Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
Σπάνιες καταστάσεις

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Με την Ηλιακή έκλειψη να «προμοτάρει» την κοινωνική σου ζωή είναι πιθανό να γνωριστείς με εξέχουσες προσωπικότητες ή με άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους. Επιπλέον, η πρόθεσή σου να εκπληρώσεις μια «μεγάλη προσδοκία», μπορεί να σε κάνει να ξανοιχτείς οικονομικά, αφήνοντας κατά μέρος μερικές υποχρεώσεις, που όμως θα τις βρεις μπροστά σου, γι’ αυτό φύλαξε και κάτι για αργότερα! Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος περιορίζει κάποιες από τις φιλοδοξίες σου, αλλά, αν «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι», δε θα σου βγει σε καλό.
Ερωτικά
Φαίνεται να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις τις ευκαιρίες σου, κυρίως για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Μάλιστα, η Αφροδίτη στον φυσικό 12ο «οίκο» σου παραπέμπει σε κάποιες εξελίξεις στον «χώρο του αοράτου», εδώ είναι όμως που μπαίνει ένας... αστερίσκος, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται τελικά να θορυβηθείς από τη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου.ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη διάκειται ευνοϊκά απέναντί σου, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα, όπου έχεις «το πάνω χέρι». Μη νομίζεις, μάλιστα, ότι πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό, αφού στην παρούσα φάση όλα είναι θέμα τύχης και απλά καλείσαι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος βάζει «στοπ» σε μια οικονομική φιλοδοξία σου, φέρνοντας στο προσκήνιο δυσκολίες ή κάποια αναγκαία έξοδα. Ίσως, δε, πρόκειται για μια νομική υπόθεση ή ένα θέμα σπουδών που θα σε προβληματίσει.
Ερωτικά
Ο Δίας στον φυσικό 7ο «οίκο» σου, σε φέρνει σε θέση υπεροχής στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, πιθανόν όμως να σε κάνει να μη «ζυγίσεις» καλά τα πράγματα, θεωρώντας πως μπορείς να αντεπεξέλθεις ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, κάτι που μάλλον δε σε συμφέρει, αφού θα σε βάλει σε αχρείαστους μπελάδες. Και να θυμάσαι ότι, αν είσαι σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν «ζαβολιές», από την πλευρά του/της συντρόφου σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Από την μια πλευρά, ο ενεργός Κρόνος σε «φορτώνει» με επιπλέον ευθύνες και δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας έντονης κρίσης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με αιτία κι αφορμή μια οικονομική υπόθεση. Από την άλλη όμως, με τον Δία να «σιγοντάρει» την Ηλιακή έκλειψη, θα σου δοθούν εναλλακτικές βοήθειες, κυρίως από την πλευρά γνωστών ή συγγενών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις πάρεις! Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια και τις επαφές σου με το εξωτερικό, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση.
Ερωτικά
Αν τυχόν σε «πλακώσουν» τα οικονομικά προβλήματα, δε θα μπορέσεις να χαρείς όσο σου αξίζει την ευκαιρία που σου προσφέρεται για μια «συναρπαστική» ερωτική ζωή, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις και δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Αν βέβαια έχεις, τότε το πιθανότερο είναι, είτε να «τα τσουγκρίσεις» είτε να στενοχωρηθείς από ένα εξωτερικό συμβάν στο ταίρι σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να φέρει συνταρακτικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο, η ταυτόχρονη επιρροή του Δία και του Κρόνου προοιωνίζεται για την ώρα μια «ισοπαλία» ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις κι εκείνα που πρέπει να γίνουν, ιδιαίτερα σε σχέση με τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, όπου καλείσαι να βρεις την «χρυσή τομή». Επιπλέον, πιθανόν να ανησυχήσεις από ένα πρόβλημα υγείας ενός «δικού σου» ανθρώπου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για κάποιες υποχρεώσεις που σε κρατούν μακριά του.
Ερωτικά
Από τη στιγμή που δεν είσαι διατεθειμένος/η να υποκύψεις στα «πρέπει» που σου θέτουν άλλοι, ο δρόμος για την προσωπική σου ευτυχία είναι ανοικτός, να θυμάσαι όμως ότι η κριτική που σου ασκείται μπορεί να είναι εν μέρει σωστή, οπότε μην την παίρνεις και τόσο αψήφιστα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν επιθυμείς να κάνεις... ρούπι από αυτήν, τότε άρχισε να ψάχνεις το τι ακριβώς «παίζεται» από αντίζηλους/ες, που κάνουν τα δικά τους σχέδια!

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη προωθεί βοήθειες και λύσεις που έρχονται από τους άλλους και από αυτήν την άποψη μια συνεργασία δείχνει να είναι η ιδανική λύση για σένα, ίσως, μάλιστα, σου γίνει από το πουθενά μια πρόταση που θα σου «λύσει τα χέρια». Επιπλέον, μπορεί να «λάμψεις» με την παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση. Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο ενεργός Κρόνοςσου θέτει εμπόδια και διλήμματα, που έχουν να κάνουν κυρίως με την συμμετοχή ενός αγαπημένου σου προσώπου σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή με κάποιο θέμα υγείας που το ταλαιπωρεί.
Ερωτικά
Κάποιος/α καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να σου τραβήξει το ενδιαφέρον κι αν είσαι μόνος/η, σίγουρα αξίζει να ενδώσεις, έστω κι αν πρόκειται για μια σχέση με σχετικά κοντινή ημερομηνία λήξης, αφού έχει να σου προσφέρει πολλά, βοηθώντας σε να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλό είναι να ελέγξεις τη διάθεσή σου για περιπέτεια, πριν τα πράγματα λάβουν μια δυσάρεστη τροπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Με την Ηλιακή έκλειψη, το άγχος σου και η αναγκαιότητα της κάλυψης κάποιων υποχρεώσεων μπορεί να σε κάνουν να χάσεις προς στιγμή την αυτοκυριαρχία σου και να μην «δεις» την ευχάριστη ή αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η οποία, ωστόσο, υπάρχει ιδιαίτερα σε σχέση με τα εργασιακά σου, αλλά και τον εξοπλισμό σου με συσκευές που σου διευκολύνουν τη ζωή. Εκεί βέβαια που «χωλαίνεις», για την ώρα, είναι σε συναισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα, όπου, καλώς ή κακώς, καλείσαι να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»!
Ερωτικά
Μια κρίση στη σχέση σου ή μέσα σου ίσως σε οδηγήσει σε μια «βολική» φυγή σε μέρη ή παρέες που σε βοηθούν να «σκοτώσεις» ευχάριστα την ώρα σου, ξέρεις όμως ότι πρόκειται μόνο για ένα διάλειμμα, αφού τα όσα σε προβληματίζουν θα επανακάμψουν σύντομα. Αν, βέβαια, δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση, τότε η αναζήτησή σου μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε μια αγκαλιά, που σε πρώτη φάση θα σου προσφέρει πολλά από αυτά που ζητάς.
ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη σε στηρίζει, κυρίως μέσα από ευκολίες και βοήθειες που σου προσφέρουν άτομα που σε αγαπούν και σε εκτιμούν. Κι εδώ δεν έχεις παρά να διαχειριστείς σωστά την τύχη σου, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε οικονομικά θέματα. Κατά τα άλλα, βέβαια, ο ενεργός Κρόνος, προσπαθεί να σε «στριμώξει» σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ίσως, μάλιστα, υπάρξουν έντονες «τριβές» με γείτονες ή συγγενικά πρόσωπα. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου, έχε τον νου σου για κακούς χειρισμούς των άλλων, που όμως θα κάνουν σε σένα τη ζημιά.
Ερωτικά
Σήμερα όλα μπορεί να αλλάξουν απρόσμενα, μέσα σε μια στιγμή, ίσως, μάλιστα, «καταληφθείς» από έντονες επιθυμίες ή ένα «ανεξήγητο» πάθος που θα κάνει τις άμυνες και τις επιφυλάξεις σου να καταρρεύσουν! Κι όλα αυτά, βέβαια, είναι ευπρόσδεκτα, μόνο εάν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση, αφού, σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνουν η αφετηρία μιας μάλλον επεισοδιακής ανατροπής στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη σου στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για το σπίτι, την οικογένειά σου, αλλά και συνολικά την κοινωνική σου παρουσία. Επιπλέον, σου παρέχει πολλές ανέσεις και βοήθειες. Από την άλλη πλευρά όμως, το άγχος σου, σε συνδυασμό ίσως με κάποιες ανεπάρκειες των άλλων, σε οδηγεί στο να υπερβάλλεις ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, χάνοντας το μέτρο ανάμεσα στην «σπατάλη» και την «τσιγκουνιά». Παράλληλα, μπορεί να πάθεις κάποια ζημιά στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ενώ δεν ευνοούνται τα ταξίδια.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Δίας σου ανοίγει κάθε λογής πόρτες, η Αφροδίτηστον 5ο φυσικό «οίκο» σου συνεχίζει να βελτιώνει τους δείκτες της αποδοχής σου από τους άλλους, οπότε, όπου κι αν βρεθείς, θα έχεις τα τυχερά σου. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα συνεχίσουν να συμβαίνουν πράγματα που σε συγκινούν και σε ευχαριστούν, αρκεί να μην παρεξηγήσεις μια λίγο πιο χαλαρή συμπεριφορά του/της συντρόφου σου, θεωρώντας ότι έχει άλλα κατά νου!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη σε ενθαρρύνει να «ανοίξεις τα φτερά σου», να ταξιδέψεις και να απελευθερώσεις τις δυνατότητές σου, εμπλουτίζοντας συνάμα τον κύκλο των επαφών σου, φαίνεται όμως ότι υπάρχει κι ένα «αγκάθι», που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου, το οποίο σχετίζεται με οικονομικές επιπλοκές ή δυσκολίες, που σε εμποδίζουν να κάνεις αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Αν όμως υιοθετήσεις εξ αρχής μια πιο «μετρημένη» στάση απέναντι στα πράγματα και υποβάλλεις τον εαυτό σου σε χρήσιμους περιορισμούς, τότε θα δεις το ποτήρι μισογεμάτο!
Ερωτικά
Ο «πανικός» που επικρατεί στην καθημερινότητά σου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που σου προκαλούν το ενδιαφέρον, ωστόσο, φαίνεται να απουσιάζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μια ενδεχόμενη σχέση, με την έμφαση να πέφτει κυρίως στο να περάσεις καλά. Αντίθετα, με την Αφροδίτη στον 4ο φυσικό «οίκο» σου, αν στοχεύεις σε μια συγκατοίκηση ή γενικότερα ένα πιο γερό «δέσιμο» με τον άνθρωπό σου, η επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη σου εξασφαλίζει τα προς το ζην κι ακόμη περισσότερα και δεν έχεις παρά να αισιοδοξείς για την πορεία των οικονομικών σου. Αν, μάλιστα, δε βλέπεις πουθενά «φως στο τούνελ», μια φιλική παρέμβασημπορεί να σε «ξεστραβώσει»! Ωστόσο, η καθημερινότητά σου ενδέχεται να «γκριζάρει», εξ αιτίας επιπλέον ευθυνών ή προβλημάτων στα εργασιακά σου ή ενός θέματος υγείας που θα σε προβληματίσει. Το σύμπαν, λοιπόν, από τη μια σου δίνει κι από την άλλη σου παίρνει, αλλά στην παρούσα φάση δε γίνεται διαφορετικά!
Ερωτικά
Η προσοχή σου φαίνεται να εστιάζεται σε επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα, με συνέπεια να ατονήσει το ενδιαφέρον σου για τα προσωπικά σου. Υπάρχει βέβαια κι ένας λόγος παραπάνω για να κλείσεις τα αφτιά σου στις «Σειρήνες», αφού οι επιλογές που σου προσφέρονται χαρακτηρίζονται μάλλον από έλλειψη συναισθηματικού βάθους κι όσο οι «χαριεντισμοί» υπερτερούν της ουσίας, είναι για σένα μια χαμένη υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε κάνει να λάμπεις κυριολεκτικά και μεταφορικά. Επιπλέον, θα σου δώσει κάποιες βοήθειες ή διευκολύνσεις, φρόντισε όμως να μην τις σπαταλήσεις, αλλά να αποτελέσουν τη βάση της ανάπτυξής σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Κρόνος συμβάλλει σε εντάσεις και προσκόμματα σε μια συλλογική προσπάθεια, που σχετίζεται με τη δουλειά σου, οπότε για να γλυτώσεις διαδικασίες, που θα σε φθείρουν ψυχικά, το καλύτερο είναι να διατηρήσεις την αυτονομία σου, αποφεύγοντας να πάρεις δυσανάλογες ευθύνες.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να το ρίξεις έξω, η ημέρα προσφέρεται για αυτό, ίσως, μάλιστα, συμβούν και πράγματα, που θα εκπλήξουν ακόμη κι εσένα. Από εκεί και ύστερα, βέβαια, το ότι θα γευτείς ξεχωριστές απολαύσεις, δε σημαίνει ότι θα μείνεις και ικανοποιημένος/η από το μορφωτικό επίπεδο ή την καλλιέργεια εκείνων που θα σου τις προσφέρουν. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, γιατί δε θέλει και πολύ για να γίνει η ζημιά!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η ταυτόχρονη επιρροή του Δία και του Κρόνου στη ζωή σου μπορεί να σε φέρει σε προσωπικό και επαγγελματικό δίλημμα κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις τη μέση οδό, ανάμεσα στις «πολλά υποσχόμενες» προοπτικές και στους αντικειμενικούς περιορισμούς που σου τίθενται ή τις πιέσεις που σου ασκούνται «άνωθεν». Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να κάνεις πίσω σε ένα εγχείρημά σου, σε κάθε περίπτωση όμως, με την Ηλιακή έκλειψη στο πλευρό σου, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις ένα μυστικό ή μια κρυφή βοήθεια, που θα σου δοθεί.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αφήνει ανοικτό κάθε ευχάριστο ενδεχόμενο και είναι στη διακριτική σου ευχέρεια να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Μπορεί βέβαια να αρκεστείς και σε «πολλά υποσχόμενες» προσεγγίσεις, που θα «δείξουν» στη συνέχεια. Κατά τα άλλα, φαίνεται πως το πρόβλημα ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί να σε κεντρίσει τόσο, ώστε να «θυσιαστείς» για λογαριασμό του/της, καλό είναι όμως να μην το κάνεις!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 9031514203209534829
Σχόλια
item