Όλγα Φαρμάκη: Εξόρμηση στην Αράχωβα λίγο πριν το Survivor! Όλγα Φαρμάκη: Εξόρμηση στην Αράχωβα λίγο πριν το Survivor! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Όλγα Φαρμάκη: Εξόρμηση στην Αράχωβα λίγο πριν το Survivor!

          Όλγα Φαρμάκη: Εξόρμηση στην Αράχωβα λίγο πριν το Survivor! | tlife.gr
Λίγες μέρες πριν παραδέχτηκε πως ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, που ενώ αποκαλύφθηκε η συμμετοχή της στο Survivor 2 από την εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, «Εδω», το αποκάλυψε και η ίδια στο Ηappy Day, όσο παρρουσιαζε τη fashion στήλη της: «Το είπε η Ντορέττα; Εντάξει αφού το είπε η Ντορέττα δεν μπορώ εγώ να τη διαψεύσω.
Στεναχωριέμαι πολύ που θα φύγω από την εκπομπή μας. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πότε θα φύγουμε, πάντως ετοιμαζόμαστε, αυτή είναι η αλήθεια»
Το Survivor 2 ξεκινά στις 21 Ιανουαρίου, αλλά μέχρι τότε η Όλγα αποφάσισε να περάσει μερικές ακόμη ξέγνοιαστες στιγμές. Συγκεκριμένα έκανε μια εξόρμηση στη χιονισμένη Αράχωβα και πέρασε μοναδικές στιγμές, που κάποιες φυσικά τις μοιράστηκε και στα social media. 
H Όλγα δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για την απόφασή της και σίγουρα θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, με τις μπαταρίες της γεμάτες.
Epirusblog Gr
5 of 5
          
Όλγα Φαρμάκη: Εξόρμηση στην Αράχωβα λίγο πριν το Survivor!
Epirusblog Gr
5 of 5
          
show biz 5815093042680782060
Σχόλια
item