Επέστρεψε από το έτος… 8973 μ.Χ. και αποκαλύπτει πώς θα είναι το μέλλον μας

Επέστρεψε από το έτος… 8973 μ.Χ. και αποκαλύπτει πώς θα είναι το μέλλον μας

Τα ταξίδια στον χρόνο πάντα μάγευαν την ανθρωπότητα και η επιστημονική φαντασία φαίνεται πως έχει εξαντλήσει το θέμα.

Όχι όμως επαρκώς, γι’ αυτό και υπάρχει χώρος για τον Βρετανό William Taylor να μοιραστεί τις δικές του ιστορίες. Ή καλύτερα εμπειρίες, μιας και μας λέει πως έχει επισκεφτεί το μέλλον αρκετές φορές.

Κι ενώ ξέρει πως κανείς δεν θα τον πιστέψει, δεν φαίνεται να πολυσκοτίζεται με τέτοιες λεπτομέρειες. Λέει λοιπόν πως δουλεύει για τη βρετανική κυβέρνηση και τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, γι’ αυτό και φοβάται τόσο για τον αντίκτυπο των αποκαλύψεών του.

«Υπάρχουν πολλές προωθημένες τεχνολογίες που κρατούνται μυστικές από σας», δηλώνει ατάραχος μπροστά στην κάμερα, «υπάρχουν σχέδια για να δημοσιευτούν στο κοινό, αλλά για την ώρα είναι διαβαθμισμένα. 

Θα με κυνηγήσουν για αυτό το βίντεο, βάζω τον εαυτό μου σε κίνδυνο που σας λέω την αλήθεια».

Και μετά αρχίζει το ζουμί της υπόθεσης: «Το ταξίδι στον χρόνο κατορθώθηκε για πρώτη φορά το 1981», συνεχίζει, «υπάρχει ένας άπειρος αριθμός από εναλλακτικά σύμπαντα, είναι δυνατό να υπάρχει καθένα από αυτά τα σύμπαντα και είναι επίσης δυνατό να μετακινείσαι ανάμεσά τους. 

Έχουμε αναπτύξει μια μηχανή που όχι μόνο κάνει ταξίδια στον χρόνο, αλλά μετακινείται και ανάμεσα στα παράλληλα σύμπαντα».

Και μετά διηγείται πως έχει επισκεφτεί το 3000 μ.Χ., όπου δεν έχουν αλλάξει και πολλά, εκτός ίσως από το γεγονός ότι ζούμε κάτω από το νερό(!): «Κοίταξα πάνω και είδα ιπτάμενες συγκοινωνίες να περνούν από πάνω μου, μπορούσα όμως να δω μόνο τα φώτα να διαπερνούν τον πυκνό καπνό».

Τα ωραία ξεκινούν ωστόσο όταν πήγε στο 8973 μ.Χ., μια χρονολογία όπου όπως μας λέει ο άνθρωπος και η μηχανή έχουν γίνει ένα! Και μετά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίεργα, αλλά και διασκεδαστικά συνάμα…



epirusblog.gr
5 of 5
Επέστρεψε από το έτος… 8973 μ.Χ. και αποκαλύπτει πώς θα είναι το μέλλον μας
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 5212815391986089232
item