Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν πάει ο νους σου – με τίποτα όμως -, τι ρώτησε για το «Survivor» και τι πίστευε πως

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν πάει ο νους σου – με τίποτα όμως -, τι ρώτησε για το «Survivor» και τι πίστευε πως θα μπορούσε να έχει μαζί της! | tlife.gr
Αλήθεια, αλλά φέτος θα το λατρέψω το «Survivor» ! Ναι, δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί κι αυτό σε αυτή τη ζωή, αλλά θα μου συμβεί. Κι αυτό το… θαύμα θα γίνει λόγω της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, της οποίας η άφιξη θα αλλάξει άρδην ότι ξέρουμε για το «Survivor».
Η κοπέλα πάει στον ‘Αγιο Δομίνικο για να δώσει μία άλλη διάσταση στην έννοια «Survivor» κι αυτό γιατί είναι στον κόσμο της. Στον δικό της πολύχρωμο κόσμο κι εδώ κολλάει γάντι το «δεν ήξερες, δεν ρώταγες»;
Όπως επίσης η μέχρι πρότινος «παρουσιάστρια με το ζόρι» του Alpha μπορεί και μπράβο της να δώσει και μία άλλη διάσταση στην έννοια της λέξης «απορία». 
Γιατί αλήθεια λατρεμένη αλλά δεν πάει ο νους σου τι μπορεί να ρώτησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την περσινή «Survivor» Ειρήνη Παπαδοπούλου, όταν κάποια στιγμή συναντήθηκαν τυχαία!
Τι ήθελε ,λοιπόν, η Κωνσταντίνα να μάθει από την αοιδό λίγο πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο; Θα σου παρουσιάσω ευθύς αμέσως την ερώτηση και όχι δεν είναι τρολάρισμα. Αλήθεια σου λέω, την αποκάλυψε η ίδια η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην εκπομπή , «Όλα Καλά»! Ποια ήταν η ερώτηση της Κωνσταντίνας και τι ήθελε να έχει μαζί της οπωσδήποτε εκεί στην τηλε-ξενιτιά;
«Δηλαδή, λίγο… λιποζάν δεν θα μπορώ να έχω μαζί μου για να βάζω στα χείλη μου να μην αφυδατωθούν από τον ήλιο»; Ρώτησε η ξανθομαλλούσα παρουσιάστρια κι άφησε την Ειρήνη «κάγκελο»!
Γι ΄αυτό σου λέω λατρεμένη, ζω για την στιγμή που η Κωνσταντίνα θα μπει στο «Survivor» για να μας αποδείξει πως έχει και την… ταπεινή, απλή, σεμνή, καθημερινή πλευρά της και το κυριότερο; Το ομαδικό της πνεύμα, γιατί υποθέτω πως εκεί δεν πάει ως… κεντρικιά!!!!
Συμπέρασμα; Κάπως έτσι δεν θα κινδυνεύει να… απολυθεί και κανείς, γιατί ως γνωστόν το κορίτσι αν έχει νεύρα, αλλάζει τους συνεργάτες σαν τα πουκάμισα. Αυτά έχει δείξει η τηλεοπτική ιστορία!

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν πάει ο νους σου – με τίποτα όμως -, τι ρώτησε για το «Survivor» και τι πίστευε πως
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 70429945207386265
item