Τα Ζώδια Σήμερα Tρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Tρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Κυκλοθυμία.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση, αλλά τελικά όλα θα ξαναβρεθούν ακριβώς στο σημείο που ξεκίνησαν! Ας μην προβείς, λοιπόν, σε σπασμωδικές ενέργειες, ούτε να ενοχληθείς από μεταβολές που δε σου αρέσουν, αντίθετα δείξε υπομονή και κατανόηση. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη τονίζει τόσο την «δίψα» σου για περιπέτεια, όσο και την ανάγκη σου να τα μάθεις όλα «εδώ και τώρα». Μην απορήσεις βέβαια, αν διαπιστώσεις ότι δε συμμερίζονται όλοι τις απόψεις ή τη διάθεσή σου!

Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο και τα μέσα να «κερδίσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το θέμα όμως είναι τι… γίνεται μετά, αφού φαίνεται δύσκολο να διατηρηθεί μια σχέση που προέκυψε από παρορμήσεις της στιγμής. Ίσως, λοιπόν, είναι προτιμότερο να «παίξεις», χωρίς δεσμεύσεις.


ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με μόνο ζητούμενο το να είσαι επικεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις, ώστε να μην άγεσαι και φέρεσαι από τα «καπρίτσια» τρίτων. Παράλληλα, με τον Άρη στον Τοξότη, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα, όπου μάλιστα καλείσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα κι αν χρειαστεί, να «πατήσεις πόδι»! Επιπλέον, μπορεί να κάνεις μια σειρά αγορών αλλά και μια σχετικά ριψοκίνδυνη επένδυση, που θα σου «βγει».

Ερωτικά
Από την στιγμή που ο Δίας και η Αφροδίτη ευνοούν τα προσωπικά σου, δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας, Αντίθετα, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Αν, μάλιστα, είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις, θα έχεις αυτό που ποθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να δράσεις «εδώ και τώρα», ίσως, μάλιστα, βρεις πρόσκαιρους συμμάχους, την ίδια στιγμή όμως κάποιοι άλλοι φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη, προβάλλοντας αντιρρήσεις και εμπόδια. Σε κάθε περίπτωση, όλα τελούν υπό διεκδίκηση και καλό είναι να μην εφησυχάζεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε κάποια επιπλέον έξοδα, που θα διαταράξουν προσωρινά τις οικονομικές ισορροπίες σου, ωστόσο, θα σου δώσει και την ευκαιρία να «ισοφαρίσεις» τις όποιες απώλειες με μια έξτρα παροχή.

Ερωτικά
Επικοινωνιακά, βρίσκεσαι σε καλό δρόμο κι είναι πιθανό να κολακευτείς από τα θετικά σχόλια για σένα, έστω κι αν αυτό δημιουργήσει ζήλιες και αντιδράσεις στο στενό σου περιβάλλον. Επιπλέον, μπορεί να έχεις μια ευχάριστη περιπέτεια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε κάνει «στόχο» των συμπαντικών δυνάμεων και κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν μια σειρά από προκλήσεις ή προβλήματα. Επιπλέον, συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, «βγάζοντας» το παράπονο από μέσα σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι στο χέρι σου να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις ή διεξόδους, παίρνοντας τελικά αυτό που θέλεις. Παράλληλα, με τον Άρη στον Τοξότη, ίσως κληθείς να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, αλλά και να συμβιβάσεις διαφορές στον χώρο της δουλειάς σου.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Δίας διευρύνει τις διαθέσιμες επιλογές σου, η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τις συναισθηματικές αδυναμίες σου και τα διλήμματα σου μάλλον θα… πολλαπλασιαστούν! Σε καμία περίπτωση πάντως μη θεωρήσεις κάποια εξέλιξη ως οριστική.

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο ενεργό/η και δημιουργικό/η, ανεξάρτητα με το αν την ίδια στιγμή σε ταλαιπωρεί με τα «καπρίτσια» ή τους μπελάδες των αγαπημένων σου! Ίσως, μάλιστα, δεν αποφύγεις ένα ξέσπασμα-καβγαδάκι, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, δε θα ήταν σκόπιμο να εξαντλήσεις τις αντοχές σου, αντίθετα διάθεσε περισσότερο χρόνο στην ξεκούραση και την ενδοσκόπησή σου.

Ερωτικά
Εδώ όλα είναι ανοικτά, φαίνεται όμως να υπάρχει κι ένα πρόβλημα συντονισμού ανάμεσα στο… ποιος/α θέλει ποια/ον! Επιπλέον, ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που αγαπάς μπαίνουν κάποιοι εγωισμοί, που δημιουργούν προσωρινά μια απόσταση μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά

Ο Άρης στον Τοξότη σε θέλει πιο διεκδικητικό/η σε περιουσιακά και οικογενειακά ζητήματα, αφού κανείς δε θα σου «χαριστεί». Πρόσεξε όμως, μήπως οι κινήσεις σου είναι σπασμωδικές ή αυθαίρετες, δημιουργώντας τελικά μεγαλύτερο πρόβλημα. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνοείναι βέβαιο ότι θα διευρυνθεί ο κύκλος γνωριμιών σου, από την άλλη πλευρά όμως ίσως προβληματιστείς από τη στάση φίλων ή γνωστών, που συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά!

Ερωτικά
Η Σελήνη αναθερμαίνει τις πιθανότητες μιας επανασύνδεσης με «πρώην», μπορεί όμως να πρόκειται και για μια απλή επικοινωνία «για να θυμηθείτε τα παλιά», χωρίς περαιτέρω συνέχεια. Κατά τα άλλα όμως, αναμένονται εντάσεις με κάποιον/α που συγκατοικείς.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί διαρκώς νέα εξωτερικά ερεθίσματα που μπορεί να σε αποσπάσουν από τους στόχους σου και τελικά να αναλωθείς, χωρίς να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο. Πάρε, λοιπόν, τα πράγματα ένα-ένα, για να γίνει η δουλειά σου, αλλά και για «να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε βοηθά να μάθεις πράγματα μέσα σε λίγο χρόνο, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου όμως (μετακινήσεις, επαφές) δε θέλει και πολύ για να «αρπαχτείς» με άτομα που διαφωνούν ή αυθαιρετούν σε βάρος σου.

Ερωτικά
Όταν βρίσκεσαι «επί σκηνής» και τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου, τότε αυξάνονται και τα… διλήμματά σου! Ίσως όμως πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε ένα πρόσωπο που δεν εκφράζει τον έρωτά του με συμβατικό τρόπο και περιμένει ένα… νεύμα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι πιθανό να κάνεις αρκετές γνωριμίες ή να ταξιδέψεις. Ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με άτομα που κατέχουν μια παραδοσιακή γνώση ή τεχνική. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις αρκετές ειδήσεις ή πληροφορίες, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως τελικά σε αποπροσανατολίσουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική επιτυχία, αρκεί να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Από την άλλη πλευρά, προσπάθησε να περιορίσεις μια ενδεχόμενη καταναλωτική «μανία».

Ερωτικά
Η ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπό σου είναι δεδομένη, κάτι που μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πολύ εύκολο να κολακευτείς και να παρασυρθείς σε μια επιλογή που στην πραγματικότητα δε σε αντιπροσωπεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού είναι πιθανό να πέσουν… όλοι και όλα επάνω σου! Σε κάθε περίπτωση, πολλά θα κριθούν από τα καλά ή όχι αντανακλαστικά σου. Επιπλέον, να θυμάσαι πως μπορεί μεν να πετύχεις κάτι δύσκολο, το θέμα σου, ωστόσο, είναι η διάρκεια. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει τα οικονομικά σου, ίσως υπάρξουν μεταπτώσεις, τελικά όμως δεν θα συμβεί κάτι καθοριστικό για την πορεία τους και όλα θα έρθουν «στα ίσα τους».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε ραγδαίες εξελίξεις, φαίνεται όμως να λείπει η διάρκεια. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε… προετοίμασε τον εαυτό σου για μια μικρή κρίση, που ενδέχεται να είναι και προϊόν παρεξήγησης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται σε μια φάση κινητικότητας και τα καλά νέα είναι ότι ένας «δικός σου» άνθρωπος μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες σου, αλλά και να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, θα υπάρξουν και οι… αντιφρονούντες! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να εργαστείς σκληρά, αλλά και να ρίξεις φως στο παρασκήνιο, όπου γίνονται «πράματα και θάματα»! Επιπλέον, καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα ένα έντονο αλλά περαστικό θέμα υγείας, είτε προσωπικό είτε κάποιου συγγενή σου.

Ερωτικά
Ούτε τα «παιχνίδια», ούτε οι ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σου λείψουν, για την ώρα όμως είναι δύσκολο να προκύψει κάτι «επίσημο», αφού ο Άρηςπαραπέμπει σε κρυφές ή παρασκηνιακές καταστάσεις, που, μάλιστα, μπορεί να λειτουργήσουν σε βάρος σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, μια αδιαθεσία μπορεί να σε κρατήσει μακριά από δραστηριότητες που είχες προγραμματίσει, αλλά τελικά όλο αυτό ίσως σου κάνει καλό, αφού με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα βρεις περισσότερο χρόνο για… σορολόπ και καλοπέραση! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη αναδεικνύει πάθη και προκαλεί ποικίλες διεργασίες και ανταγωνισμούς στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τελικά δεν αποκλείεται να ενοχληθείς ή να στενοχωρηθείς από τη συμπεριφορά ατόμων που… υποτίθεται πως είναι με το μέρος σου!

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που εσύ έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις άλλων, διακινδυνεύοντας να χάσεις τον χρόνο σου, η Αφροδίτη σου ανοίγει «πόρτες» και καλά θα κάνεις να την ακολουθήσεις, αφήνοντας τους άλλους να ασχοληθούν με τα δικά τους!


ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά

Ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και σίγουρα μπορείς να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Φρόντισε, ωστόσο, να μην παρακάμψεις την ιεραρχία, ώστε να αποφύγεις εντάσεις με προϊσταμένους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συγκεντρώνει γύρω σου άτομα, με τα οποία έχεις να μοιραστείς πολλά, κάτι βέβαια που θα σου δώσει «φτερά», από την άλλη πλευρά όμως ένας «δικός σου» άνθρωπος ίσως ενοχληθεί ή ζηλέψει και εκφράσει με έντονο τρόπο τα παράπονά του.

Ερωτικά
Η Σελήνη σε κάνει πόλο έλξης νέων αλλά και παλαιών υποθέσεων, που αναζητούν είτε τη δικαίωσή τους είτε μια δεύτερη ευκαιρία, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι βέβαιο πως θα προκύψουν θέματα, εξ αιτίας της αυξημένης… γοητείας σου!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Tρίτη 30 Ιανουαρίου 2018
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 7884608074140056360
item