Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
Εορταστικό κλίμα.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Δία προάγει την κοινωνικότητά σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια νέα φιλία ή τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Πιθανόν, μάλιστα, χρησιμοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα για σένα. Επιπλέον, ίσως έχεις τα τυχερά σου στον οικονομικό τομέα, αν και τίθεται σαφώς ένα θέμα ορθής διαχείρισης. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς βελτιώνει τη φυσική και ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ συμβάλλει και στο να μάθεις προσωπικά μυστικά των άλλων!
Ερωτικά
Ένας κρυφός έρωτας γεννιέται και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να σου προσφέρει αυτά που ζητάς κι ακόμη περισσότερα. Αν όμως είναι παράνομος, το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί και να σε φέρει σε αμηχανία! Και σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο ένας φίλος ή μια φίλη, άθελά του/της. Γι’ αυτό, αν θες να κινηθείς «incognito», μην εμπιστεύεσαι τίποτα και σε κανέναν, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.


ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Δία βελτιώνει τις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα και συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια καθοριστική βοήθεια, φρόντισε, ωστόσο, να μη μείνεις στις υποσχέσεις, αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα το πλεονέκτημά σου. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς προσφέρεται για τη δημιουργία ενός όμορφου και «παρεΐστικου» κλίματος με φίλους/ες, αλλά και για μια γιορτή στο σπίτι ή το γραφείο σου.
Ερωτικά
Οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα εξακολουθούν να είναι «ανεβασμένες», φαίνεται, ωστόσο, ότι παίρνεις περισσότερες υποσχέσεις, από όσες μπορούν να τηρηθούν στην πραγματικότητα. Ζήσε, λοιπόν, αυτό που σου προσφέρεται, ξέροντας ότι στην παρούσα φάση προέχει το να περάσεις καλά, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια ρομαντική ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Κατ’ αρχάς τα νέα είναι… υπέροχα, αφού το τετράγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σου, Ερμή, με τον Δία «δουλεύει» για σένα, κάνοντας τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη και μένει μόνο το να μη «σπαταλήσεις» τις ευκαιρίες σου με επιπόλαιες επιλογές. Επιπλέον, απελευθερώνει την προοπτική ενός ταξιδιού, ενώ ίσως σου φέρει και μια καλή είδηση. Παράλληλα και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε διευκολύνει σε κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα. Δεν αποκλείεται να κερδίσεις τη συμπάθεια ενός ισχυρού προσώπου ή να σου γίνει μια μεγάλη χάρη!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η τάση σου είναι «να τα παίξεις όλα για όλα» και να αφεθείς σε μια αγκαλιά που σε συγκινεί και πιστεύεις ότι μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει, αφού αύριο όλα ενδέχεται να είναι διαφορετικά, ενώ είναι πιθανό να εκληφθεί ως μια «εκμεταλλεύσιμη» αδυναμία σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, η προσωπική σου γοητεία ίσως δώσει το έναυσμα για ένα ξέσπασμα ζήλειας ή μια «σκηνή».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Δία παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ, αφού όλα είναι θέμα τύχης! Αξίζει, λοιπόν, να τη δοκιμάσεις, αφού δε θα χάσεις. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να «το γιορτάσεις» μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πολύ καλή προσφορά, ενώ σε καλεί να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, με ρούχα ή αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να το γλεντήσεις, κάνοντας ενίοτε και «τα στραβά μάτια» σε «φάουλ» του/της συντρόφου σου, αφού πρόκειται για καθαρή επιπολαιότητα. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε μπορείς μεν να περάσεις καλά, ας μην έχεις όμως προσδοκίες για κάτι «βαθύ» από συναισθηματικής πλευράς. Επιπλέον, είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια ερωτική ατμόσφαιρα σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού.


ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Δία τείνει να βελτιώσει θεαματικά τις σχέσεις σου με τους άλλους, έστω κι αν εσύ δεν κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι! Η συγκυρία, λοιπόν, ευνοεί τις συνεργασίες, αλλά και τη δικτύωσή σου σε παρέες και «κυκλώματα. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι ευχάριστο στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν είναι κακή ιδέα να οργανώσεις μια συγκέντρωση στον χώρο σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θα ανεβάσει κατά πολύ το «prestige» σου.
Ερωτικά
Συναισθηματικές «φουρτούνες» και έντονες συγκινήσεις μπορεί να σε πάνε από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα», αλλά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να σε τρομάζει. Ίσα-ίσα, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια που θα συνδυάζει τον ρομαντισμό, με τις ανέσεις και την πολυτέλεια που επιθυμείς. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε, πριν το «πάρτι», ενδέχεται να υπάρξει μια μεγάλη ένταση, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που «σε πάνε» κι έχουν όλη την καλή πρόθεση να σου σταθούν, όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που σίγουρα σε συμφέρει. Επιπλέον, ενδέχεται να πληροφορηθείς πολλά για προσωπικές υποθέσεις των άλλων κι επειδή σε ανάλογη κατεύθυνση κινείται και το τετράγωνο Ερμή-Δία, ενδέχεται να περάσεις την ώρα σου με σχόλια και κουτσομπολιά. Από την άλλη πλευρά όμως, στα εργασιακά σου, καθιστά ευκολότερες κάποιες διαδικασίες.
Ερωτικά
Ειδήσεις, μηνύματα, αλλά και προτάσεις που υπόσχονται πολλά σου δημιουργούν αμφίσημα συναισθήματα, αφού δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις! Σε κάθε περίπτωση όμως, με την Αφροδίτηαπέναντί σου να σε οδηγεί στα τυφλά, αλλά με ασφάλεια, μπορεί να κερδίσεις μια ζεστή όσο και δυνατή αγκαλιά, που μέσα από την «παλιομοδίτικη» υφή της πιθανόν να σου προσφέρει υψηλές ερωτικές συγκινήσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Δία ενισχύει την «παιχνιδιάρικη» διάθεσή σου, με συνέπεια η κοινωνική, αλλά και η προσωπική σου ζωή να γίνει πιο πλούσια και δημιουργική, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και κάποιες υπερβολές! Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα πρόσωπο που αγαπάς, ενώ «ούριος άνεμος» πνέει και στα οικονομικά σου, με μόνο ζητούμενο την ορθή διαχείριση από πλευράς σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύςσου βρίσκει λύσεις κι ευκολίες στη δουλειά σου, ίσως, μάλιστα, μεσολαβήσει σε αυτό ένας φίλος ή μια φίλη σου.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, καλείσαι να διαχειριστείς ένα πλήθος προτάσεων κι αυτό βέβαια, με δεδομένη την αναποφασιστικότητά σου, δεν ηχεί καλά! Ωστόσο, δεν έχεις, παρά να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου και θα αποφανθεί για σένα θετικά, ακόμη κι αν προβείς σε ενέργειες που «σκανδαλίζουν» ή δίνουν την εντύπωση πως ό,τι «σου κάτσει», μια χαρά είναι, κάτι που όμως μπορεί και να... ισχύει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Δία μπορεί να λειτουργήσει θετικά τόσο στην ψυχολογία σου, όσο και στον οικογενειακό τομέα, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για σένα και τους οικείους σου. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από τη «χαλαρή» στάση ή την επιπόλαιη συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου, με τις αντιδράσεις σου να είναι μάλλον υπερβολικές. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό κάποιο από αυτά να λάβει μια διάκριση.
Ερωτικά
Από την στιγμή που η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω σου είναι πιο «χαλαρή» και φιλελεύθερη από όσο αντέχεις, δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσεις σε ένα «θερμό» επεισόδιο με το ταίρι σου, θεωρώντας ότι «παίζει» με άλλους/ες. Αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις όλη την ευχέρεια να επιλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει, κάνοντας τις δικές σου κινήσεις κι αφήνοντας τους άλλους να αναρωτιούνται που εξαφανίστηκες!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Δία προσδίδει στην καθημερινότητά σου έναν πιο επικοινωνιακό, αλλά και διασκεδαστικό χαρακτήρα. Από αυτήν την άποψη, αξίζει και με το παραπάνω να κοινωνικοποιηθείς και να εκδηλώσεις τις πιο εξωστρεφείς πτυχές της προσωπικότητάς σου, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις το παρακάνεις ή αποκαλύψεις άθελά σου κάποιο μυστικό. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι ευχάριστο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ίσως όμως εξασφαλίσεις κι ένα κατάλυμα στο εξωτερικό!
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που κινείται στο ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να εκφράσει τον κρυφό καημό του για σένα κι επειδή δεν είσαι σε φάση που χαλάς χατίρια, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στο ταίρι σου και τη «φωλιά» σας, αφήνοντας κατά μέρος τις εξόδους και την κοινωνική ζωή, αφού όχι μόνον θα χάσετε χρόνο, αλλά πιθανόν να αναλωθείτε και σε άσκοπες «κόντρες».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Δία θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην κάλυψη των βασικών αναγκών σου και γενικότερα σε μια βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ διευρύνει και τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως, μάλιστα, δικτυωθείς με «υψηλές» γνωριμίες. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να ενοχληθείς από απαιτήσεις που εγείρουν κάποια «κακομαθημένα» άτομα, επιδιώκοντας να «βολευτούν» πάνω στις δικές σου πλάτες. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύς διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και καλές ειδήσεις.
Ερωτικά
Η ενασχόλησή σου με επαγγελματικές υποθέσεις δε σου δίνει τον χρόνο που χρειάζεσαι για τα προσωπικά σου και το πιθανότερο είναι να αρκεστείς στα θετικά σχόλια και τα «αδιόρατα» φλερτ, που σου στέλνει η Αφροδίτη στους Ιχθύς. Αν, πάντως, ταξιδέψεις, θα έχεις τα «τυχερά» σου! Από την άλλη πλευρά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν «επιπολαιότητες» από φίλους ή φίλες, που θα σε κάνουν… έξω φρενών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι το τετράγωνο Ερμή-Δία αυξάνει πρώτα απ’ όλα την τύχη σου, ενώ σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις ό,τι κι αν κάνεις, ίσως, μάλιστα, σημειώσεις μια μεγάλη «νίκη» ή επιτυχία. Επιπλέον, σου δίνει πρόσβαση σε ένα ισχυρό άτομο, που δείχνει πρόθυμο να σου διευκολύνει τη ζωή, φρόντισε μόνο να «εξαργυρώσεις» άμεσα την υποστήριξή του και να μην αρκεστείς σε υποσχέσεις, αφού αύριο το «πουλάκι» μπορεί να έχει πετάξει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου προσφέρει μια σχετική οικονομική άνεση.
Ερωτικά
Ναι μεν είσαι αρεστός/η στο περιβάλλον σου, ίσως και το κέντρο της προσοχής, αλλά αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, η όλη υπόθεση θυμίζει το «φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο»! Μετέωρες υποσχέσεις έχει, λοιπόν, το «μενού» για σένα, με τα υπόλοιπα να τα αναλαμβάνει η φαντασία σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση και πλήρως καλυμμένος/η, τότε απλά διασκέδασε μέχρι τελικής πτώσεως!


ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι και το «διαβατήριό» σου για να κερδίσεις τη συμπάθεια ή την επιείκεια των άλλων προς το πρόσωπό σου, οπότε και λάθη να κάνεις θα σου συγχωρεθούν! Επιπλέον, σου δίνει το δικαίωμα να τεμπελιάσεις λιγάκι και να αφεθείς στη φροντίδα των ανθρώπων που σε αγαπούν. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δία σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που διευκολύνει την επικοινωνία σου, αλλά και να μάθεις πολλά τόσο για σοβαρά, όσο και για επουσιώδη ζητήματα κι είναι στο χέρι σου το πού θα επικεντρωθείς.
Ερωτικά
Η θετική αίσθηση που «κουβαλάς» και η καλή σου ψυχολογία είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν σε ευχάριστες εξελίξεις και το μόνο ερωτηματικό που παραμένει είναι το πώς θα επιλέξεις να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, αφού υπάρχουν διαθέσιμα και νέα και παλιά πρόσωπα. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, το ευκολότερο που έχεις να κάνεις είναι το να απολαύσεις όλα αυτά που σου προσφέρονται, ζώντας ένα «όνειρο»!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 4088558570738076135
item