Θεσπρωτία: Κίνημα Αλλαγής: Ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων στις 4 Μαρτίου

Θεσπρωτία: Κίνημα Αλλαγής: Ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων στις 4 Μαρτίου
Η Συντονιστική  Επιτροπή  Συνεδρίου Θεσπρωτίας  του  Κινήματος Αλλαγής
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ 
Ενόψει της  διεξαγωγής  του  Ιδρυτικού Συνεδρίου  του Κινήματος Αλλαγής στις  16, 17 και 18  Μαρτίου  2018  στην Αθήνα,  την  Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 θα διεξαχθεί σε όλη τη χώρα  ψηφοφορία  για την εκλογή  των συνέδρων.
Στο Νομό Θεσπρωτίας  θα λειτουργήσουν τρία (3)  Εκλογικά Κέντρα στις έδρες των αντίστοιχων Καλλικρατικών Δήμων  τα εξής :
  • Για τον Δήμο Ηγουμενίτσας  στο Πνευματικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ επι της παραλιακής λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης.
  • Για τον Δήμο Σουλίου στο Φιλοπρόοδο Ομιλο Παραμυθιάς ( Φ.Ο.Π ) επι της  οδού  Κων. Καραμανλή.
  • Για τον Δήμο Φιλιατών στο Δημαρχιακό κατάστημα  του  Δήμου.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για Σύνεδρος έχει οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής  αρκεί να έχει  εγγραφεί ως μέλος όταν ψήφισε για την εκλογή Προέδρου στις 12.11.2017 ή εφόσον  εγγραφεί  ηλεκτρονικά σύμφωνα με την ηλεκτρονική  διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω.
Δικαίωμα  ψήφου έχουν  :
α) Ολοι όσοι  έλαβαν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη Επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ   ΑΛΛΑΓΗΣ την 12η Νοεμβρίου 2017 και δήλωσαν κατά την προσέλευσή τους  ότι συμμετέχουν ως μέλη του νέου φορέα και
β) Οσοι φίλοι εγγραφούν ως  νέα μέλη μέσω της ιστοσελίδας : kinimaallagis.gr έως την 26η  Φεβρουαρίου 2018.      
Eπικαιροποίηση στοιχείων .
Μέχρι την  26η Φεβρουαρίου 2018 μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.gr μπορούν τα μέλη να επικαιροποιούν τα στοιχεία τους. Η επικαιροποίηση αυτή δεν αποτελεί προυπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος ψήφου στις εκλογές αυτές , διευκολύνει όμως για τον εντοπισμό του εκλογικού τμήματος που θα ασκήσει το δικαίωμά του.
Κατά την επικαιροποίηση των στοιχείων δεν απαιτείται η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του εκλογέα. Επίσης δεν απαιτείται η καταβολή της εισφοράς η οποία θα καταβληθεί στο εκλογικό κέντρο κατά την άσκηση του δικαιώματος.  
Οποιος κατά τις  εκλογές για την ανάδειξη επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ την 12η Νοεμβρίου 2017  έχει ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα και επιθυμεί να ασκήσει το δικαίωμά του στις εκλογές της Κυριακής 4 Μαρτίου 2018 σε διαφορετικό εκλογικό κέντρο οφείλει να το δηλώσει υποχρεωτικά κατά την επικαιροποίηση των στοιχείων του έως την 26η Φεβρουαρίου 2018.
Διεξαγωγή ψηφοφορίας.
Η Ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ της ίδιας  ημέρας. Ο εκλογέας εκφράζει  την προτίμησή του υπέρ των υποψηφίων Συνέδρων θέτοντας σταυρό παραπλεύρως του ονόματος . Κάθε εκλογέας μπορεί να θέσει μόνον ένα (1) σταυρό προτίμησης.
Υποβολή υποψηφιότητας για Σύνεδρος.
Η υποβολή υποψηφιότητας  για εκλογή  ως Σύνεδρου γίνεται  μέσα από την Ιστοσελίδα της  Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας καταβάλλοντας το ποσό που έχει οριστεί (  http://members.kinimaallagis.gr ).
Στην ίδια Ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί και οι αναγκαίες οδηγίες καθώς και η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2018 .Στην ίδια ιστοσελίδα γίνεται και η επικαιροποίηση των στοιχείων κάθε μέλους.
Τα βήματα που πρέπει να κάνετε  είναι τα ακόλουθα:
  1. Μπαίνετε στο http://kinimaallagis.gr
  2. Επιλέγετε στο ΜΕΝΟΥ «ΜΕΛΟΣ» το «Επεξεργασία Στοιχείων»
  3. Συμπληρώνετε πιθανά κενά (σημειωμένα με ροζ χρώμα)
  4. Κάνετε πιθανές αλλαγές (π.χ.δεν έχει γραφτεί σωστά η διεύθυνσή σας)
  5. Επιλέγετε ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο οποίο θα ψηφίσετε, ως εξής. Στο πεδίο κάτω από το «ΔΗΜΟΣ» που  γράφει «ΔΗΜΟΣ – ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», με αναζήτηση (κάνετε ΚΛΙΚ και γράφετε τα 2-3 πρώτα γράμματα της ονομασίας του Δήμου, εμφανίζονται τα ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ του Δήμου σας) επιλέγετε Εκλογικό Κέντρο.
  6. Όταν ολοκληρώσετε τα παραπάνω κάνετε ΚΛΙΚ κάτω στο «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»
Την 1η Μαρτίου 2018 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα kinimaallagis.gr ο πλήρης κατάλογος των Εκλογικών Κέντρων που θα λειτουργήσουν , καθώς και οδηγίες για το που θα ψηφίσουν τα μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Σημειώνεται ότι  δεν μπορούν να  είναι  υποψήφιοι Σύνεδροι ούτε μπορούν να ψηφίσουν  όσοι δεν έχουν την ιδιότητα  του μέλους  και δεν περιλαμβάνονται στον Εκλογικό κατάλογο του οικείου Εκλογικού Κέντρου. Δεν μπορούν επίσης να είναι υποψήφιοι Σύνεδροι  όσα  μέλη δεν έχουν έγκαιρα           ( μέχρι 28.2.2018 )υποβάλλει  ηλεκτρονικά την υποψηφιότητά  τους και δεν έχουν καταβάλλει το αναλογούν χρηματικό ποσό που έχει οριστεί.
Σε όλα τα εκλογικά Κέντρα έχουν ήδη οριστεί υπεύθυνοι εκλογικών Κέντρων με τους  αναπληρωτές τους  και συγκροτούνται  οι τριμελείς  εφορευτικές  επιτροπές διεξαγωγής της ψηφοφορίας. Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών ψηφίζουν στο εκλογικό κέντρο που έχουν οριστεί  και δεν έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι σύνεδροι .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Κίνημα Αλλαγής: Ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων στις 4 Μαρτίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1263251073861791548
item