Το Πρεβεζάνικο πρωινό στην ΕΡΤ -1 Το Πρεβεζάνικο πρωινό στην ΕΡΤ -1 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το Πρεβεζάνικο πρωινό στην ΕΡΤ -1

Το Πρεβεζάνικο πρωινό στην ΕΡΤ -1

Είναι γεγονός πλέον πως το Πρεβεζάνικο πρωινό για ακόμη μια φορά  θα προβληθεί ζωντανά σε απευθείας μετάδοση στο κανάλι της ΕΡΤ-1  την Κυριακή 11/02/2018 στην πρωινή εκπομπή «ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με με τον Γιάννη Σκάλκο και την Ευρυδίκη Χάντζιου μεταξύ 9:30 – 10:00 π.μ. από τον εκθεσιακό χώρο της HORECA 2018.

Σκοπός της προβολής είναι η προώθηση του τουριστικού προορισμού της Πρέβεζας και η προώθηση και προβολή των τοπικών μας προϊόντων.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συνεχίζει την δυναμική συνεργασία με τηλεοπτικούς σταθμούς Πανελλήνιας εμβέλειας και εδώ ευχαριστούμε την Διεύθυνση της ΕΡΤ-1 για τον τηλεοπτικό χρόνο που μας διαθέτει, τους συντελεστές όπως και τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Εδώ θα πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην διοργάνωση στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων για μια παραγωγική χρονιά , στους τοπικούς παραγωγούς που θα συμμετέχουν με τα προϊόντας τους , στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας /Γραφείο Πρέβεζας για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία με την Νέα Ένωση ξενοδόχων , στο μουσικό και χορευτικό σχήμα του Κώστα Μήτση αλλά και όσους θα παρευρεθούν στο περίπτερο για να υποστηρίξουν από οποιαδήποτε θέση το event για το Νομό της Πρέβεζας.

Η Νέα Ένωση θα προσφέρει τρία καλάθια με τοπικά προϊόντα του Νομού μας στην Υπουργό Κα Κουντουρά , στον Πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε. Κο Βασιλικό και στον Κο Χουδαλάκη Πρόεδρο της διοργανώτριας εταιρείας.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Epirusblog Gr
5 of 5
Το Πρεβεζάνικο πρωινό στην ΕΡΤ -1
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 1239683797803749532
Σχόλια
item