Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Σε 2 μήνες θα γίνουν γονείς! Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Σε 2 μήνες θα γίνουν γονείς! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Σε 2 μήνες θα γίνουν γονείς!

Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Σε 2 μήνες θα γίνουν γονείς! | tlife.gr
Σε δυο μήνες θα γίνουν γονείς και είναι στα καλύτερά τους. Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη και την συντροφό του  Μαρία Νεφάλη Γαζή. Το ζευγάρι μπορεί να έχει αρκετά χρόνια διαφορά ηλικίας, αλλά είναι Full in love και δεν το κρύβει.
Η σύντροφος του Άνθιμου (δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη πότε θα γίνει ο γάμος τους) τον στηρίζει σε όλα και φυσικά τον βοηθά στις εμφανίσεις του στο Dancing with the stars.

Η ίδια μάλιστα και την ημέρα του live του καλού της έστειλε ένα μήνυμα αγάπης στέλνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 
Η 19χρονη χορεύτρια, ανέβασε μια φωτογραφία με την κοιλίτσα της στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους μπορεί να πιστεύουν πως η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι εμπόδιο στην επιτυχία μιας γυναίκας.
«Το να είσαι γυναίκα σημαίνει πολλά πράγματα. Το να γίνεσαι μαμά όμως, σε κατατάσσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Τα πιο όμορφα πράγματα, συμβαίνουν στη ζωή σου τη στιγμή που θα καταλάβεις τη δύναμη τού να αγαπάς χωρίς όρους, και η εγκυμοσύνη είναι μόνο η αρχή. 
Ένα παιδί δεν έρχεται για να κάνει δύσβατο το δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία, αλλά για να σου δώσει ένα τεράστιο κίνητρο για να κυνηγήσεις τη ζωή. Ποιά μεγαλύτερη δύναμη υπάρχει από αυτήν τού να δημιουργείς μια ζωή;
Άλλωστε, ακόμα και ο τίτλος της «βασίλισσας», είναι ένας τίτλος μια θέση κάτω από αυτόν της «μαμάς».~, έγραψε χαρακτηριστικά.
Epirusblog Gr
5 of 5
Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Σε 2 μήνες θα γίνουν γονείς!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4168934080053964005
Σχόλια
item