Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
Η διαφορετικότητα στο προσκήνιο.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις την πολιτική σου, επιλέγοντας κάτι με ιδιαίτερο στιλ και ίσως πιο… extreme! Σε διαφορετική περίπτωση, θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να προσπαθείς να συνέλθεις από ένα «σοκ», που δεν προκάλεσες εσύ. Παράλληλα, βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στο δικό σου «μυστικό μέρος». 
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σου γίνει μια απροσδόκητη κρούση από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Σήμερα όμως, ο Άγιος Βαλεντίνοςκρατά ψηλά το φλάμπουρο της ελευθερίας, ενώ αρέσκεται σε «παράδοξα» ζευγαρώματα κι αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε μη διστάσεις να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, αφού σε... συμφέρει! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις «πέρα από κάθε λογική».

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Δίας στον 7ο φυσικό σου «οίκο» σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, δέξου, λοιπόν, τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν εκπνεύσει η προθεσμία τους! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα πρόσωπα. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού θα συμβάλλει στην αποκάλυψη παρασκηνιακών δράσεων, ενώ σε ωθεί σε αλλαγές και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για «νέα κόλπα» στη δουλειά σου, ίσως, μάλιστα, έχεις μια ενδιαφέρουσα προσφορά από… εκεί που δεν το περιμένεις! 
Ερωτικά
Με τον Δία απέναντί σου, ο Άγιος Βαλεντίνος γίνεται εξαιρετικά γαλαντόμος και πρόθυμος να σου προσφέρει ό,τι επιθυμείς κι ακόμη περισσότερα! Επιπλέον, μια φιλική σχέση ενδέχεται να πάρει άλλες διαστάσεις και παρότι δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας διάρκειας, ίσως να αξίζει τον κόπο να μπεις στη διαδικασία μιας πιο ερωτικής κατάστασης, αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν εκατέρωθεν «ανειλημμένες υποχρεώσεις».

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου προσδίδει κοινωνική λάμψη και γοητεία, που φυσικά μπορείς να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου πλάνα, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού ενδέχεται να συμβάλλει στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με κάποια πολύ «ιδιαίτερα» άτομα, από την άλλη πλευρά όμως ίσως διαταραχθεί μια τρέχουσα φιλική σχέση σου. 
Ερωτικά
Με δεδομένη τη γοητεία που σου προσδίδει η Αφροδίτη στους  Ιχθύς, αλλά και την ένταση του Άρη στον Τοξότη, ο Άγιος Βαλεντίνος είναι «φωτιά και λαύρα» για σένα, κάτι βέβαια που είναι δίκοπο μαχαίρι. Γιατί ναι μεν, αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεθείς «ζευγαρωμένος/η» εντελώς στα ξαφνικά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις προκλήσεις δύσκολες στη διαχείρισή τους ή «σκηνές» που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμος να καλύψει πολλά κενά στη διασκέδασή σου, αλλά και στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου. Μπορείς, ωστόσο, να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας, χωρίς να εγείρεις περαιτέρω αναζητήσεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε κάνει ακόμη πιο συμπαθή στους άλλους, ενώ ενδέχεται να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση από μακριά. 
Ερωτικά
Ο Άγιος Βαλεντίνος φόρεσε τα καλά του για σένα κι έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε αν είσαι μόνος/η, μη διστάσεις να πεις το «ναι» σε μια πρόταση που θα σου γίνει. Ίσως, μάλιστα, σε φλερτάρουν περισσότεροι/ες από όσο… αντέχεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα κοντά στον/στην αγαπημένο/η σου, μπορεί δε να βρεθείτε αγκαλιά σε ένα όμορφο ταξίδι.

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Ο Δίας στον Σκορπιό διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, είναι το σωστό timing. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όσον αφορά όμως στις πιο πνευματικές αναζητήσεις, αλλά και την εξωτερική σου έκφραση, είναι εκείνο που θα σε βοηθήσει να κάνεις τη διαφορά. 
Ερωτικά
Ο Άγιος Βαλεντίνος ντύνεται… επαναστάτης, με συνέπεια ο βαθμός της ευτυχίας σου να είναι ευθέως ανάλογος με το κατά πόσο είσαι απαλλαγμένος/η από ταμπού και προκαταλήψεις. Κι αν γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει με το στιλ του, μη βιαστείς να του προτείνεις μια «συμβατική» σχέση, αφού έτσι θα το διώξεις μακριά! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να είσαι ανοικτός/η σε καινοφανείς..πρακτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και βελτιώνει τις δημόσιες σχέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σε τροφοδοτεί με πάμπολλες πληροφορίες, ενώ σε καλεί να ξεσκάσεις με ένα ταξιδάκι ή μέσα από επαφές με φίλους/ες και γνωστούς/ες. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε συμβουλεύει να μην εμπιστεύεσαι τόσο τα «σίγουρα» στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, αντίθετα, θα κερδίσεις, αν κυνηγήσεις την έκπληξη ή απλά αν αλλάξεις τακτική!
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη απέναντί σου, ο Άγιος Βαλεντίνος μεταμφιέζεται σε αυτό που ποθείς κι η ευτυχία σου, τουλάχιστον για σήμερα, δείχνει εξασφαλισμένη, είτε είσαι ήδη σε μια σχέση είτε όχι! Απλά, να θυμάσαι ότι αν εγείρεις υπερβολικές προσδοκίες, το πιθανότερο είναι να μη δικαιωθείς σε όλα, αλλά μόνο σε μερικά! Επιπλέον, πολλά ευχάριστα μπορεί να συμβούν στον χώρο της εργασίας σου, αλλά και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μπορείς, ωστόσο, να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές, «σπάζοντας» τη ρουτίνα κι αιφνιδιάζοντας ευχάριστα εκείνους/ες που σε θεωρούν δεδομένο/η. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου και, πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου, ίσως σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους». Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, κάνοντας πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα.
Ερωτικά
Ο Άγιος Βαλεντίνος φορά την… εκκεντρική του στολή και μάλλον πρέπει να πας με τα νερά του, αφού το να κινηθείς με βάση «παραδοσιακές» τακτικέςή να απευθυνθείς σε «οικεία» πρόσωπα είναι μέγα λάθος! Τόλμησε, λοιπόν, να κάνεις το παραπάνω βήμα, κυνηγώντας κάτι «ξένο» ή εξωτικό και θα δικαιωθείς. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φρόντισε να την ανανεώσεις με πρωτότυπες δράσεις, ώστε να εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου και επαφίεται σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες ή χαρούμενες καταστάσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, αλλά και να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στα εργασιακά σου, προλαβαίνοντας ίσως κάποιες ενοχλητικές… εκπλήξεις στη ζωή σου! 
Ερωτικά
Με τον Άγιο Βαλεντίνο στο πλευρό σου, ο έρωτάς σου «ανθίζει» σαν την αμυγδαλιά και σίγουρα υπάρχουν δύο τουλάχιστον υποψήφιοι/ες που θα ήθελαν να γευτούν τους καρπούς του. Καλό είναι όμως, αυτήν τη φορά, να μην «κάψεις» μια σχέση, προδιαγράφοντας την πορεία της, αλλά να της επιτρέψεις να «ανασαίνει» πιο ελεύθερα. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μην ενοχλείσαι με το παραμικρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Δίας στον φυσικό 12ο «οίκο» σου σε βοηθά να διασαφηνίσεις καταστάσεις, ίσως, μάλιστα, σου αποκαλυφθεί ένα σημαντικό μυστικό. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός άνετου και πιο χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή, μπορεί όμως να διαταράξει εντελώς ξαφνικά και «αναίτια» τις σχέσεις σου με αγαπημένο σου πρόσωπο, που «πειραματίζεται» σε βάρος σου.
Ερωτικά
Σήμερα, μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας «προκλητικής» πρότασης, είτε διά ζώσης είτε μέσω διαδικτύου, ωστόσο, παρά τον… γοητευτικό της χαρακτήρα, μια νέα γνωριμία μάλλον θα αποδειχθεί αφερέγγυα ως προς την σταθερότητα ή τη διάρκειά της κι αν έχεις κάτι διαφορετικό κατά νου, καλό είναι να απέχεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο Άγιος Βαλεντίνος σε θέλει κοντά στο ταίρι σου, χωρίς πολλά «ξεπορτίσματα»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις τακτική, τόσο στην οικονομική σου πολιτική, όσο και σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού αν δεν το πράξεις, ενδέχεται να βιώσεις μια αρνητική έκπληξη ή ανατροπή, προερχόμενη από άλλους. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς τη βοήθειά τους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» σε διάφορα στέκια ή να ταξιδέψεις. 
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα ενθαρρυντικό μήνυμα θα φέρει την... άνοιξη στην καρδιά σου! Ανάλογα θετικές είναι οι προδιαγραφές σου στην περίπτωση που «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, αφού ο Άγιος Βαλεντίνοςκαιροφυλακτεί σε στέκια και... μέσα μεταφοράς. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένεται τρελό γλέντι με μια φιλική παρέα, πρόσεξε όμως, μήπως η υπερβολική χαλαρότητα δημιουργήσει τελικά «θέματα» με το ταίρισου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις συναλλαγές σου, αρκεί να αναδείξεις τη διαφορετικότητά σου, αφού θα σου ανοίξει «πόρτες», δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Ίσως, μάλιστα, γίνει μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιόευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς σου στόχους, οπότε άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται, Αν, πάλι, σκέφτεσαι να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, τώρα είναι η ώρα! Ακόμα, η Αφροδίτη στους Ιχθύςσε φέρνει σε κατάσταση πληρότητας. 
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η εξωστρεφής διάθεσή σου μπορεί να προσελκύσει πλήθος υποψηφίων, μη νομίζεις, ωστόσο, ότι θα κατακτήσεις μια καρδιά, αποκλειστικά και μόνο με παροχές και κεράσματα. Το δυνατό σου «όπλο» ήταν και θα είναι η διαφορετικότητά σου και σε αυτήν να ποντάρεις περισσότερο. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο Άγιος Βαλεντίνος σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι με τα λόγια!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και μάλιστα κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι ή να σου φέρει ένα καλό μαντάτο. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού ίσως προκαλέσει μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματός σου ή να λάβεις ένα ανέλπιστο δώρο. Αν, δε, κάνεις αυτό που δε θα τολμούσε κανείς, τότε οι πιθανότητες θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο υπέρ σου.
Ερωτικά
Είσαι το «τιμώμενο πρόσωπο» του Αγίου Βαλεντίνου και δεν έχεις παρά να ευχηθείς τα καλύτερα για σένα, αλλά και να ζήσεις όσα σου προσφέρονται! Μάλιστα, ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας-ρομαντισμού ή αλλιώς το «όλα σε ένα» δεν είναι διόλου «άπιαστος». Προσπάθησε μόνο να μη σπαταλήσεις το πλεονέκτημά σου σε μάλλον άσκοπα «σούρτα-φέρτα», αφού δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 5537031335312098197
Σχόλια
item