Γιάννενα: «21ος Μπιζάνιος Δρόμος»

Γιάννενα: «21ος Μπιζάνιος Δρόμος»
Την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο ιστορικός αγώνας της πόλης μας ο «21ος Μπιζάνιος Δρόμος», με λαμπερό ήλιο, καλή θερμοκρασία και ζεστά χαμόγελα απ’ όλους τους συμμετέχοντες.
Πολλοί συμπολίτες, όπως κάθε χρόνο πια, αλλά και δρομείς-επισκέπτες απ’ άλλες περιοχές της Ελλάδας, κοντινές και πιο μακρινές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Οργανωτικής  Επιτροπής, και συμμετείχαν στην εκδήλωση τιμής για τους ένδοξους Μπιζανομάχους.
Παλιοί δρομείς, που έτρεξαν μέχρι και τριάντα  χρόνια πριν, γονείς με τα παιδιά τους, άνθρωποι κάθε ηλικίας με την παρουσία τους έστειλαν και φέτος το μήνυμα για την ευγενή άμιλλα, για την αξία της άσκησης και για τη δύναμη της θέλησης.
Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην πλατεία, και χειροκρότησε με θέρμη όλους τους δρομείς, μικρούς και μεγάλους για την έντονη προσπάθειά τους.
Πάνω από οχτακόσιοι (800), ήταν οι μαθητές που συμμετείχαν στα αγωνίσματα για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Τις εντυπώσεις κέρδισαν οι λιλιπούτειοι αθλητές που κατά εκατοντάδες, ξεχύθηκαν και έτρεξαν με ορμή τα 1000 μέτρα της δικής τους διαδρομής, κερδίζοντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.
Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές, ενώ μετάλλια μοιράστηκαν σε όλους, όσοι έλαβαν μέρος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κος Θωμάς  Μπέγκας, ο Αρχιερατικός Γραμματέας της Ι.Μ. Ιωαννίνων, Πατήρ Λάμπρος, ο Συνταγματάρχης, κος Αλέξανδρος Κοντογιάννης, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, κος Επαμεινώνδας Ζήκος, Αστυνόμος Α΄, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κος Κωνσταντίνος Γκόγκος, η Αντιδήμαρχος κα Βάσω Μέγα, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, περιφερειακό τμήμα Ιωαννίνων, κος Νικόλαος Γερασιμίδης και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που με την αμέριστη προσφορά τους συνέβαλαν στην πετυχημένη διεξαγωγή του «21ου Μπιζάνιου Δρόμου» .
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε :
Την Τροχαία Ιωαννίνων
Το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιωαννίνων Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων
Το Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Ηπείρου
Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών
Την Εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε.
Τους εθελοντές της διοργάνωσης
Κλείνοντας, απευθύνουμε και πάλι ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όσους τίμησαν και φέτος με τη συμμετοχή τους την αθλητική εκδήλωση  «21ος Μπιζάνιος Δρόμος» που  αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας.
vimanews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «21ος Μπιζάνιος Δρόμος»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5859519233557909977
item