Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
Μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει στις «επάλξεις», αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, που απαιτούν λύση, αλλά και συναλλαγές με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο «ρίχνει ομίχλη» σε ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή σε μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη δεν αποκλείεται να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Από την άλλη πλευρά, μπορείς να αποστασιοποιηθείς από όλα αυτά, καλλιεργώντας τις πνευματικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Μια διάψευση μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά ή να σε στενοχωρήσει, αλλά, σε κάθε περίπτωση, ισχύει το «ουδέν κακόν, αμιγές καλού» και τελικά το «ξύπνημά» σου να είναι εκείνο που θα σου επιτρέψει να κινηθείς πιο κοντά στην αλήθεια σου, ανεξάρτητα από τις όποιες «απώλειες». Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργείται ένα «μπέρδεμα» με υπαιτιότητα ενός φίλου ή μιας φίλης, που έχει μεν καλές προθέσεις, αλλά κατά τα άλλα τα κάνει… θάλασσα!ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Ωστόσο, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, ενδέχεται να προκύψουν απρόοπτα που θα σε αποσυντονίσουν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι τα φαινόμενα… απατούν! Και βέβαια καλά είναι τα όνειρα, αφού σου ανεβάζουν την ψυχολογία, μην ξεχνάς όμως ότι η πραγματικότητα είναι κατά πολύ διαφορετική. 
Ερωτικά
Απανωτές επιτυχίες σε ενθαρρύνουν και, έχοντας μια καλή ψυχολογία, είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά. Βέβαια, προς το παρόν εκείνο που προέχει είναι το να έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά από τη στιγμή που έχεις την τύχη με το μέρος σου, όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Πρόσεξε μόνο τις προτροπές ή τις παρεμβάσεις φίλων –πάντα «για το καλό σου»- αφού είναι από άστοχες μέχρι ύποπτες!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με τη διαρκή αλλαγή των οικονομικών δεδομένων στη ζωή σου, αλλά εδώ είναι πιθανό να σε βοηθήσουν η κριτική σου σκέψη και η ικανότητά σου να αξιολογείς το τι αξίζει πραγματικά και τι όχι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόοαναμένεται να συμβάλλει σε «τζούφιες» μετακινήσεις ή σε ακυρώσεις στις επαφές σου, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν έγγραφα αντικείμενα ή αρχεία. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορείς να «ξεχαστείς» μέσα από θεάματα και ακροάματα.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάτι που θα μάθεις ή θα ανακαλύψεις μπορεί να σε απογοητεύσει κι από εκεί που βρισκόσουν μέσα στην τρελή χαρά, να «χύσεις την καρδάρα με το γάλα»! Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις τις ακρότητες, αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα και ενδέχεται να δεις το όλο θέμα διαφορετικά. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε θα λάβεις ένα άκρως ενθαρρυντικό μήνυμα, που θα σε… ξεσηκώσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο ασταθή στις επιλογές σου και μάλλον αναποφάσιστο/η, ενώ ανάλογη εικόνα εισπράττεις και από τους άλλους. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, καμία σχέση ή συνεργασία δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη ή σίγουρη, γι’ αυτό μη «δένεις» τίποτε. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η, αλλά και εύπιστος/η σε διαδικασίες που αφορούν σε αγορές και γενικότερα οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν κάτι, που θα σε συγκινήσει. 

Ερωτικά
Η ημέρα κρίνεται ως πολύ θετική για τα προσωπικά σου και είτε είσαι εσύ που θα πάρεις την ευθύνη μιας επιλογής, είτε την αφήσεις στην «άλλη πλευρά» ή την… τύχη, το βέβαιο είναι ότι όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις μια απολαυστική σεξουαλική εμπειρία, με το ταίρι σου, μάλιστα, να κάνει τα πάντα για να μείνεις ικανοποιημένος/η, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο.


ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να αναδείξει κάποιες έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε μια στιγμή, μάλιστα, που θέλεις να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πριν όμως αρχίσεις να τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, φρόντισε να διασταυρώσεις, αν όλα αυτά που σου ζητούν ή προκύπτουν έχουν πραγματικά… λόγο ύπαρξης! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τόσο τις σχέσεις όσο και τα οικονομικά σου, δεν είναι σκόπιμο να λάβεις σημαντικές αποφάσεις σε ανάλογα ζητήματα. 
Ερωτικά
Πάντα έχεις τη διάθεση να φροντίζεις τον άνθρωπό σου, προσφέροντάς του το κάτι παραπάνω, καλό είναι όμως να επιτρέπεις και σε εκείνον να εκφράζει τα συναισθήματά του με τον τρόπο που επιλέγει, διαφορετικά η σχέση σου θα γίνει σταδιακά ανισότιμη. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι σήμερα πολλά είναι εκείνα που είναι διαφορετικά από ό,τι δείχνουν κι αν εμπιστευτείς πρόσωπα ή καταστάσεις, μάλλον θα απογοητευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και υποκειμενικό/η, με «κίνδυνο» να μην αξιολογήσεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, μπορεί να ανησυχήσεις από τις εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόοενδέχεται να αναδείξει ένα εργασιακό ζήτημα που έχει και κάποιες ασαφείς πτυχές, οι οποίες χρήζουν διερεύνησης, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποιου είδους συνεργασία. Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου από μυκητιάσεις και αλλεργίες.
Ερωτικά
Η φυσική σου παρουσία είναι εκείνη που παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και είτε επειδή «εκπέμπεις» είτε γιατί έτσι το έφεραν τα πράγματα, δέχεσαι «βροχή» φιλοφρονήσεων και μηνυμάτων που δηλώνουν το πόσο επιθυμητός/η είσαι. Η συνέχεια βέβαια επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλό είναι να αρκεστείς στην δεδομένη βελτίωση της ψυχολογίας σου, χωρίς να μπεις σε… πειρασμό!

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα, που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν μεταβολές ή δεδομένα που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο δημιουργεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά, σε ωθεί να ασχοληθείς με ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα που καλλιεργεί την φαντασία σου.
Ερωτικά
Ένας πειρασμός σου γνέφει, μάλλον όμως πρόκειται για... αντικατοπτρισμό κι αν βέβαια από πλευράς σου δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες, το πιθανότερο είναι να απογοητευθείς από τις εξελίξεις. Μπορείς βέβαια κι εσύ να δώσεις την εντύπωση ότι ενδιαφέρεσαι για κάποιον/α, προκειμένου να «ξεφύγεις» από ένα επίμονο φλερτ, που ξεπερνά τα όρια της αδιακρισίας ή απλά να «παίξεις», χωρίς συγκεκριμένο «στόχο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να περιβάλλεις με μια καλλιτεχνική «αύρα» τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να προνοήσεις και για την ασφάλεια των περιουσιακών σου στοιχείων ή για την προστασία του προσωπικού χώρου σου, από «πονηρές» πρακτικές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως, μάλιστα, δεις και ακούσεις πολλά, ουσιαστικά όμως ευνοούνται μόνο εκείνες οι δράσεις, που έχουν να κάνουν με τις μεταφυσικές ή καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. 
Ερωτικά
Οι προδιαγραφές σου για κάτι καλό είναι πολύ περισσότερο από υπαρκτές και στη... χειρότερη περίπτωση αναμένεται να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να βρεις τον άνθρωπό σου ή να επισημοποιήσεις μια σχέση που σε καλύπτει σε πολλά και θα συνεχίσει να το κάνει! Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε ένα ιδιαίτερα ρομαντικό περιβάλλον, που θα σε εμπνεύσει για ακόμη περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω «σκαλίζει» τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα, ενώ δεν ενδείκνυται για τη λήψη μιας σημαντικής επένδυσης ή αγοράς, αφού τα δεδομένα σύντομα θα αλλάξουν. Στα καθημερινά, πάντως, ο ισολογισμός σου θα έρθει τελικά «στα ίσα» του, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο αναδεικνύει τεχνικές δυσλειτουργίες, με μη προφανή αιτία, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Πρόσεξε, ακόμη, μήπως λαθέψεις ή παραπλανηθείς στις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Σήμερα, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της «οικογενειακής» ζωής, μέσα σε ένα «εορταστικό» κλίμα! Από την άλλη πλευρά, αν «κυκλοφορήσεις» έξω, τότε, είτε «ψάχνεσαι» είτε όχι, το πιθανότερο είναι να «πέσεις πάνω» σε μάλλον αναξιόπιστα πρόσωπα, οπότε μην πιστεύεις τίποτα από όσα σου λένε. Στον αντίποδα βέβαια, μπορεί κι εσύ να πεις το ψεματάκι σου για να προστατέψεις έναν δικό σου άνθρωπο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τα ενδιαφέροντά σου και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Τα επαγγελματικά ραντεβού είναι βέβαια στο πρόγραμμα, αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί να μην εξελιχθούν όλα ομαλά. Επιπλέον, ενδέχεται να επηρεαστείς συναισθηματικά και να μην πάρεις την απόφαση που θα έπρεπε σε ένα προσωπικό σου θέμα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο σκεπτικισμό ένα οικονομικό ζήτημα, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που δε φαίνονται με μια πρώτη ματιά! 
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες και γνωστούς/ες που έχουν τα… κατάλληλα «κονέ»! Ίσως όμως να αρκεί και η φυσική σου παρουσία σε ένα κοινωνικό δρώμενο, αφού σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των άλλων για σένα. Αν όμως λάβεις υποσχέσεις ή ακούσεις «παχιά λόγια», μην πιστέψεις τίποτα και μην παρασυρθείς στο να «ενδώσεις».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Φαίνεται πως ο Ερμής στο ζώδιό σου έχει… απολέσει μέρος της λογικής του, με κίνδυνο να πέσεις σε λάθη που δε συνηθίζεις. Καλό είναι, λοιπόν, να επιστρατεύσεις τη διαίσθησή σου, ώστε να προστατευτείς από τις κακοτοπιές, ενώ μπορείς να προβείς και σε έναν δημιουργικό «αντιπερισπασμό», ασχολούμενος/η με τα καλλιτεχνικά. Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μια αγορά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου. 
Ερωτικά
Τα ευχάριστα μηνύματα πολλαπλασιάζονται κι αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου για ένα νέο ξεκίνημα. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να χαρείς και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου ανά πάσα στιγμή, σε ένα περιβάλλον της αρεσκείας σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις ή προσφέρεις ένα δώρο που πιστοποιεί το ενδιαφέρον του ενός για τον/την άλλον/η και αποκαλύπτει ένα βάθος συναισθημάτων.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου σε άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι/ες σου, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Κράτα, λοιπόν, τις επαφές σου και βλέπουμε! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να στοχαστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που στον «πραγματικό κόσμο», οι αλήθειες δεν ξεχωρίζουν από τα ψέματα! Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια μεγάλη έμπνευση. 
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι προδιαγραφές σου για κάτι καλό αυξάνονται και πληθύνονται, αφού τα όποια ελαττώματά σου δε φαίνονται, αντίθετα εκπέμπεις γοητεία. Επιπλέον, παίρνεις «άριστα» και επικοινωνιακά. Είτε, λοιπόν, βγεις έξω είτε «σερφάρεις» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πιθανό να συμβεί ένα ευχάριστο! Αν, μάλιστα, ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, θα λάβεις μια θετική είδηση.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 2528874447276572637
Σχόλια
item