Λάουρα Νάργες: Ο Μιχάλης Μουρούτσος λιώνει στο Survivor κι εκείνη τον βλέπει τρώγοντας… προφιτερόλ! Λάουρα Νάργες: Ο Μιχάλης Μουρούτσος λιώνει στο Survivor κι εκείνη τον βλέπει τρώγοντας… προφιτερόλ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λάουρα Νάργες: Ο Μιχάλης Μουρούτσος λιώνει στο Survivor κι εκείνη τον βλέπει τρώγοντας… προφιτερόλ!

Λάουρα Νάργες: Ο Μιχάλης Μουρούτσος λιώνει στο Survivor κι εκείνη τον βλέπει τρώγοντας… προφιτερόλ! | tlife.gr
Ο δεύτερος κύκλος του δημοφιλές reality επιβίωσης Survivor, επέστρεψε από τις 21 Ιανουαρίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και σαρώνει για ακόμη μία φορά στους πίνακες τηλεθέασης.
Οι πρώην παίκτες του Survivor, φυσικά το παρακολουθούν και μάλιστα κάποιοι έχουν και παραπάνω λόγους, όπως η Λάουρα Νάργες που έχει τον σύντροφό της. Μιχάλη Μουρούτσο, ανάμεσα στους παίχτες.
Και χθες βράδυ μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι όλοι μαζί, όπως στην πρεμιέρα και είδαν το παιχνίδι. Συγκεκριμένα ανάμεσα σε άλλους φίλους της ήταν η Σόφη Πασχάλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βάσαλος, ο Λάμπρος Χούτος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. 
Και μπορεί ο καλός της να έλιωνε στ’ αθλήμτα αλλά εκείνη τον παρακολουθούσε τρώγοντας… προφιτερόλ. 
Λίγη καλοπέραση δεν βλέπτει… Ωστόσο τον στηρίζει με κάθε ευκαιρία και πρόσφατα ανέβασε και μια φωτογραφία με ένα υποτυπώδες πανό με τ΄όνομά του, που έχει φτιάξει και κρεμάσει στο σπίτι.
Epirusblog Gr
5 of 5
Λάουρα Νάργες: Ο Μιχάλης Μουρούτσος λιώνει στο Survivor κι εκείνη τον βλέπει τρώγοντας… προφιτερόλ!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2451229027233118454
Σχόλια
item