Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
Δημιουργία δικτύου επαφών.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Δήμητρας σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η και σε καλεί να αξιοποιήσεις τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Επιπλέον, μην παραλείψεις να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες, αφού η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι πέραν κάθε προσδοκίας. Ακόμη, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα χαρείς τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων σου προσώπων, αποκομίζοντας πολλές πληροφορίες, με «κίνδυνο», βέβαια, να αναλωθείς σε ανούσιες υποθέσεις, για το… τι κάνει ο ένας και ο άλλος!
Ερωτικά
Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως, μάλιστα, προκύψει και κάποιο «καυτό» επεισόδιο! Αν όμως είσαι μόνος/η και δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τι σου ταιριάζει, μη το… ζορίζεις, ούτε να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, αφού «της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά»! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μη χάσεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις ακόμη περισσότερο, μέσα από εκείνα που σας ενώνουν.


ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Σήμερα μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος/η από την συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σου, αλλά και τις διαπραγματευτικές ικανότητές σου. Επιπλέον, η αντίθεση Ερμή-Δήμητρας θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια συμφωνία, αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδιά σου μια συγκεκριμένη προοπτική. Παράλληλα, μπορείς να οργανώσεις μια συγκέντρωση ή... σύσκεψη στον χώρο σου, αλλά και να τον εξοπλίσεις με ένα νέο επικοινωνιακό δίκτυο.
Ερωτικά
Για την ώρα τον λόγο έχει η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου, χωρίς αυτό να συνδυάζεται απαραίτητα με την σύναψη μιας σχέσης. Προσανατολίσου, λοιπόν, σωστά και μην κάνεις «την τρίχα, τριχιά», θεωρώντας ότι βρήκες «το άλλο σου μισό». Γι’ αυτό υπάρχει ακόμη χρόνος... Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να το… γλεντήσεις, διώχνοντας μακριά κάθε αρνητική σκέψη, που προκύπτει από πρόθυμους «καλοθελητές»!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Δήμητρας κομίζει ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με αξιόλογα περιστατικά, ζητώντας σου απλά να μη χάσεις χρόνο με επουσιώδη ζητήματα. Επιπλέον, ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ενώ συμβάλλει στην δικτύωσή σου με άτομα που «ξέρουν τα κατατόπια» και μπορούν να σε βοηθήσουν σε μια σειρά ζητημάτων που σε απασχολούν. Ίσως, μάλιστα, ενημερωθείς για ένα πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας από το εξωτερικό.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπό σου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή ακόμα κι έξω στον δρόμο! Ίσως, πάλι, σου γίνει μια πρόταση μέσω διαδικτύου ή έχεις μια ερωτική τηλεφωνική συνομιλία. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να διεκδικήσεις «τα δίκια σου», έχοντας όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αφού αν φοβάσαι πως θα χάσεις το ταίρι σου, το πιθανότερο είναι να σου συμβεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋


Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες μέσω τρίτων. Ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις ένα άτομο, πρόθυμο να σε χρηματοδοτήσει. Επιπλέον, είναι «στα σκαριά» μια νομική ρύθμιση ή συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου, αίροντας περιορισμούς που υπήρχαν μέχρι χθες. Παράλληλα, μπορεί να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που θα σε ικανοποιήσουν, αν και είναι προτιμότερο να περιμένεις τις διευκολύνσεις που θα σου κάνουν!
Ερωτικά
Η εύνοια που έχεις στα προσωπικά σου θα φέρει, βέβαια, όμορφες συνέπειες, σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι διασφαλισμένη η διάρκεια μιας σχέσης, που την ξεκινάς «μες στην τρελή χαρά», παραβλέποντας σημαντικές παραμέτρους που θα τις βρεις μπροστά σου! Επιπλέον, η αναζήτησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο που έχει περισσότερη ανάγκη από συμπόνια και συναισθηματική συμπαράσταση, παρά από έρωτα.


ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Δήμητρας παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να «δεις» τις λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους ή τους συνεργάτες σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, αλλά και να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή τα media. Ίσως, μάλιστα, σου απονεμηθεί κάποια διάκριση ή «εύφημος μνεία». Παράλληλα, μια σύμβαση ή συμφωνία απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνατότητές σου και διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε.. δελεάζει, ώστε να αφοσιωθείς απόλυτα σε μια σχέση κι ίσως πραγματικά να πρόκειται για μια «απόφαση ζωής». Ωστόσο, δε δείχνεις και τόσο σίγουρος/η για την επιλογή σου κι αν αναλωθείς σε διαρκείς διαπραγματεύσεις ή βολιδοσκοπήσεις, προκειμένου να εντοπίσεις το ποιος/α σου κάνει τελικά, τότε διακινδυνεύεις να απομακρύνεις αυτόν/η που θα σε ήθελε πολύ πιο συγκεκριμένο/η!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Δήμητρας στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά και εργασιακά ζητήματα, έχοντας πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις, μέσα από ένα συνεργατικό πνεύμα. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις τις κινήσεις σου, είτε στείλεις το βιογραφικό σου είτε απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που είναι «στα μέσα και τα έξω». Παράλληλα, είναι πιθανό να ενημερωθείς ενδελεχώς για θέματα υγείας και διατροφής.
Ερωτικά
Η καλή νοητική «χημεία» είναι βέβαια για σένα ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση και προς το παρόν φαίνεται ότι την έχεις εξασφαλισμένη και μάλιστα με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο, αργά ή γρήγορα η σχέση σου θα γίνει αποκλειστικά φιλική! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο Ποσειδώνας απέναντί σου μπορεί να σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι» απιστίας.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Δήμητρας διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως, μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου. Παράλληλα, αναδεικνύεται ο διαμεσολαβητικός ρόλος σου σε ποικίλες υποθέσεις, από τις επαγγελματικές συνεργασίες μέχρι τα… παντρολογήματα! Από την άλλη πλευρά όμως, κινδυνεύεις να αναλωθείς σε συζητήσεις για ανούσια θέματα, που έχουν μεν τη χάρη τους, αλλά θα σου αφήσουν τελικά μια αίσθηση κενού.
Ερωτικά
Μέσα στο πλήθος των νέων γνωριμιών και τις παρέες σου είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία που έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο κοντινό, αφού υπάρχει και συναισθηματική και εγκεφαλική συμβατότητα. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει σε πρώτη φάση να δεις το θέμα «χαλαρά», όχι όμως τόσο, ώστε να αναλωθείς αποκλειστικά και μόνο στο πώς θα φέρεις άλλους σε επαφή, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα δικά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Δήμητρας σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου και η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό, αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου. Παράλληλα, στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα ή να διαφημίσεις το έργο σου, ενώ ενδέχεται να σου γίνει και μια «αβανταδόρικη πρόταση συνεργασίας.
Ερωτικά
Η πρόθεσή σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις» τον έρωτά σου με μια «κίνηση ματ», μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου δυσκολέψει τη ζωή! Επιπλέον, να θυμάσαι ότι σταδιακά εισέρχεσαι σε μια φάση, όπου τα θέματα εμπιστοσύνης-πίστης έχουν τον πρώτο λόγο, οπότε έχε τον νου σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο, ίσως, μάλιστα, η χάρη σου να φτάσει μέχρι το εξωτερικό! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συνάψεις μια συμφωνία που θα σε ξεμπλοκάρει και θα διευρύνει τις προοπτικές σου ή να λάβεις μια «δέσμη» πληροφοριών, καταλυτικών για την πρόοδό σου. Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια, οι εκδρομές, αλλά και οι δεξιώσεις, ενώ αν έχεις ταλέντο στην παρουσίαση ή τα media, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το αναδείξεις!
Ερωτικά
Η ημέρα είναι αρκετά τυχερή για σένα, αν, μάλιστα, ταξιδέψεις ή μετακινηθείς, οι προοπτικές σου θα γίνουν ακόμη πιο… εμφατικές! Δεν αποκλείεται, βέβαια, να γνωρίσεις κι ένα ενδιαφέρον πρόσωπο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να λάβεις ένα σημαντικό ερωτικό μήνυμα. Από εκεί και ύστερα όμως, θα πρέπει να σκεφτείς καλά το αν μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση, που το ταίρι σου δε θα είναι πάντα δίπλα σου, όταν το χρειάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Με την αντίθεση Ερμή-Δήμητρας, τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση, όπου εκτός από την τύχη και τις ικανότητές σου, θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου. Εξέτασε, λοιπόν, το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες και τις επαφές σου, αναθέτοντας τα δύσκολα ζητήματα σε κάποιον/α άλλο/η, αφού έτσι θα γίνει καλύτερα η δουλειά σου, αλλά και θα εξασφαλίσεις περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για σένα. Παράλληλα, μια οικονομική συνεργασία μπορεί να παρακάμψει κάποιους δικούς σου περιορισμούς.
Ερωτικά
Ο Δίας αυξάνει τον κύκλο των υποψηφίων για μια θέση στην καρδιά σου, έστω κι αν όλα λειτουργούν αρχικά κάτω από το… πρόσχημα της φιλίας! Φαίνεται όμως να απουσιάζει το βάθος συναισθημάτων ή έστω εκείνο το πάθος που θα σε διεγείρει κι ίσως τελικά κανείς/καμία δε θα μπορέσει να σε κερδίσει, με μόνο όπλο τις παροχές και τα δώρα. Αυτό, βέβαια, ισχύει και αντιστρόφως, στην περίπτωση που εσύ πολιορκείς το «πρόσωπο»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου, εξυπηρετεί άριστα κάθε είδους δραστηριότητα και μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικίλα πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μη διστάσεις να κοινοποιήσεις τα θέλω σου, προς άπασα την... επικράτεια! Επιπλέον, καλά θα κάνεις να «ξεπορτίσεις» ή να επικοινωνήσεις προς τα έξω με κάθε μέσο, αφού, πέρα από τις βοήθειες που θα λάβεις, θα μάθεις πολλά, αποκτώντας μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου, προωθεί και αναδεικνύει κάθε δυνατή συνεργασία, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου κάνει όλα τα κέφια, αυτήν τη φορά όμως δεν χωρούν υπεκφυγές και ημίμετρα. Αποφάσισε, λοιπόν, τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια κατάσταση, η οποία σου υπόσχεται τον παράδεισο, αλλά για να βρεθείς εκεί θα πρέπει «να τα δώσεις όλα»! Επιπλέον, ενδέχεται να δημιουργηθεί ένα «θέμα» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που φαίνεται να παίζει έναν «περίεργο» ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να εξυπηρετηθείς από κάποιον/α άλλον/η εν τη απουσία σου, ώστε να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, αν απευθύνεσαι στο κοινό ή στοχεύεις σε μια «αξιοπρεπή» παρουσία σου στα media, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, ενδέχεται να ενημερωθείς και για θέματα υγείας ή διατροφής, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα οικόσιτο ζώο!
Ερωτικά
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε θα καταφέρεις να διαχειριστείς με την άνεσή σου τα νέα δεδομένα! Ίσως, μάλιστα, καταλήξεις κάπου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, για να ζήσεις τον έρωτά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι αρκετά εύκολο να παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι», έστω και… νοερά! Πάντα, ωστόσο, μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 1260124207103279409
item