό σου από ό,τι φαίνεται έχεις δύο μόνο επιλογές: Είτε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας σταδιακά μια νέα πορεία είτε να «αφεθείς» σε μια στασιμότηταπου τελικά σου κόβει την τύχη! Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α προσπαθεί να σε παγιδεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αποφασιστικό/η και πιο τολμηρό/η στις επιδιώξεις σου, με συνέπεια να υπερκαλύψεις το πλάνο σου, καλό είναι όμως να μη βιάζεσαι, ώστε να αποφύγεις λάθη ή «γκάφες» που θα σε εκθέσουν και να επικεντρωθείς σε θέματα που ήδη γνωρίζεις για να έχεις καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση ιδιαίτερης σημασίας ή να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη συμβάλλει θετικά τόσο στην κοινωνική δικτύωσή σου, όσο και τις φιλίες σου.
Ερωτικά
Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιό σου να κινούνται σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις, είναι μάλλον δύσκολο να καταλήξεις στο τι πραγματικά θέλεις κι αν κάνεις κάποια κίνηση, το πιθανότερο είναι να αλλάξεις γνώμη αργότερα. Τα ανάλογα, ωστόσο, ισχύουν και για εντάσειςπου μπορεί να προκύψουν και προς στιγμή να φέρουν «τα πάνω-κάτω» στην προσωπική σου ζωή, αφού δε θα έχουν συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου στον επαγγελματικό στίβο, ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή ή συνεργαστείς με ένα ισχυρό άτομο που έχει τον τρόπο και τα μέσα για προωθηθείς ακόμη περισσότερο. Θα χρειαστεί, βέβαια, να βάλεις λίγο «νερό στο κρασί σου». Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Υδροχόο σου συνιστά να προσέχεις τα νώτα σου, αφού κάποιος/α φαίνεται να σε υπονομεύει κρυφά. Είναι πιθανό, ωστόσο, να υπάρξουν και από… μόνες τους κάποιες αποκαλύψεις που θα σε κάνουν «να πέσεις από τα σύννεφα».
Ερωτικά
Με την Σελήνη και τον Άρη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, αναμένονται ανταγωνισμοί και συγκρούσεις που κάποια στιγμή θα σε κουράσουν, με συνέπεια να καταφύγεις στα καλά μιας «αθόρυβης» σχέσης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να θυμάσαι όμως ότι αν είσαι μόνος/η, η κατάσταση θα είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί», ενώ, όπως θα διαπιστώσεις, οι εντάσεις θα σε ακολουθήσουν, όπου και να… κρυφτείς!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 403467160131834211
Σχόλια
item