«Τεχνιταράδες του ΠΝ» επισκεύασαν Κινητήρες «Ε/Π ΑΒ-212″από…Παλιοσίδερα!! «Τεχνιταράδες του ΠΝ» επισκεύασαν Κινητήρες «Ε/Π ΑΒ-212″από…Παλιοσίδερα!! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Τεχνιταράδες του ΠΝ» επισκεύασαν Κινητήρες «Ε/Π ΑΒ-212″από…Παλιοσίδερα!!

«Τεχνιταράδες του ΠΝ» επισκεύασαν Κινητήρες «Ε/Π ΑΒ-212″από…Παλιοσίδερα!!
Απίστευτο αλλά όμως είναι  αληθινό και πραγματικό ! Αξιωματικοί Τεχνιταράδες του Πολεμικού Ναυτικού κατάφεραν και ενεργοποίησαν ζεύγος κινητήρων για τα Ελικόπτερα του ΠΝ τύπου ΑΒ-212 ,απο τα παλιοσίδερα!
Να εξηγούμαστε : Απο κινητήρες Ελικοπτέρων του ΠΝ που είχαν βγει εκτός ενεργείας πήραν εξαρτήματα και επισκεύασαν  κινητήρες ελικοπτέρων και ενεργοποίησαν δύο ακόμη Ελικόπτερα του ΠΝ ,αυξάνοντας έτσι την διάθεση των Ελικοπτέρων του ΠΝ
Ο Αρχηγός του ΠΝ  που φαίνεται οτι κάτι τέτοια και τα βλέπει και τα επικροτεί …Βράβευσε  τους τρεις Αξιωματικούς του ΠΝ  σε Ειδική Τελετή στο Επιτελείου  και τους υπέδειξε ως παράδειγμα Αξιωματικών  προς μίμηση!
Οι Τρεις Αξιωματικοί του  ΠΝ είναι : Ο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Νικόλαος Μπουτάκογλου ΠΝ, ο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Μιγκλίδης ΠΝ και ο Ανθυπασπιστή (ΗΛ/ΗΤ) Ανδρέας Τσάμης ΠΝ που υπηρετούν στη 1η Μοίρα Ελικοπτέρων Ναυτικού . (ΜΕΝ-1)
Διότι συνέβαλαν στην ενεργοποίηση ενός ζεύγους κινητήρων ελικοπτέρου AB-212, με αναδιάταξη τμημάτων από μη λειτουργικούς κινητήρες, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των εύχρηστων κινητήρων και κατ’ επέκταση των ωρών πτήσεως ενός ελικοπτέρου ΑΒ-212.
Το εν λόγω προσωπικό του ΠΝ , εκτέλεσε την ανωτέρω εργασία στις εγκαταστάσεις της Βάσης Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΒΕΝ), χωρίς  καμιά άλλη τεχνική συνδρομή άλλου  φορέα, με εκμετάλλευση των υφιστάμενων υποδομών και εμπειρίας του, εξοικονομώντας δαπάνες έναντι αντίστοιχης ανάθεσης εργασίας.
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
«Τεχνιταράδες του ΠΝ» επισκεύασαν Κινητήρες «Ε/Π ΑΒ-212″από…Παλιοσίδερα!!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5912149273323914819
Σχόλια
item