Για 13η χρονιά η Heidi Klum αναζητά το νέο κορυφαίο μοντέλο της Γερμανίας Για 13η χρονιά η Heidi Klum αναζητά το νέο κορυφαίο μοντέλο της Γερμανίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Για 13η χρονιά η Heidi Klum αναζητά το νέο κορυφαίο μοντέλο της Γερμανίας

 Για 13η χρονιά η Heidi Klum αναζητά το νέο κορυφαίο μοντέλο της Γερμανίας

Οι τηλεθεατές στη Γερμανία δεν πρόλαβαν να ξεχάσουν τη νικήτρια του γερμανικού reality show «Germany's Next Top Model» και άρχισε ο νέος κύκλος του.

Εδώ και 13 χρόνια νεαρές γυναίκες διαγωνίζονται για να πετάξουν αεροπορικώς με τη Heidi Klum, μοντέλο, παρουσιάστρια και παραγωγό του show στο Λος Άντζελες και να συμμετάσχουν σε οντισιόν και δοκιμασίες, ώστε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Παίρνουν μέρος στο reality απλώς για την εμπειρία, ή τα likes στο Instagram ή πραγματικά επιδιώκουν την επιτυχία στη δουλειά των ονείρων τους;

Στην πραγματικότητα μπορεί και να μην έχει σημασία, το βασικό είναι ότι το reality προσφέρει ψυχαγωγία κάθε Πέμπτη βράδυ, θα έλεγε κάποιος. Αν δεν υπήρχαν εκείνες οι στιγμές που κάνουν τον θεατή να μορφάζει. 


Αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με δημοσίευμα του rp-online.de, όταν οι νέες γυναίκες που συμμετέχουν στο reality ένα πράγμα φαντάζονται για το μέλλον τους, να είναι ψηλές και όμορφες. Σαν να μην υπάρχει κανένας άλλος δρόμος για την ευτυχία παρά μόνον να γίνουν μοντέλα.Για παράδειγμα, η Trixi, 17 ετών, πήγε στο Μόναχο για το πρώτο casting από το Παρίσι. Στέκεται με στενό τζιν και crop top μπροστά από την κριτική επιτροπή και ελπίζει κρυφά ότι τουλάχιστον θα έχει το πιστοποιητικό αποφοίτησης από το σχολείο στην τσέπη της.

Η 17χρονη Toni από τη Στουτγάρδη πιστεύει στον Θεό και θέλει να γίνει μοντέλο  πρότυπο για τα παιδιά στην κοινότητά της, αλλά θέλει να γίνει και top model.
Epirusblog Gr
5 of 5
Για 13η χρονιά η Heidi Klum αναζητά το νέο κορυφαίο μοντέλο της Γερμανίας
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 974562982755144304
Σχόλια
item