Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
Κρίση εμπιστοσύνης.

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο, καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου, αφού σε πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να υπάρξουν «τριβές» και αντιδικίες με άλλα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός συγγενή στα προσωπικά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο δημιουργεί «συνωμοτικό» κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, οπότε να είσαι λιγότερο αφελής για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας.
Ερωτικά
Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς όμως να τρέφεις «μεγάλες προσδοκίες», αφού πρακτικά αυτές είναι που σου «φουσκώνουν» το μυαλό ή σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές και υπερεκτιμημένες καταστάσεις. Επιπλέον, ένα προσωπικό θέμα φίλου ή φίλης σου εμφανίζεται με τρόπο που απέχει πολύ από την αλήθεια, με κίνδυνο να συνδράμεις στο… λάθος άτομο!ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου, μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ, αλλά πρόσεξε, μήπως εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, εδώ όμως είναι που χρειάζεται αμεσότητα κι όχι χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, είτε με τους άλλους είτε με τον… εαυτό σου!
Ερωτικά
Ο Δίας απέναντί σου αναμένεται να συμβάλλει σε μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στα προσωπικά σου και σε ποικίλα «παιχνίδια». Ωστόσο, σε αυτήν τη φάση ελκύεις μάλλον αναξιόπιστα άτομα κι αν υπάρξει μια νέα γνωριμία, καλό είναι να μην παρασυρθείς από τις εντυπώσεις, αφού το «άτομο» άλλο δείχνει κι άλλο είναι! Επιπλέον, φαίνεται ότι κάποιος/α εξωραΐζει τις καταστάσεις για να επωφεληθεί προσωπικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει τις συνεργασίες σου κι όσο καλά μπορεί να είναι τα πράγματα τη μια στιγμή, τόσο… ανάποδα ενδέχεται να γυρίσουν την άλλη! Εκείνο όμως που οφείλεις να προσέξεις περισσότερο είναι το ενδεχόμενο μιας διάψευσης ή απιστίας, που αρχίζει να «ψήνεται». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως, μάλιστα, έχεις κι ένα ανάλογο βίωμα. Επιπλέον, σε κάνει πιο αισιόδοξο/η, με κίνδυνο όμως να πέσεις τελικά θύμα του παρασκηνίου στην καριέρα σου.
Ερωτικά
Ο «υπερβάλλων  ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε πιθανόν να έχεις μια κατάκτηση, που θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις, όχι όμως και την αξιοπιστία που ενδεχομένως να αναζητάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που σίγουρα κάτι άλλο κρύβουν από πίσω τους, ενώ ανάλογα θολό είναι το τοπίο και στα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε, ό,τι κι αν κάνεις, να έχεις τα χέρια μακριά από το πορτοφόλι σου! Παράλληλα, Ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει σε ωθεί να «φορτσάρεις» στη δουλειά σου, ώστε να καλύψεις το πλάνο σου μέσα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, κάτι που θα καταφέρεις, αν γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου. Επιπλέον, ενδέχεται να δοκιμαστείς από έναν περαστικό, αλλά οξύ πόνο.
Ερωτικά
Κάποιος/α αγγίζει τις ευαίσθητες «χορδές» σου, αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα, μάλλον λόγω απόστασης ή «αντικειμενικών περιορισμών», που όμως δεν αποκλείεται να είναι και μια εύσχημη πρόφαση. Τελικά όμως, μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον, που σε τονώνει συναισθηματικά και αφήνει τη φαντασία σου να… οργιάζει, είναι χίλιες φορές προτιμότερη από μια έμπρακτη διάψευση!

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε «φορτώνει» συναισθηματικά, κάτι που μπορεί μεν να επιδράσει θετικά ως προς τις δημιουργικές προσπάθειες και τα «θέλω» σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στο ποθούμενο, ίσως όμως «ανοίξει πληγές» στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τις συνεργασίες, αλλά και τα οικονομικά σου, καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» όμως είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές.
Ερωτικά
Ο Άρης στον 5ο φυσικό «οίκο» σου είναι «δίκοπο μαχαίρι» για τα προσωπικά σου, αφού από τη μια πλευρά σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα στο ταίρι σου, από την άλλη όμως θες να γίνεται και το δικό σου, «βρέξει- χιονίσει»! Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι αν το παρακάνεις με τις απαιτήσεις σου, δε θα βρεις απέναντί σου μια «καθαρή» στάση, αλλά μια σειρά ενεργειών που στοχεύουν στο να σου ρίξουν «στάχτη στα μάτια»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να δράσεις άμεσα, ώστε να επιλύσεις μια σειρά από θέματα, είτε δικά σου είτε των οικείων σου. Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να ξεμπλέξεις ένα κουβάρι παρεξηγήσεων, πρόσεξε όμως, μήπως «μαζί με τα χλωρά κάψεις και τα ξερά». Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από αναγκαίες εργασίες στο σπίτι. Παράλληλα, στα εργασιακά σου, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει ακυρώσεις και αναβολές, ενώ είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς κι από ένα θέμα υγείας, που τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά.
Ερωτικά
Όλα δείχνουν «ειδυλλιακά», μάλλον όμως φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν κι αν πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, είναι πιθανό να πληγωθείς. Ίσως, μάλιστα, προκύψει ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο, που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, αλλά το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η παρουσία σου σε μια «θέση- κλειδί» σε κάνει στόχο εκμετάλλευσης εκείνων που θέλουν να κάνεις «τα στραβά μάτια»!

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε ένα επικοινωνιακό «κρεσέντο», με τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά σίγουρα η πιο δημιουργική απόδοσή του θα γίνει στα πεδία της γνώσης, αφού σε ωθεί να μάθεις πολλά και μάλιστα σε σύντομο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε κάνει να βλέπεις μόνο την ιδανική όψη των πραγμάτων, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολα μπορεί να βιώσεις την «υπέρτατη ευτυχία», άλλο τόσο ενδέχεται να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις.
Ερωτικά
Η αποποίηση των ευθυνών σου είναι βέβαια ένας πολύ εύκολος δρόμος για να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς τύψεις κι ενοχές. Είναι βλέπεις κι αυτός ο πειρασμός που σου γνέφει και δε σε αφήνει να αγιάσεις! Όπως κι αν έχει, αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να περάσεις όμορφα, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι προτιμότερο να αρκεστείς στη φαντασία σου, παρά να μπλέξεις σε... πραγματικές περιπέτειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε σύγχυση. Επιπλέον όμως, σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στη διαμόρφωση του προσωπικού χώρου σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε θέλει έτοιμο είτε για να κυνηγήσεις μια μοναδική οικονομική ευκαιρία είτε για να προασπίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι πιθανό να βιαστείς περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αφήνοντας τελικά κάποιες αρνητικές εντυπώσεις ως προς τις ικανότητές σου.
Ερωτικά
Φαίνεται ότι ένας «ευγενής» έρωτας γεννιέται κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να τον ζήσεις, εξαντλώντας τον ρομαντισμό σου. Υπάρχει, βέβαια, σοβαρό ενδεχόμενο να μην προχωρήσει ποτέ στην πράξη, αλλά, ακόμη κι έτσι, αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στη συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε, απλά, έχε το νου σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει ενεργό/η κι έτοιμο/η να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση, αλλά δεν αρκούν γι’ αυτό το πείσμα και η δυναμική σου. Το μεγαλύτερο «στοίχημά» σου είναι να «παντρέψεις» τη διαίσθηση με τη λογική σου, αφού «παίζονται» πολλά στο παρασκήνιο και σου αποκρύπτονται βασικές αλήθειες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόομπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και εξαφανίσεις, από την άλλη πλευρά όμως αναδεικνύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου δε φείδεται ούτε ευκαιριών, ούτε προτάσεων, καμιά τους όμως δε φαίνεται να έχει τις προϋποθέσεις μιας σχέσης με διάρκειακαι πολύ περισσότερο έμπιστης. Αν, μάλιστα, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να «σου μπουν "ψύλλοι στ’ αυτιά" κι όχι άδικα. Αν όμως, απλά, ενδιαφέρεσαι να περάσεις όμορφα, τότε μπορείς να ποντάρεις σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σου μείνει αξέχαστη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος. Επιπλέον, επειδή επηρεάζει και τα οικονομικά σου, καλό είναι να αποφύγεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ πρόσεξε, μήπως πέσεις θύμα κάποιων «επιτήδειων». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οξεία μεν, αλλά περαστική αδιαθεσία, η οποία θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Με τον Ποσειδώνα στις «επάλξεις», τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, πρόσεξε, λοιπόν, μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο καθαρά και μόνον από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές ή ασαφείς πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διευκρινίσεις για να μην πάρεις τελικά «γουρούνι στο σακί», αλλά και για να μην κρίνεις άτομα και καταστάσεις με... εντέχνως παραποιημένα στοιχεία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να «πιάνει» τον αστρικό Ποσειδώνα, καλείσαι να αφεθείς στον «φύλακα-άγγελό» σου κι όλα θα πάνε καλά. Επιπλέον, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», που, για να γίνει, πρέπει πρώτα να το πιστέψεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη «ζωηρεύει» την κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου, ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου η ευγενής άμιλλα θα εναλλάσσεται με τον κακώς εννοούμενο ανταγωνισμό.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα. Μη βιαστείς όμως να ανταποκριθείς, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζεις. Και κυρίως μην σπεύσεις να ξοδέψεις τα χρήματά σου για να εντυπωσιάσεις κάποιον/α, που στην καλύτερη περίπτωση θα ψάχνεις για να τον/την βρεις λίγο αργότερα!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Από τη μια πλευρά, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου, προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», έστω κι αν έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα που σε αντιμάχονται. Ίσως, μάλιστα, πάρεις ένα ρίσκο που θα σου βγει, ύστερα από μια έμπνευση που θα έχεις. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στη φύση και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα «κομβικό» μήνυμα από το... υπερπέραν ή να δεις ένα προφητικό-διαφωτιστικό όνειρο.
Ερωτικά
Από τη στιγμή που τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης ή ένα ακόμη «κυνήγι φαντασμάτων» στα προσωπικά σου. Μάλιστα, παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα κι αν δεν είσαι εσύ που «ρίχνεις μελάνι» για να καλύψεις τα ίχνη σου, τότε σίγουρα κάποιος/α άλλος/η το κάνει!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 4030671833471635917
Σχόλια
item