Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
«Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι»!

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν για να κρύψεις αδυναμίες και ελαττώματα, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα εξαιρετικά αρεστό πρόσωπο. Αν όμως αυτό το πιο πιθανό είναι να σου αποφέρει κάποιο άμεσο «όφελος», δεν προσφέρεται για μια «επιλογή ζωής», αφού αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Επιπλέον, να θυμάσαι πως η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε καταστάσεις που θα προτιμούσες να ξεχάσεις!
Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε βοηθά μεν να κρύψεις οτιδήποτε «ενοχλητικό», την ίδια δεξιότητα, ωστόσο, μπορεί να έχουν και άτομα που σου παρουσιάζουν «το άσπρο, μαύρο» με σκοπό να σε παραπλανήσουν. Υπάρχει, λοιπόν, μπόλικο παρασκήνιο, σε κάθε περίπτωση όμως εκείνο που προέχει είναι το να μην προβείς σε κάποια σημαντική κίνηση, αφού το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό»! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να τηρήσεις τη δεοντολογία σε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν για να κρύψεις αδυναμίες και ελαττώματα, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα εξαιρετικά αρεστό πρόσωπο. Αν όμως αυτό το πιο πιθανό είναι να σου αποφέρει κάποιο άμεσο «όφελος», δεν προσφέρεται για μια «επιλογή ζωής», αφού αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Επιπλέον, να θυμάσαι πως η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε καταστάσεις που θα προτιμούσες να ξεχάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, το να κυνηγάς «φαντάσματα», πέρα από τον ουτοπικό του χαρακτήρα, μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει κατ’ ευθείαν στα «νύχια» ορισμένων «αρπακτικών», που περιμένουν πώς και πώς τέτοιες ευκαιρίες! Επιπλέον, φαίνεται να γίνονται «ύποπτες» κινήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά, αν δε μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, το πολύ-πολύ να απογοητευτείς από τη στάση κάποιου/ας. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε ωθεί να τακτοποιήσεις ποικίλες λεπτομέρειες και να οργανωθείς.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό», πρόσεξε όμως, μήπως τελικά τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες για ένα πρόσωπο που στην παρούσα φάση δε μπορεί να σου προσφέρει παρά την αγάπη του εξ… αποστάσεως! Αν, πάλι, είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να επικρατήσει η σύνεση, μπροστά στον κίνδυνο να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, παρασυρμένος/η ίσως από το αισθησιακό κλίμα μιας... παρέας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα ρίχνει άφθονη ομίχλη, τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις. Αν, λοιπόν, θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα, ας μην προβείς σε μια σημαντική πράξη, που καθορίζει τη μελλοντική σου πορεία, αφού το «πλοίο» θα πέσει στα «βράχια». Επιπλέον, καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα υγείας, είτε δικό σου είτε του/της συντρόφου σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις τα έξοδά σου.
Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που κινείται στα όρια του παραμυθιού, αλλά αυτό μην το δεις μόνο... μεταφορικά! Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς από υποσχέσεις, που δεν έχουν αντίκρισμα. Πρόσεξε μάλιστα, μήπως τελικά η όλη υπόθεση είναι «στημένη». Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άτομα που καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, αφού είναι πιθανό να βγάλουν τον χειρότερο εαυτό τους σε βάρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν συμβιβασμό, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλέστερος/η, αν όμως «ρίξεις» πολύ τον εαυτό σου, θα το μετανιώσεις μελλοντικά. Παράλληλα, βέβαια, φαίνεται ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου, άλλα διακηρύττουν κι άλλα κάνουν ή χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να προβληθούν σε βάρος σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώναενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με ένα «μυστήριο» τεχνικό πρόβλημα ή μια επίμονη ίωση, αλλά και να σε κάνει να πιστέψεις σε κάτι που σίγουρα δεν ισχύει.
Ερωτικά
Ο Κρόνος απέναντί σου σε καλεί να κλείσεις τα αφτιά σου στις «Σειρήνες», αφού οι απολαύσεις που σου τάζουν, έχουν και μια κρυφή πλευρά, που είναι πιθανό να σε σοκάρει. Αντίθετα, παίζοντας εκ του ασφαλούς και παραμένοντας κοντά στο ταίρι σου ή σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, μπορεί μεν να χάσεις το «πάρτι», αλλά δε θα εκθέσεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που πραγματικά δεν ξέρεις το πού θα σε οδηγήσουν τελικά.

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά 
Με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, θα πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας απάτης και βέβαια είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου «φουσκώνουν τα μυαλά», αφού το πιθανότερο είναι να σε παρασύρουν σε εντελώς άστοχες επιλογές. Επιπλέον, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις βασικές ανάγκες ή υποχρεώσεις στη δουλειά σου, αλλά και να περιορίσεις συνήθειες που σε βλάπτουν.
Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, από εκεί και ύστερα όμως, να θυμάσαι ότι οτιδήποτε πιο «χειροπιαστό», κινείται είτε «στη σφαίρα της ουτοπίας» είτε στον αστερισμό της απιστίας! Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μη δώσεις την αφορμή για το τελευταίο, ασχολούμενος/η αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά σου ή τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, αφού «όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά 
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αναδεικνύει τη χρησιμότητα και το πρακτικό πνεύμα σου, ωστόσο, όσο κι αν η λογική σου επιτάσσει να δράσεις «στα σίγουρα», φαίνεται πως τελικά δε θα αποφύγεις κάποιες παγίδες που σου στήνουν, αφού τα φαινόμενα απατούν! Οφείλεις, μάλιστα, να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια «ιδανική» πρόταση, που μάλλον πρόκειται για «το τυρί στην φάκα»! Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί να τσεκάρεις για διαρροές και να προνοήσεις για την καλή λειτουργία των υδραυλικών στον χώρο σου.
Ερωτικά
Αν ξεκινήσεις για δουλειά και βρεθείς αλλού, μην απορήσεις! Ίσως, μάλιστα, απολαύσεις τα καλά μιας «αισθησιακής» συνεύρεσης, σε κάθε περίπτωση όμως, το πρόβλημα είναι το «μετά», αφού οι όποιες υποσχέσειςδοθούν, θα είναι δύσκολο να τηρηθούν. Αν πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις ή κινήσεις που χρήζουν εξηγήσεων, αν, δε, επικρατεί μια «ανεξήγητη» ηρεμία, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά 
Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα ελκύει γύρω σου άτομα που έχουν την πρόθεση να σε εκμεταλλευτούν ή να σε ξεγελάσουν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Ίσως, μάλιστα, πέσεις θύμα μιας υποκλοπής ή μιας δόλιας «μόχλευσης». Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα στις υδραυλικές ή κλιματιστικές εγκαταστάσεις, που λειτουργούν στον χώρο σου, ενώ αν ταξιδέψεις, πρόσεξε την ολισθηρότητα του δρόμου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου περιορίζει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου, προτάσσοντας εκείνα που πρέπει να γίνουν.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανατροπών κι από αυτήν την άποψη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Φρόντισε, λοιπόν, να «διασκεδάσεις» τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να «μυηθείς» σε σχέσεις που δεν έχουν τίποτα κοινό με όσα είχες ζήσει μέχρι τώρα. Ίσως, μάλιστα, συμβεί και κάτι στον εργασιακό σου χώρο, που, παρότι δε μπορεί να «τρέξει» άμεσα, έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σοβαρή» σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά 
Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις οικονομικές συναλλαγές σου, αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μπορεί ωστόσο και να μην επηρεάσει άμεσα εσένα, αλλά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, κάτι ύποπτο συμβαίνει κι είναι από τις φορές που η καχυποψία σου δεν είναι διόλου άστοχη, ακόμη κι αν σχετίζεται με κάποιον/α «υπεράνω πάσης υποψίας». Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνουθα σε υποχρεώσει να… υποστείς κάποιες πληκτικές στιγμές, στο όνομα του καθωσπρεπισμού!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να σου τύχει μια ερωτική περιπέτεια, αλλά με μια μικρή δόση «παρανομίας» από την άλλη πλευρά, κάτι βέβαια που θα πάψει να σε ενδιαφέρει, μόλις δοκιμάσεις μια «σούπερ» απόλαυση! Ίσως όμως αυτή να είναι και η αρχή μιας κατάστασης που θα σε κάνει να «χάσεις τον εαυτό σου». Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το θέμα εμπιστοσύνηςπου τίθεται εμφατικά, πιθανόν να αφορά τόσο εσένα, όσο και το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά 
Επειδή οι καιροί είναι όντως πονηροί, σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη διαίσθησή σου, αλλά και το ταλέντο σου στην «απόκρυψη και παραλλαγή», αφού μόνο η καλή σου τύχη δε φτάνει! Ίσως, μάλιστα, επισκεφθούν τον χώρο σου και άτομα που σχεδιάζουν κάτι κρυφό σε βάρος σου ή σε κατασκοπεύουν. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ίωσης ή αλλεργίας. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις πρώτα τις βασικές ανάγκες σου, περιορίζοντας για την ώρα τα αχρείαστα έξοδα.ενικά 
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες και μάλλον «υπόγειες», αλλά έχει μεγάλη σημασία το αν θα τις προκαλέσεις ή απλά θα αιφνιδιαστείς, αφού αν συμβεί το πρώτο, απλά θα μεταφέρεις το όποιο πρόβλημα στους… άλλους! Αν πάντως δεν επιθυμείς μπλεξίματα και περιπέτειες, καλό είναι να αρνηθείς μια πρόσκληση που γίνεται με κάποιο πρόσχημα, αλλά ουσιαστικά αποσκοπεί στην «αποπλάνησή» σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά 
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου προσδίδει επαγγελματισμό στις κινήσεις και τις επιλογές σου, παράλληλα όμως, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώναθα πρέπει να είσαι αρκετά υποψιασμένος/η, αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στα κρυφά και δείχνει επιβεβλημένο να «ξετρυπώσεις» τους ενόχους, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα, προτού μείνεις «στήλη άλατος» από τις εξελίξεις. Επιπλέον, πάρε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας για την υγεία σου, ενώ στην περίπτωση που ταξιδέψεις, προνόησε για την καλή λειτουργία των υδραυλικών συστημάτων.
Ερωτικά
Σήμερα, η έμφαση από πλευρά σου δίνεται σε επαγγελματικά θέματα και καλώς συμβαίνει αυτό, αφού στα προσωπικά σου το πιθανότερο είναι να νομίσεις άλλα αντί άλλων κι όχι βέβαια με δική σου ευθύνη, αλλά εκείνου/ης που σε «παραμυθιάζει»! Κι αν τύχει να βρεθείς με παρέα και πιείς το κάτι παραπάνω, φρόντισε να περιβάλλεσαι από άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σου, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα «παρατράγουδα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά 
Η εξέλιξη σε ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί φαίνεται να μην εξαρτάται τόσο από τα όσα δηλώνονται, αλλά πολύ περισσότερο από κρυμμένα συμφέροντα που μπορεί να υποκρύπτουν και άνομες πρακτικές. Ας είσαι, λοιπόν, πιο υποψιασμένος/η και μη θεωρείς ότι έχουν όλοι ειλικρινείς προθέσεις. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε θέλει πιο καχύποπτο απέναντι σε άτομα που ζητούν τη βοήθειά σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις μια διατροφική συνήθεια και να πάρεις μέτρα προστασίας για την υγεία σου.
Ερωτικά
Η μεσολάβησή σου σε μια φιλική υπόθεση ενδέχεται να έχει μια απροσδόκητη συνέχεια, αφού από «σύμβουλος σχέσεων» μπορεί πολύ εύκολα να βρεθείς στο κρεβάτι, παίζοντας το κλασικό παιχνίδι «γιατρός και νοσοκόμα», σε μια hot εκδοχή! Αυτό, ωστόσο, προϋποθέτει την ανάμιξή σου σε ένα είδος «συνωμοσίας», που αντίθετα από ό,τι νομίζεις δεν έχει τις αγαθές προθέσεις που σου δηλώνονται, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά 
Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα είναι για σένα δίκοπο μαχαίρι κι όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που θεωρείς ασύμφορα, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας «συνωμοσίας», που θα σε βάλει να τρέχεις για να εξυπηρετήσεις τελικά συμφέροντα άλλων. Επιπλέον, μπορεί να σου προκαλέσει και «θέματα» με το υγρό στοιχείο ή να σε κάνει επιρρεπή σε επίμονες ιώσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να αντιμετωπίσεις πιο ρεαλιστικά ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ώστε να μην απογοητευτείς στη συνέχεια.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να βρεις κάτι που υπάρχει μόνο «στα πιο τρελά σου όνειρα», να ξέρεις όμως ότι η κατάσταση είναι αβέβαιη ως προς την διάρκειά της και καλό είναι να την εκλάβεις ως κάτι προσωρινό. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια διολίσθηση προς την απιστία, είτε από τη δική σου πλευρά είτε από το ταίρι σου. Κι αυτό θα καταστεί πολύ πιο εύκολο, αν βοηθήσει και το… αλκοόλ!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 7798426341900737029
Σχόλια
item