Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Τα όνειρα κόντρα στην σκληρή πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς τα καλύτερα για σένα, κάτι στο οποίο μπορεί να συμβάλλουν και οι φίλοι/ες σου ή μια όμορφη παρέα. Επιπλέον, καλείσαι να εμψυχώσεις -έστω και με ψέματα- όποιον/α βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει δυνατά στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω», ορίζοντας μια νέα πορεία στην καριέρα σου, θα πρέπει όμως κι εσύ να «θυσιάσεις» κάτι.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές με φίλους/ες και γνωστούς/ες, ίσως μάλιστα να νιώσεις μια ιδιαίτερη «ζεστασιά» με ένα πρόσωπο, που μπορεί να τρέφει για σένα και ερωτικά αισθήματα. Αν, μάλιστα, πιείς κι ένα ποτηράκι παραπάνω και χαλαρώσεις, τότε η ολοκληρωτική παράδοσή σου πρέπει να θεωρείται βέβαιη, κάτι που καλό είναι να θυμάσαι, αν είσαι ήδη σε μια σχέση!


ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας. Δεν πρέπει να ξεχνάς όμως ότι το κάθε τι έχει το τίμημά του κι ίσως χρειαστεί να κάνεις σοβαρές παραχωρήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει λιγότερο αφελή απέναντι σε πρόσωπα που παριστάνουν τον «φίλο», προκειμένου να καρπωθούν μια δική σου επιτυχία. Επιπλέον όμως, μπορεί να συμμετάσχεις σε μια όμορφη συλλογική προσπάθεια με καλλιτεχνικό ή ανθρωπιστικό περιεχόμενο.
Ερωτικά
Με τον Δία απέναντί σου, όλα είναι ανοικτά και οι υποσχέσεις «πέφτουν βροχή», πρόσεξε όμως μήπως τελικά απογοητευτείς, όταν διαπιστώσεις πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως σου παρουσιάζονται. Αυτό, βέβαια, δε σου απαγορεύει να ζήσεις έναν «πλατωνικό» έρωτα, έστω κι αν γνωρίζεις ότι δε μπορεί να «σταθεί» στον πραγματικό κόσμο. Η όλη διαδικασία θα σε κάνει να νιώσεις πάρα πολύ όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «υποστηρικτές», αλλά, όταν θα τους/τις χρειαστείς, θα απουσιάζουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να περάσεις μια δοκιμασία, που θα κρίνει την οξυδέρκειά σου σε «μπερδεμένες» ή ασαφείς προσωπικές καταστάσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόοδιευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας σου, ίσως, μάλιστα, μάθεις κάτι «κομβικό» για μια οικονομική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Δείχνεις να εξαρτάς τις κινήσεις και τις επιλογές σου, από το ποιος/α δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σένα, χωρίς να θέτεις τα δικά σου προαπαιτούμενα, κάτι που εύκολα μπορεί να σε κάνει «παιχνίδι» στα χέρια των άλλων. Χαλάρωσε λοιπόν κι αν σου δοθεί η ευκαιρία, ταξίδεψε ή «κυκλοφόρησε σε στέκια», αφού εκεί θα γευθείς τον έρωτα, έστω και σαν μια «οπτασία», που ικανοποιεί τις αισθήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας δε σε βοηθά να συγκεντρωθείς σε όσα έχουν πραγματικό νόημα, με συνέπεια να «πελαγοδρομείς»! Αν, μάλιστα, ταξιδέψεις, πρόσεξε, μήπως αποπροσανατολιστείς ή χάσεις κάποιο αναγκαίο έγγραφο. Από την άλλη πλευρά όμως, ευνοείται η συμμετοχή σου σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 8ο φυσικό σου «οίκο», μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας με έναν ισχυρό οργανισμό ή φορέα.

Ερωτικά
Σήμερα, «μέσος όρος» για σένα δεν υπάρχει και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή, είτε να «δέσεις» περισσότερο μια σχέση, συνειδητοποιώντας την συναισθηματική αξία και το περιεχόμενό της είτε να «ρίξεις μαύρη πέτρα» πίσω σου, εγκαταλείποντας οριστικά πολιτικές και πρόσωπα που σε ταλαιπώρησαν. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι «σούπερ» σε συναισθηματικό, αλλά και σεξουαλικό επίπεδο!

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια επαγγελματική συνεργασία, που θα σημάνει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να καλύψεις τις ουσιώδεις ανάγκες σου, αφήνοντας στην άκρη εφήμερες επιθυμίες, που απλά θα «αδυνατίσουν» το πορτοφόλι σου, δίνοντάς σου μια ψευδαίσθηση πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια οικονομική υπόθεση που έχει κρυφές πτυχές, αλλά και να πέσεις θύμα μιας γοητευτικής εξαπάτησης ή εκμετάλλευσης των συναισθημάτων σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και αναδεικνύει τη γοητεία σου, μένει, λοιπόν, να αποφασίσεις το πώς θα διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Μάλιστα, αν έχεις κάποια «κολλήματα», ένα-δύο ποτηράκια θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις αντιστάσεις σου, ώστε να μην υποκύψεις σε έναν εξαιρετικά θελκτικό πειρασμό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στις συνεργασίες σου, δίνοντας ένα τέλος σε οτιδήποτε δεν είναι σαφές ή αξιόπιστο. Ίσως, μάλιστα, σε βοηθήσουν να πάρεις τις αποφάσεις σουκάποιες «άγνωστες» λεπτομέρειες, που θα σου αποκαλυφθούν και τελικά δεν αποκλείεται να ακυρωθεί μια συμφωνία. Παράλληλα όμως, ο Ήλιος στον Υδροχόο, ευνοεί τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν η δουλειά σου έχει να κάνει με τη διασκέδαση ή την παιδαγωγική. Επιπλέον όμως, ενδέχεται να ανησυχήσεις για την υγεία ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Παρά τις υποσχέσεις και τις αρχικές ελπίδες σου για μια «ανείπωτη» ευτυχία, το πιθανότερο είναι να παραπλανηθείς ή να «ξεφύγεις», κυνηγώντας κάποιο από τα «φαντάσματά» σου! Σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι δεν ελέγχεις εσύ τις καταστάσεις, αλλά είναι εκείνες που σε ορίζουν. Επειδή μάλιστα το πεδίο δράσης είναι το εργασιακό σου περιβάλλον, σκέψου μήπως υπάρχουν κρυμμένα συμφέροντα.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου θυμίζει ότι δε μπορείς να προβείς σε ένα οποιοδήποτε εγχείρημα, χωρίς πρώτα να «τσεκάρεις» την επάρκεια του εξοπλισμού σου και τον βαθμό της λειτουργικότητάς του. Παράλληλα βέβαια, σε καλεί να ανοίξεις την αγκαλιά σου σε όλο τον κόσμο, κάτι που το σύμπαν σκοπεύει να σου ανταποδώσει άμεσα με μια μεγάλη χαρά που θα πάρεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις οικογενειακές σχέσεις σου ή σε μια περιουσιακή υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Αν συνεχίσεις να «ζυγίζεις» τα πράγματα, χωρίς να συμμετέχεις πουθενά, κινδυνεύεις να χάσεις μια ευκαιρία από εκείνες που δεν εμφανίζονται συχνά. Βάλε, λοιπόν, στην άκρη ενδοιασμούς ή πεποιθήσεις και αφήσου σε αυτό που σου προσφέρεται, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα όμορφο όνειρο που, σύμφωνα με κάθε λογική, κάποια στιγμή θα σβήσει. Υπάρχει ωστόσο και το «θαύμα» κι είναι η αγάπη σου που θα το ζωντανέψει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε «κομβικές» εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που ξέρει «πρόσωπα και πράγματα». Κατά τα άλλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να ξεχάσεις κάθε δυσκολία ή αρνητικό σενάριο και να «ξεδώσεις» μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Παράλληλα όμως, σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο και φροντίδα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να μη νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά.
Ερωτικά
Αν καταφέρεις να απεμπλακείς από κάποιες λεπτομέρειες ή «κολλήματα» που σου «τριβελίζουν» το μυαλό και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορείς να διαχειριστείς, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Ίσως, μάλιστα, ζήσεις μια μοναδική ερωτική εμπειρία με ένα πρόσωπο που ξέρει να κρύβει κάθε δυσάρεστη λεπτομέρεια, προσφέροντάς σου τον… παράδεισο επί της γης!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε ακυρώσεις κι αναβολές δραστηριοτήτων, που όμως, έτσι κι αλλιώς, δε θα είχαν ευτυχή κατάληξη, οπότε μην επιμείνεις να υλοποιηθούν σώνει και καλά τα σχέδιά σου καιαπόλαυσε τον κερδισμένο χρόνο σου. Επιπλέον, σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο καλλιτεχνικές τάσεις σου ή να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του μια «αιθέρια» αισθητική. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σου φέρνει διαφωτιστικές πληροφορίες, ενώ ενδέχεται να σου προταθεί κι ένα ταξίδι με οικονομικές προοπτικές.
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, η περιπέτεια καλά κρατεί κι αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να «ζεσταθείς» με ένα πρόσωπο που θα συναντήσεις είτε σε ταξίδι είτε σε μια έξοδό σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, όσο εύκολο είναι να έρθεις πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου, βγάζοντας τον «ιππότη» ή την «δεσποσύνη» που κρύβεις μέσα σου, άλλο τόσο είναι και να τα«τσουγκρίσετε», μένοντας ο καθένας χώρια και παρέα με τον εγωισμό του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας «θολώνει» την κρίση σου κι εύκολα μπορεί να κάνεις το λάθος ή να μην αξιολογήσεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, «ακούγοντας» τη φωνή της διαίσθησής σου, θα γλιτώσεις από πολλά δυσάρεστα συναπαντήματα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις οφέλη, ύστερα από την επιμονή σου σε μια υπόθεση που όλοι θεωρούσαν χαμένη. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα αντικείμενο αξίας.
Ερωτικά
Ένα όμορφο δώρο που θα σε «σκλαβώσει» ή μια κίνηση μεγάλης συναισθηματικής αξίας θα σε πείσει να κάνεις το παραπάνω βήμα, μπορείς όμως κι εσύ να υιοθετήσεις μια ανάλογη πρακτική απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως όμως πρόκειται και για μια διαδικασία που εξελίσσεται από μακριά ή φέρει τα χαρακτηριστικά μιας ρομαντικής προσέγγισης, που η συνέχειά της κρίνεται ως αμφίβολη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» παρασκηνιακών δυνάμεων κι ίσως βρεθείς σε δίλημμα, ύστερα από μια πρόταση που είναι μεν συμφέρουσα σε υλικό επίπεδο, αλλά έχει τα τρωτά της σε ηθικό. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, η καταναλωτική συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει κάπως «χαοτική», καλύπτοντας ανάγκες που σίγουρα δεν ανήκουν στις βασικές. Επιπλέον, είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις κόσμο, όσο «fake» κι αν είναι τα αιτήματά του, στη λογική του «κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό»!
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σίγουρα υπάρχει κάποιος/α που σε «καλοβλέπει», αγγίζοντας μάλιστα τις πιο ευαίσθητες χορδές σου, αφού διαθέτει εν αφθονία στιλ και φαντασία! Από εκεί και ύστερα και εφ’ όσον δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να αφεθείς σε όσα σου προσφέρονται, έστω κι αν μια φωνούλα μέσα σου επιμένει πως «είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό». Αυτό είναι κάτι, που θα το επεξεργαστείς μετά!


ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο «φευγάτο/η» ή αδιάφορο/η για τις «αντικειμενικές συνθήκες» που ορίζουν τη ζωή σου. Τελικά όμως αυτή η τάση μπορεί να σου βγει και σε καλό, αφού πρώτον θα ξεκουραστείς, μακριά από εντάσεις και δεύτερον θα γλιτώσεις από τον τζάμπα κόπο που θα έκανες! Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις κι ένα όνειρο που θα σε εμψυχώσει ή θα σε εμπνεύσει. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Υδροχόοσηματοδοτεί παρασκηνιακές διεργασίες, που αναφέρονται πρωτίστως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Ερωτικά
Σήμερα, μπορεί να δεχθείς μια επίμονη «πολιορκία» από ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σε «ξεμοναχιάσει» με μάλλον άγαρμπο τρόπο. Μην φανταστείς όμως ότι δεν έχει τις ευαισθησίες και τα τρωτά του. Παρά το φαινομενικό ρίσκο, η όλη υπόθεση ενδέχεται να εξελιχθεί πολύ καλύτερααπό όσο θα περίμενες, αφού η αισθησιακή γοητεία σου, είναι ικανή να εμπνεύσει και να «εξημερώσει» ακόμη και το πιο άγριο θηρίο!
astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 5795785761699004724
Σχόλια
item