Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
Τα λόγια να γίνουν έργα.

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω οδηγεί τα βήματά σου σε άγνωστες ατραπούς, με πιθανή συνέπεια να «μπλέξεις» με καταστάσεις δύσκολες στη διαχείρισή τους. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, με δεδομένο το ότι παίζονται παιχνίδια στην πλάτη σου, είναι σκόπιμο να βουτήξεις στα βαθιά, ώστε να διαπιστώσεις με ποιους/ες ακριβώς έχεις να κάνεις. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή... Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να ιεραρχήσεις τις φιλίες και τις γνωριμίες σου, δίνοντας έμφαση σε εκείνες που μπορούν να σου φανούν πραγματικά χρήσιμες.
Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση, το κριτήριο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου μπορεί και πρέπει να είναι η χρησιμότητά τους, πέρα από συναισθηματισμούς. Αν, λοιπόν, κάποιος/α φαίνεται απρόθυμος/η να δείξει την αγάπη ή το ενδιαφέρον του με έργα, τότε δεν έχεις παρά να τον/την προσπεράσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον/την απορρίπτεις κιόλας. Το ίδιο, ωστόσο, ισχύουν και αντίστροφα, οπότε μην τεμπελιάζεις και απόδειξε το τι προτίθεσαι να κάνεις!



ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου είτε με ένα εγχείρημά σου που απευθύνεται στην κοινωνία και σίγουρα η ρεαλιστική προσέγγισή σου θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση ή ένα σχετικά στενόχωρο βίωμα, καθιστώντας ασύμφορη την επαφή σου με τον «έξω κόσμο». Στον αντίποδα όμως, έχεις να ωφεληθείς πολλά από μια μελέτη ή τη διερεύνηση καταστάσεων, που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου και ο Δίας απέναντί σου αναδεικνύουν τη γοητεία και τη λάμψη σου, αλλά μην ξεχνάς ότι το ζωηρό φως ελκύει πολλά «πλάσματα της νύχτας». Αν, λοιπόν, είσαι μόνος/η και ψάχνεις για μια νέα σχέση, απαλλαγμένη από εμμονές και χειραγωγήσεις, να θυμάσαι ότι είναι δύσκολο να την πετύχεις σε αυτήν τη φάση. Όσον αφορά την σεξουαλική σου απόλαυση όμως, ουδέν πρόβλημα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο θα συμβάλλει σε «στοχευμένες» επαφές ή μετακινήσεις, προκειμένου να επιλυθούν τεχνικά κυρίως ζητήματα, «παίζει» ωστόσο και μια συνάντηση με αντικείμενο κάποιο δικό σου θέμα υγείας. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με τη βούλησή σου να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, ίσως, μάλιστα, ενδώσεις «ατάκα κι επί τόπου», εκτιμώντας πως πρόκειται για κάτι εφήμερο, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά πρόκειται για μια ερωτική υπόθεση που ξεκινά «ανάλαφρα» και χωρίς δεσμεύσεις, για να εξελιχθεί σε μεγάλο «κόλλημα». Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να υπάρξουν αποστάσεις με το ταίρι σου, για να μην... παραγνωριστείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο τη λογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου, οπότε καλό είναι να βάλεις στην άκρη, για την ώρα, εκείνα που σε ευχαριστούν, αλλά σε «απομυζούν» οικονομικά. Επιπλέον, είναι πιθανό να διευθετήσεις ένα θέμα με τις αποδοχές σου, σε συνάρτηση με τα καθήκοντά σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε καλεί να ξεκαθαρίσεις έγκαιρα το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν κάποια πρόσωπα συνδέονται μαζί σου και επαγγελματικά.
Ερωτικά
Συγκεντρώνεις την πλήρη αποδοχή των άλλων και το «target group» σου διευρύνεται ολοένα και περισσότερο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα σου έρθουν όλα βολικά, αφού μίση, πάθη και σκάνδαλα χρωματίζουν τις σχέσεις σου, ενώ σε καμία περίπτωση η ποσότητα δεν διασφαλίζει την ποιότητα. Καλό είναι, λοιπόν, να δεις κι εσύ το θέμα «χαλαρά», απολαμβάνοντας το «σήμερα», χωρίς υπερβολικές προσδοκίες για το «αύριο».

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με σκοπό όμως να τους προσδώσεις έναν λειτουργικό χαρακτήρα κι όχι να πελαγοδρομείς με λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία αξία ως προς το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να ορίσει την απαρχή ενός νέου κύκλου στα εργασιακά σου, αλλά και την πλήρη ανανέωση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς. Πρόσεξε μόνο, μήπως πέσεις θύμα μιας κακοπροαίρετης κατασκοπίας, αφού δεν έχουν όλοι τις δικές σου καθαρές προθέσεις.
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον των άλλων για σένα είναι δεδομένο κι αν είσαι διαθέσιμος/η, θα έχεις όλη την άνεση για να αξιοποιήσεις την ευκαιρία σου, υπερτερώντας κατά κράτος των αντίζηλών σου! Ίσως, μάλιστα, επιλέξεις ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και η δυναμική μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να εμφανιστούν ζήλειες και ανταγωνισμοί, που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Με τον Ήλιο στον Υδροχόο το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με τη δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητά σου κι από ό,τι φαίνεται θα τα καταφέρεις μια χαρά! Παράλληλα βέβαια, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή αδιέξοδο που θα σε «καθηλώσει». Το σωστό, ωστόσο, θα ήταν να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση, αφήνοντας πίσω σου ό,τι σε πίκρανε.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ωστόσο, να θυμάσαι ότι το σεξαπίλ σου ελκύει άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις ή κουβαλάνε προβλήματα, που θα τα βρεις μπροστά σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μεθοδεύσεις ή προβοκάτσιες του/της συντρόφου σου, που προσπαθεί να σε φέρει προ τετελεσμένων, ώστε να «φορτωθείς» την ευθύνη μιας δύσκολης απόφασης.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Φαίνεται ότι στην οικογένειά σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στη δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι δελεαστικό, που όμως δε συνάδει με τις αρχές σου. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αναζητώντας τρόπους, ώστε η σχέση σας να αποκτήσει και έναν λειτουργικό χαρακτήρα, μέσα από την αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών.
Ερωτικά
Φαίνεται να μη μπορείς να καταλήξεις στο τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς, με αποτέλεσμα να παλινδρομείς σε πρόσωπα και καταστάσεις. Και το κακό είναι ότι η περιέργεια σε συνδυασμό με τη γοητεία σου ενδέχεται τελικά να σε μπλέξουν σε μια «ανθυγιεινή» περιπέτεια, εν ονόματι του πάθους. Γι’ αυτό, προτίμησε μια σχέση που βασίζεται κυρίως στην αμοιβαία παροχή υπηρεσιών, έστω κι αν δείχνει περισσότερο σαν… συνοικέσιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σου ζητά να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ξεκινώντας από τεχνικά ζητήματα και φθάνοντας στη σωστή κατανομή των καθηκόντων, ώστε να γνωρίζει ο καθένας «πού πατάει και πού βρίσκεται». Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να αξιοποιήσεις είτε το ερευνητικό σου δαιμόνιο είτε τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να μάθεις όλα εκείνα που θα έπρεπε να γνωρίζεις, προχωρώντας, αν χρειαστεί, σε ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης με άτομα του περιβάλλοντός σου.
Ερωτικά
Μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά, αλλά και υλικά από τον «δικό σου» άνθρωπο, ενώ και σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο αγγίζεις το τέλειο, μέσα από αισθησιακά βιώματα. Αν όμως στοχεύεις σε μια νέα κατάσταση, πρέπει να το σκεφτείς δύο φορές, αφού δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε ένα πάθος που θα είναι δύσκολο να ελέγξεις και επιπλέον θα διέπεται από μια ασάφεια προθέσεων, ικανή να σε «τρελάνει»!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να προωθήσεις επιμελώς τις ιδέες και το έργο σου, ερχόμενος/η σε επαφή με άτομα που ειδικεύονται στο θέμα σου, αφού αν δράσεις εντελώς αυτόνομα κι αυθόρμητα, το πιθανότερο είναι να «την πατήσεις», λόγω άγνοιας. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα οικονομικό θέμα είναι τελικά πολύ πιο σύνθετο, αφού εμπλέκονται κάποια «μεγάλα» συμφέροντα. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο, καλό είναι να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία σε ταξίδι ή στο διαδίκτυο θα σου βάλει ιδέες, μην αναλάβεις όμως καμία δέσμευση, αν πρώτα δεν «τσεκάρεις» το πού και πώς κινείται, συγκρατώντας τον παρορμητισμό σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως υπάρξει μια μικρή κρίση, εξ αιτίας της παρέμβασης ενός τρίτου προσώπου, που θα επιχειρήσει να «ανακατώσει» τα πράγματα, δημιουργώντας τελικά «πολύ κακό για το τίποτα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στη ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που δε σε αφορούν πια! Επιπλέον όμως, ευνοεί τη διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή γενικότερα την ενασχόλησή σου με μυστήρια, αινίγματα κλπ. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο θα συμβάλλει στην καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σου, ίσως, μάλιστα, ξεκινήσεις από την πιοορθολογική διαχείριση των εξόδων σου για το σπίτι ή την οικογένειά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι παιχνίδια έχουν παιχτεί πίσω από την πλάτη σου κι ίσως καταλήξεις σε κάποια πικρά συμπεράσματα για άτομα του περιβάλλοντός σου. Αυτό, ωστόσο, δε σου απαγορεύει να ζήσεις κάτι εφήμερο μεν, αλλά και πολύ δυνατό σε σεξουαλικό επίπεδο! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να έχεις με τον άνθρωπό σου μια «εκ βαθέων» συζήτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε παραπέμπει σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, καλό είναι όμως, πριν κινηθείς, να αφήσεις τις πολλές θεωρίες και να λάβεις υπόψη σου κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, αφού είναι εκείνες που τελικά θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου μπορεί να είναι «στημένες» ή να υπαγορεύονται από πάθη και αντιζηλίες, γι’ αυτό μην είσαι τόσο αθώος/α! Πρόσεξε, ακόμη, τη διατροφή σου, αποφεύγοντας ιδίως τα «βρώμικα».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, έχεις πραγματικά την ευκαιρία να κάνεις το «μεγάλο βήμα», όχι όμως χωρίς να θυσιάσεις κάποιες από τις ελευθερίες σου, κάτι που, σε βάθος χρόνου, δε θα αντέξεις. Ας είσαι, λοιπόν, φειδωλός/η στις υποσχέσεις σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως νιώσεις ότι «πνίγεσαι» από την πολύ φροντίδα, με συνέπεια να εφευρίσκεις διαρκώς δουλειές και καθήκοντα που θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου, αφήνοντας όμως κατά μέρος τα «γιατροσόφια», που σου προτείνει ο/η κάθε «ειδήμων» και ακούγοντας τους πραγματικούς ειδικούς επί του θέματος. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενδέχεται να δράσει καταλυτικά στις φιλίες σου, είτε στερώντας σου έναν/ μια πολύτιμο/η συνοδοιπόρο είτε ωθώντας σε να «ξεκόψεις» από ένα πρόσωπο που όχι μόνον δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σου, αλλά πήγε να σου κάνει και την «ζημιά».
Ερωτικά
Αν το κλίμα εξακολουθεί να είναι κάπως «βαρύ», εξ αιτίας της στάσης ενός φίλου ή μιας φίλης σε ένα προσωπικό σου ζήτημα, να θυμάσαι ότι δε βοηθά πουθενά το να «κολλάς» σε καταστάσεις που δεν ορίζεις. Χαλάρωσε, λοιπόν, περιμένοντας το νέο ξεκίνημά σου, που, αν είσαι μόνος/η, δε θα αργήσει να έρθει, ίσως, μάλιστα, «ψήνεται» ήδη! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προέχουν τα χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 8664048765910177164
item