Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
Ευχάριστες… υπερβολές!

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σου επισημαίνει ότι για να γίνουν οι δουλειές σου σωστά, θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου. Επιπλέον, σε καλεί να «δέσεις» με τους σωστούς όρους μια συνεργασία, χωρίς, ωστόσο, να θεωρήσεις τα πράγματα οριστικά, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν διακυμάνσεις και εναλλαγές των δεδομένων. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου και προάγει την κοινωνική σου ζωή, φέρνοντας μάλιστα μια «υψηλή» γνωριμία που θα συνδράμει στα σχέδιά σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε συναισθηματικές «προκλήσεις» και, μεταξύ άλλων, μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια υπόθεση που θεωρούσες «τελειωμένη», αλλά από ό,τι φαίνεται υπάρχουν ακόμη κάποια κενά ή... απορίες που πρέπει να καλυφθούν! Τίθεται βέβαια και «θέμα» με μια φιλία σου, που ξαφνικά ενδέχεται να λάβει άλλες διαστάσεις, μην προσδοκάς, ωστόσο, κάτι με συνέχεια.


 


ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου, αλλά και σε οτιδήποτε συνδέεται με τις συνεργασίες σου και το μόνο που σου απομένει είναι να «αρπάξεις» τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, χωρίς να «ψειρίσεις» πολύ τα πράγματα. Μάλιστα, η Σελήνη στον Ζυγόμπορεί να σε τροφοδοτήσει με άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους, ενώ εσύ θα... κάθεσαι! Ωστόσο, ενδέχεται να ασχοληθείς και με την υγεία ή τη διατροφή σου με αφορμή μια μικρή, όσο και περαστική αδιαθεσία.
Ερωτικά
Το κλίμα στις σχέσεις σου είναι εξαιρετικά θετικό, αφού όλοι... δουλεύουν για σένα! Αν, λοιπόν, έχεις κάτι «στα υπόψη», μη διστάσεις να κάνεις τις κινήσεις σου, ξέροντας όμως ότι σε αυτήν τη φάση προέχει η καλοπέρασή σου κι ότι οι σχέσεις με συναισθηματικό «βάθος» είναι δυσεύρετες. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να «ξεπορτίσεις» με το ταίρι σου, προς αναζήτηση κι άλλων απολαύσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τόσο τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, όσο και τα εργασιακά σου, δεν πρέπει όμως να τεμπελιάσεις, αφού κάποιες ευκαιρίες δεν εμφανίζονται κάθε μέρα. Επιπλέον, μην πασχίζεις άδικα με δίαιτες και προγράμματα, αφού δε θα σου «βγουν». Από την άλλη πλευρά όμως, καλό είναι να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις, που δημιουργούν κινδύνους για την υγεία σου.
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί «αναταράξεις» στην προσωπική σου ζωή, με σκοπό να σε κάνει να καταλάβεις περισσότερα για τις πραγματικές ανάγκες ή επιθυμίες σου και να απορρίψεις οτιδήποτε δε σε αντιπροσωπεύει. Κι αν τυχόν πιεστείς από τις εξελίξεις ή το ταίρι σου, δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις για ένα διάστημα τη συνταγή «από μακριά κι αγαπημένοι», ώστε να ανανεωθεί κι από τις δύο πλευρές το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη όσο και αναγκαία φιλοξενία είτε σε τεχνικές εργασίες, που θα σε ξεβολέψουν. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια ή να κερδίσεις κάτι με τη βοήθεια της τύχης. Από εκεί και ύστερα, βέβαια, θα «μετρήσει» ο τρόπος που θα διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου κι ίσως είναι σκόπιμο να περιορίσεις τη γενναιοδωρία σου!
Ερωτικά
Η ημέρα διαθέτει πολλά θετικά χαρακτηριστικά κι αν μπεις στη διαδικασία μιας νέας σχέσης, σίγουρα δε θα το μετανιώσεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα απολαύσεις με το ταίρι σου περισσότερες όμορφες στιγμές και τα πλεονεκτήματα του «ευ ζην». Επειδή όμως ο έρωτας μπορεί να «γυρίσει» εύκολα σε «πόλεμο», πάψε να παίρνεις σοβαρά το κάθε τι κι έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τόσο τις οικογενειακές υποθέσεις σου, όσο και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πολύ δελεαστική πρόταση ή να λάβεις ένα κληροδότημα. Παράλληλα, με την Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο φυσικό «οίκο» σου, η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δε σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα.
Ερωτικά
Από όποια πλευρά κι αν εξετάσει κανείς το θέμα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ένα είναι βέβαιο: Υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης, είτε εξ αιτίας της δικής σου διάθεσης να «ψαχτείς» ερωτικά είτε λόγω κάποιων ανάλογων «αναζητήσεων» του/της συντρόφου σου. Αν, βέβαια, είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, τότε είναι μάλλον απίθανο να μη μπεις σε μια ερωτική περιπέτεια, που, αν και εφήμερη, συνδυάζει το πάθος με την καλοπέραση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Σήμερα, είναι πιθανόν να «φουντώσει» η καταναλωτική σου διάθεση, μη βιαστείς όμως να αγοράσεις κάτι που μπορεί να σου προσφερθεί και ως δώρο. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου, προσφέροντάς σου «διακριτές» ευκολίες, υπάρχει όμως σοβαρό ενδεχόμενο να μην τις αξιολογήσεις σωστά, θεωρώντας τις σχετικά αναξιόπιστες. Τα ανάλογα ισχύουν και για ένα ταξίδι που ενδεχομένως να σου προταθεί, εδώ όμως δεν έχεις δικαιολογίες για να αρνηθείς, αφού πρόκειται για την ψυχαγωγία σου!
Ερωτικά
Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα, αλλά, πέρα από τη βελτίωση της ψυχολογίας σου, μπορεί να υπάρξει και κάτι πιο «χειροπιαστό» στην προσωπική σου ζωή, ίσως, μάλιστα, ευνοηθείς και στα επαγγελματικά σου. Βέβαια, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αρκέσου στις φιλοφρονήσεις, αφού εύκολα μια «επιπόλαιη» στάση από πλευράς σου, θα μπορούσε –κι όχι άδικα- να παρεξηγηθεί.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις πρακτικές αρετές σου, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η αναποφασιστικότητά σου, αφού μπορεί να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις στους άλλους. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία προάγει την κοινωνική σου ζωή και είναι πιθανό να σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς, αλλά και με υποψήφιους χρηματοδότες των προσπαθειών σου!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας μπορούν να σου προσφέρουν μια γνήσια ερωτική απόλαυση, πιστοποιώντας ότι έχεις πολλά ακόμη να νοιώσεις και να μάθεις για τις πραγματικές δυνατότητες, αλλά και επιθυμίες σου! Και βέβαια όση μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις, τόσο το καλύτερο. Πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά «το παρακάνεις» και βρεθείς μπλεγμένος/η σε παράλληλες ιστορίες, που δε θα ξέρεις πώς να τις «μαζέψεις»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε κάνει μεν αρκετά πιο επιπόλαιο/η, αλλά και τυχερό/η στις επιδιώξεις σου, ίσως, μάλιστα, σου παρουσιαστούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα! Επιπλέον, σε καλεί να αναζητήσεις στήριξη και καταφύγιο στην οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό σου ζητά να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία ή τη διατροφή σου, αφού είναι κρίμα να χάσεις το «πάρτι», εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας.
Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου ξεμπλοκάρει την εξέλιξη μιας υπόθεσής σου και σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις αυτό που ζητάς και μάλιστα σχετικά εύκολα! Ακόμη λοιπόν κι αν έχεις προβληματιστεί από πρόσφατες εξελίξεις, η συνέχεια θα σε αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι εύκολο να υπάρξουν «παρατράγουδα» και υπερβολικές εκδηλώσεις ζήλειας από την πλευρά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου και ανανεώνει τις φιλίες σου, χρειάζεται, ωστόσο, μια αξιολόγηση, ώστε να αποφύγεις τα «παράσιτα». Επιπλέον, μπορεί να σου προσφέρει λύσεις μέσα από την ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Σε ανάλογη κατεύθυνση, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία συμβάλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με γέλια, χαρές, αλλά και αρκετά ευτράπελα! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια, αλλά και για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ.
Ερωτικά
Σήμερα, ίσως γίνεις εξαιρετικά ανήσυχος/η ή επιρρεπής στις προκλήσεις, κάτι βέβαια που μπορεί να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνομιλία». Ίσως, μάλιστα, συμβούν όλα σε ένα ταξίδι ή μετά από μια διαδικτυακή επαφή. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, φρόντισε να μην εκτεθείς με επιπόλαιες κινήσεις, αφού ενδέχεται να δεις απέναντί σου έναν «μαινόμενο ταύρο», που όσο να ‘ναι θα έχει τα δίκια του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να σε φέρει ενώπιον προκλήσεων που θα σε βγάλουν μεν από την ησυχία σου, αλλά η επιτυχής αντιμετώπισή τους θα προσθέσει πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Ίσως, μάλιστα, τιμηθείς με μια διάκριση ή με ένα πιο «χειροπιαστό» όφελος. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ανοίγει τον δρόμο για «υψηλές» γνωριμίες, που θα προσφερθούν να σε υποστηρίξουν. Μένει, βέβαια, το να αποδεχθείς αυτές τις ευκολίες, βάζοντας στο περιθώριο την περηφάνια σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και αναζητάς μια «ποιοτική» σχέση που θα σε «γεμίσει» συναισθηματικά, απλά δεν είναι η ώρα της! Αντίθετα όμως, μπορείς να περάσεις όμορφα με ένα πρόσωπο που είναι πρόθυμο να σου προσφέρει πολλά, χωρίς να υποχρεώνεσαι σε κάτι. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προβληματιστείς από τη συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης, που δε «σέβεται» ούτε το ταίρι σου, ούτε εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε «εφοδιάζει» με τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι’ αυτό να αισιοδοξείς και να διεκδικήσεις τα καλύτερα για σένα. Επιπλέον, αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, αφού θα σου το λύσει στο άψε σβήσε! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό να διευθετήσεις ποικίλες υποθέσεις, αλλά, ακόμη κι αν «χαθείς» κάπου προσωρινά, το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει, ώστε να σου έρθουν όλα βολικά και το μόνο που σου απομένει είναι να μη «χαραμίσεις» το πλεονέκτημά σου με μια «δεύτερη» επιλογή! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε αναμένονται περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου, αρκεί βέβαια να «κλείσεις» τα μάτια στους πειρασμούς, που παρελαύνουν μπροστά σου και να μην εμπλακείς σε κάποιο «σκάνδαλο»!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η δραστική παρέμβασή σου, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία είτε για να αποτρέψεις μια επερχόμενη ζημιά. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός «γαργαλιστικού» μυστικού, πρόσεξε όμως μήπως πρόκειται για... δικό σου και τελικά εκτεθείς. Επιπλέον, δεν είναι διόλου κακή ιδέα να αφήσεις κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις, επιλέγοντας να «εξέλθεις» ή να ταξιδέψεις.
Ερωτικά
Ένα «ασίγαστο» πάθος μπορεί εύκολα να σε φέρει σε σημείο να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Τα καλά νέα όμως είναι ότι, ακόμη κι αν η «κοινή» λογική λέει ότι σε αυτήν την ζωή δε γίνεται να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, στην περίπτωσή σου ίσως γίνει μια εξαίρεση. Ωστόσο, αν κινηθείς στο παρασκήνιο, τότε μην περιμένεις να μείνουν κρυφά τα κατορθώματά σου, αφού ο Δίας θα τα βγάλει όλα στην φόρα!
astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 9134037750196502336
Σχόλια
item