Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα
Απόκρυψη των δυσάρεστων.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει μια «δυνατή» ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και τη γρήγορη εκμάθηση μιας τέχνης ή τεχνικής. Γι’ αυτό, μην τον «σπαταλήσεις» σε αψιμαχίες με άτομα του συγγενικού ή και του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Εξ άλλου, με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στους Ιχθύς, είναι πιθανό να λάβεις παρασκηνιακές βοήθειες, ώστε να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.
Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Τοξότη εξακολουθεί να σε έχει «στην πρίζα» κι όσο πιθανό είναι να κάνεις μια σπουδαία κατάκτηση, άλλο τόσο είναι να διαταράξεις μια υπάρχουσα σχέση, είτε τη δική σου είτε κάποιου άλλου! Μάλιστα με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στον 12ο φυσικό σου «οίκο», το πιθανότερο είναι να συμβούν όλα κρυφά κι αν δεν είσαι εσύ ο/η «ένοχος», έχε τον νου σου για όλα εκείνα που διαμείβονται στο παρασκήνιο.ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Δίας απέναντί σου στηρίζει το σύνολο των επιδιώξεών σου, κάτι που έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Ίσως, μάλιστα, καταφέρεις να πετύχεις έναν σημαντικό οικονομικό στόχο σου, αφού ο Άρης στον Τοξότη θα σου δώσει την αφορμή για να ενεργοποιηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στις φιλίες σου, όπου σε κάθε περίπτωση μπορείς να αναζητήσεις διεξόδους και συμπαράσταση. 
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στο τέλος ενός κύκλου και στη χάραξη μιας νέας πορείας, είτε αυτό συμβεί μόνο μέσα σου είτε συνδυαστεί με εξωτερικά γεγονότα, που θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Ακόμη, μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «φιλική» πρόταση, που απευθύνεται απευθείας στο πρόσωπό σου ή πρόκειται για μια μεσολάβηση που θα σε φέρει πιο κοντά με κάποιον/α που ενδιαφέρεται για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Με τον Άρη απέναντί σου, οι εξελίξεις «τρέχουν» και τα δεδομένα αλλάζουν, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όχι απαραίτητα επί ματαίω ή σε βάρος σου! Εξ άλλου, η παρουσία της Αφροδίτης στον 10οφυσικό «οίκο» σου σε βοηθά να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου και σου προσδίδει κοινωνική λάμψη.

Ίσως, μάλιστα, εξαργυρώσεις άμεσα τη συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό, σου επιτρέπει να ξεκουραστείς, έχοντας πολύ λιγότερες ευθύνες στο κεφάλι σου. 
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου προσθέτει «πόντους» και γοητεία, ίσως, μάλιστα, συμβάλλεις κι εσύ σε αυτό με μια «αιθέρια» παρέμβαση στην εξωτερική σου εμφάνιση. Ωστόσο, με τον Άρη απέναντί σου, η περιπέτεια συνεχίζεται και αν είσαι μόνος/η, για την ώρα δε δείχνει ρεαλιστικό το να θες να «επιστρέψεις» στην σταθερότητα, πολύ περισσότερο, δε, να κάνεις σκέψειςκαι όνειρα που αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην ισχύουν πια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ η καθημερινότητά σου αναμένεται να διανθιστεί με περισσότερα καλλιτεχνικά ή αισθησιακά θεάματα-ακροάματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ακούσεις εμψυχωτικά λόγια, αλλά μπορείς κι εσύ να στηρίξεις, όσους/ες βρίσκονται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για καλοπέραση και δεν έχεις παρά να χαρείς το πλεονέκτημά σου! Κατά τα άλλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη εισάγει νέα δεδομένα στα εργασιακά
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν σε καλεί να ταξιδέψεις, αφού αυτός είναι ο πιο πρόσφορος τρόπος για να «πέσεις πάνω» σε ένα πρόσωπο που σε καλύπτει σε πολλά. Υπάρχει, φυσικά, και η εναλλακτική μιας διαδικτυακής ερωτικής συνομιλίας ή ενός ραντεβού στα τυφλά! Επιπλέον, στη δουλειά σου ένας «σκληρός» ανταγωνισμός φαίνεται να υποκρύπτει είτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον είτε μια αντιζηλία.

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σου προσφέρει μια σειρά από εύκολες λύσεις, σε οικογενειακά, αλλά και επαγγελματικά θέματα, που καλό είναι να μην απορρίψεις, εμμένοντας σε αρχές που στην παρούσα φάση δεν σε εξυπηρετούν.


Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 8ο «οίκο» των οικονομικών σου πιθανόν να σου φέρει κέρδη ή αποκτήματακι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς σε σχέση με περιουσιακά, φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα. Ωστόσο, ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να δημιουργήσει ένα «θέμα» με αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, τότε ενδέχεται να ενοχληθείς από τη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου ή από κινήσεις αντιζήλων, που συμπεριφέρονται λες και δεν υπάρχεις, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να βάλεις «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του»! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, τότε ο Άρης στον 5ο φυσικό «οίκο» σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να χειριστείς πρόσωπα και πράγματα κατά το δοκούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον απέναντί σου, με συνέπεια να διαμορφωθεί ένα εξαίρετο κλίμα στις διαπροσωπικές, αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας ή σου δοθούν βοήθειες και λύσεις από άλλους. Ωστόσο, αναφορικά με το οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι σου, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει, προς στιγμή, εντάσεις ή ένα «πολεμικό» κλίμα.
Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τις μετακινήσεις σου, φέρνοντάς σου μερικά τυχερά συναπαντήματα. 
Ερωτικά
Ύστερα από μια περίοδο αναμονής, η Αφροδίτη απέναντί σου σχεδιάζει για σένα τα καλύτερα. Αν, λοιπόν, είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεις «τον άνθρωπό σου», αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές που κόντευες να τις… ξεχάσεις! Παραμένει, ωστόσο, ο κίνδυνος παρεμβάσεων από οικεία σου πρόσωπα που έχουν άλλη άποψη για την ευτυχία σου και προσπαθούν να σου την επιβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα εργασιακά σου, δίνοντάς σου περισσότερες ευκολίες και ευκαιρίες για ξεκούραση. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες την απόκτηση οικόσιτου ζώου. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη ζητά το... μερτικό του από την καθημερινότητά σου κι ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις προκλήσεις ή εντάσεις που ενίοτε σε ξεπερνούν.
Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις σου και η τύχη του θα σε συντροφεύσει, ακόμη κι αν προβείς σε κάποιες επιπολαιότητες ή σπατάλες! 
Ερωτικά
Το θέμα δεν είναι αν θα έχεις επιτυχίες, αλλά το πόσο ισορροπημένα θα διαχειριστείς την εκάστοτε κατάσταση. Κι αυτό γιατί οι ουρανοί συνηγορούν σε ένα «διπλό παιχνίδι», που σίγουρα έχει τις χαρές του, αλλά σέρνει μαζί του και μπόλικα προβλήματα. Ίσως, μάλιστα, υπάρξουν εξελίξεις με ένα πρόσωπο που είτε κινείται στον χώρο της εργασίας σου είτε σου παρέχει υπηρεσίες, που εσύ θέλεις να εμπλουτίσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια ευκαιρία από εκείνες που δεν πρέπει να χάσεις, προσπέρασε, λοιπόν, τους δισταγμούς και τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις. Επιπλέον, με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς, πολλά είναι εκείνα που θα αρχίσουν να εξελίσσονται ακόμη πιο ευνοϊκά για σένα, με «αιχμή» τις προσωπικές υποθέσεις σου αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.
Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να χτυπήσει οικονομικό... συναγερμό, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης. 
Ερωτικά
Από εδώ και στο εξής μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού η Αφροδίτηστον «οίκο» των ερώτων σου φροντίζει για αυτό. Βέβαια, κανείς και τίποτα δε σε «ζορίζει» να δεσμευτείς κι αν τα πράγματα δεν σε ικανοποιούν 100%, σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Ωστόσο, θα πρέπει κι εσύ να «αφεθείς» στις εξελίξεις, χωρίς να θέτεις διαρκώς «προαπαιτούμενα» ή να πλέκεις σενάρια, που «δηλητηριάζουν» την ευτυχία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, κάθεσαι μεν σε «αναμμένα κάρβουνα», από την άλλη πλευρά όμως, η Αφροδίτη, περνώντας στους Ιχθύς, ευνοεί τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου, πολύ περισσότερο αν πρόκειται να φιλοξενήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Παράλληλα, με τον Δία στον 12ο φυσικό «οίκο» σου είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο, ενώ στα εργασιακά σου φαίνεται να υποχωρούν σκοτούρες και βάσανα για να αντικατασταθούν από ευκολίες και περισσότερη ξεκούραση. 
Ερωτικά
Όσο κι αν σε «εξιτάρει» η δυσκολία μιας κατάκτησης εκεί έξω, θα μπορούσες να κάνεις μια παραχώρηση στον εαυτό σου, αφήνοντας στην άκρη κάθε είδους ένταση ή «κυνηγητό» κι απολαμβάνοντας τον έρωτά σου σε ένα ζεστό, όσο και «οικογενειακό» περιβάλλον, μακριά από εξωτερικές ενοχλήσεις. Είτε λοιπόν φιλοξενηθείς κάπου είτε καλέσεις το ταίρι σου στον χώρο σου, είναι αυτό που θα σου δώσει περισσότερες χαρές κι ευκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η Αφροδίτη, περνώντας στους Ιχθύς, δημιουργεί πλέον τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ενταχθείς σε μια ευχάριστη παρέα ή να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα.


Ακόμα, ο Δίας στον Σκορπιό αναμένεται να διανθίσει την καθημερινότητά σου με πολλές ευχάριστες στιγμές, κοντά σε φίλους/ες και γνωστούς/ες, ίσως, μάλιστα, αποκομίσεις και κάποια «χειροπιαστά» οφέλη. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον Τοξότη ίσως σε «τρομάξει» με ένα οξύ θέμα υγείας.
Ερωτικά
Ένα ερωτικό μήνυμα θα σου φτιάξει τη διάθεση κι αν θες ακόμη περισσότερα, ο μόνος που μπορεί να σε εμποδίσει είναι ο... πουριτανός εαυτός σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συμβεί κάτι «ενδιαφέρον» στη δουλειά σου, αλλά πρόσεξε, μήπως λάβει μια ανεπιθύμητη έκταση ή τελικά είναι μέρος μιας γενικότερης «συνωμοσίας», μέσω της οποίας επιχειρείταιανατροπή των ισορροπιών, με αιχμή του δόρατος το… σεξ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να ξεπεράσεις τις όποιες ανασφάλειες ή φοβίες σου και να κάνεις ένα εξελικτικό «άλμα», αφού κάθε τι που ξεκινάς σήμερα θα έχει τις ευλογίες του!

Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να σου προσφέρει τις υλικές και συναισθηματικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ενώ ενδέχεται να σου δωρίσουν κάτι όμορφο. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς, πιθανόν όμως να προκαλέσει προστριβές με φίλους/ες ή ένα «θερμό επεισόδιο» κατά τη διάρκεια μιας συλλογικής προσπάθειας.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να αποδείξει την αγάπη που τρέφει για σένα, δωρίζοντάς σου κάτι που για εκείνο έχει ανεκτίμητη αξία. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην προσπεράσεις την προσφορά του, ως μια «αναμενόμενη» πράξη, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να υπάρξει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια! Κατά τα άλλα, στο φιλικό σου περιβάλλον γίνονται πολλά, οπότε φρόντισε να μη γίνεις μέρος του προβλήματος.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Με τον Άρη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου οφείλεις να δράσεις άμεσα, ώστε να διακριθείς, αλλά και να προλάβεις ανεπιθύμητες εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου για να κορυφώσει τη γοητεία σου και κατ’ επέκταση τη δυνατότητά σου να έχεις ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις!
Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια πρόταση από το εξωτερικό, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι χαρούμενες ή διασκεδαστικές στιγμές σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή απλά έρθεις σε επαφή με τον «έξω κόσμο». 
Ερωτικά
Από σήμερα και μέχρι… νεωτέρας, φαίνεται να έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας» και δεν υπάρχει άνθρωπος που να σε ενδιαφέρει και να μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου! Από εκεί και ύστερα, βέβαια, αν είσαι μόνος/η, πρόσεξε τις επιλογές σου, ώστε να μην πας «ντουγρού» σε μια προβληματική κατάσταση, ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα οι πειρασμοί που παρελαύνουν ενώπιόν σου, θα σε κάνουν να αμαρτήσεις, έστω και νοερά!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 6401262741495942840
Σχόλια
item