Νίκος Αλιάγας – Tίνα Γρηγορίου: Τρυφερές στιγμές σε νυχτερινή τους έξοδο στην Αθήνα! [pics,vid] Νίκος Αλιάγας – Tίνα Γρηγορίου: Τρυφερές στιγμές σε νυχτερινή τους έξοδο στην Αθήνα! [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίκος Αλιάγας – Tίνα Γρηγορίου: Τρυφερές στιγμές σε νυχτερινή τους έξοδο στην Αθήνα! [pics,vid]

Νίκος Αλιάγας – Tίνα Γρηγορίου: Τρυφερές στιγμές σε νυχτερινή τους έξοδο στην Αθήνα! [pics,vid] | tlife.gr
Ο Νίκος Αλιάγας και η Τίνα Γρηγορίου λατρεύουν την Ελλάδα και προσπαθούν να έρχονται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο στην ιδιαίτερη πατρίδα τους για διακοπές.
Το ζευγάρι μένει μόνιμα στο Παρίσι, μαζί με τα δύο παιδιά του αλλά δεν ξεχνά ποτέ την πανέμορφη χώρα από την οποία κατάγονται και οι δύο.
Έτσι, για ακόμη μια φορά, ο γοητευτικός παρουσιαστής και η όμορφη σύντροφός του επισκέφτηκαν την Αθήνα, για να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Ο Νίκος και η Τίνα πέρασαν μοναδικές στιγμές στην Ελλάδα και φυσικά για ακόμη μια φορά επισκέφτηκαν την Ακτή Πειραιώς, αφού ο δημοφιλής παρουσιαστής της Γαλλίας τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και αδυναμία στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει με τις επιτυχίες του αγαπημένου του καλλιτέχνη, αλλά και των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη. 
Εκείνος και η σύντροφός του ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα!
Κάποια στιγμή, ο Νίκος ανέβηκε στη σκηνή, ώστε να τραγουδήσει στο πλευρό του Λαυρέντη, αγαπημένα του τραγούδια. Μάλιστα, στην παρέα τους ήταν και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία απαθανάτισε το ντουέτο. Εκείνη και ο παρουσιαστής είναι πολύ αγαπημένοι και κάθε φορά που ο Νίκος Αλιάγας βρίσκεται στην Αθήνα, η ξαδέρφη του είναι από τα πρώτα πρόσωπα που θα δει!
Δες όλες τις φωτογραφίες:
Epirusblog Gr
5 of 5
Νίκος Αλιάγας – Tίνα Γρηγορίου: Τρυφερές στιγμές σε νυχτερινή τους έξοδο στην Αθήνα! [pics,vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1328161739919068428
Σχόλια
item