Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή στον Στέλιο Διονυσίου Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή στον Στέλιο Διονυσίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή στον Στέλιο Διονυσίου

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή στον Στέλιο Διονυσίου

Ένοχος κρίθηκε την Παρασκευή από το δικαστήριο ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου. Ο κ. Διονυσίου κρίθηκε ένοχος για εξύβριση και απείθεια, σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες με αστυνομικό, όταν ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από σημείο της Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο ήταν κλειστό από την αστυνομία.Η κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, μετατράπηκε σε απλή σωματική βλάβη από αμέλεια και ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή. Μετά από αίτημα του συνηγόρου του κ. Διονυσίου,  Βασίλη Καπερνάρου, αναγνωρίστηκε στον τραγουδιστή το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που εμπλεκόταν στο επεισόδιο επεσήμανε: «Το αμάξι ξεκίνησε έκοψε την κορδέλα και ήρθε προς την Δορυλαίου. Ερχόταν καταπάνω μου, έκανα στην άκρη και με χτυπάει με τον καθρέφτη στο δεξί χέρι. Του φωνάζω βλέπω την πινακίδα θα σου κάνω μήνυση. 
Εκεί σταμάτησε, κατέβηκε και ήρθε προς το μέρος μου και μου λέει «τι θες ρε μ…α θέλω να περάσω» ήταν εξαγριωμένος σε τρομερή ένταση. Του λέω θα καλέσω περιπολικό να πάμε στο τμήμα να σου κάνω μήνυση. Δεν μου είπε τίποτε για την κατάσταση της υγείας του ή ότι έχει πρόβλημα. 
Άρχισε να με βρίζει. Πήγαμε στο τμήμα εν τω μεταξύ, είχε ενημερωθεί το ΕΚΑΒ και όταν έφθασαν με ρώτησαν αν έχω κάτι και ανέφερα ότι πονάει το δάχτυλό μου και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μου είπαν να το έχω σε πλήρη ακινησία και μου το έδεσαν».
Στην απολογία του Στέλιου Διονυσίου αναφέρεται: «Υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον ασφαλιστή μου για να πάω στην Αθηναϊκή κλινική. Ανέβαινα την Βασιλίσσης Σοφίας για να πάω στην κλινική. Στην πρώτη διασταύρωση μου λέει ο Αστυνομικός να κάνω τον κύκλο πάω στην επόμενη διασταύρωση και μου λένε πάλι ότι δεν μπορώ να περάσω. 
Ένιωθα ένα βάρος μεγάλο και υπάρχει και ιατρικό ιστορικό στην οικογένεια χάσαμε τον πατέρα μας τελείως ξαφνικά από καρδιά. Παρά την απαγόρευση εκνευρίστηκα και μίλησα άσχημα και ζητάω συγγνώμη για αυτό και πέρασα το δρόμο. Στη Δορυλαίου υπήρχε και άλλος ένας αστυνομικός και τον προσπέρασα και αυτόν. 
Άκουσα ένα θόρυβο σαν να βρήκε κάπου το αμάξι, προφανώς στον αστυνομικό. Όπως πέρναγα πιθανό να ακούμπησε στον καθρέπτη. Πήγαινα με 10 χιλ. Κατέβηκα να δω πως είναι ο αστυνομικός , δεν φαινόταν να έχει κάτι είχα όμως πολύ ένταση διότι ήθελα να πάω στο νοσοκομείο και του μίλησα πολύ άσχημα και ζητάω συγγνώμη για αυτό και πάλι. 
Έδωσα τον ιερότερο όρκο που έχω στην ζωή μου στα Κόκαλα του πατέρα μου δεν είχα καμία πρόθεση να τον χτυπήσω. Σέβομαι απόλυτα την αστυνομία».
govastileto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή στον Στέλιο Διονυσίου
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3774946758787560488
Σχόλια
item