«Tούμπανο» η Ηλιάδη!

«Tούμπανο» η Ηλιάδη!
Σκέτη κόλαση το μπούστο της τραγουδίστριας στη φωτογράφιση για την αφίσα του νυχτερινού μαγαζιού
Κολάζει με το μπούστο της η Αγγελική Ηλιάδη. Τι κι αν φόρεσε κοστούμι προκειμένου να φωτογραφηθεί δίπλα στον Γιώργο Τσαλίκη για την αφίσα των εμφανίσεών τους στο νυχτερινό κέντρο Frangelico; 
Η τραγουδίστρια φρόντισε να μην αποχωριστεί τη sexy πλευρά του εαυτού της. Το αποτέλεσμα φαίνεται καθαρά στο backstage στιγμιότυπο του shooting που δημοσιεύουμε στο σημερινό μας φύλλο, στο οποίο το μπούστο της Αγγελικής τραβάει τα βλέμματα καθώς... ξεπροβάλλει μέσα από το σκούρο σακάκι της.

Η εκρηκτική αοιδός μάς έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις τόσο πάνω στην πίστα όσο και σε φωτογραφίσεις της. Είναι σχεδόν βέβαιο, λοιπόν, πως όταν η συγκεκριμένη εικόνα της γίνει αφίσα και αναρτηθεί στους δρόμους θα κάνει αρκετούς οδηγούς και περαστικούς να «αλληθωρίσουν» με τα πλούσια κάλλη της.
Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μόλις επέστρεψε από μια επιτυχημένη περιοδεία σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία, θα κάνουν πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα κεφάτο πρόγραμμα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. 
Μαζί τους στο στέκι της παραλιακής λεωφόρου θα βρίσκεται και ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης Θανάσης Βασιλάκος, ο οποίος έχει καταφέρει να κάνει πολλά «κλικ» επιτυχίας με τραγούδια που έγιναν σουξέ, όπως τα «Τι κορίτσι έχω εγώ» και «Από εμένα δεν γλιτώνεις».
epirusblog.gr
5 of 5
«Tούμπανο» η Ηλιάδη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2501412953879490152
item