Όλγα Φαρμάκη: Το κορίτσι του Survivor 2 το γνωρίζεις πολύ καλύτερα απ’ όσο νόμιζες



Όλγα Φαρμάκη: Το κορίτσι του Survivor 2 το γνωρίζεις πολύ καλύτερα απ’ όσο νόμιζες
Έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από τότε που είδες για πρώτη φορά στην οθόνη σου την Όλγα Φαρμάκη και ακόμη απορείς πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. 
Το 2006 το κορίτσι από την Αιτωλοακαρνανία (γεννημένη και μεγαλωμένη στο Αγρίνιο) έκανε το «μπαμ» όταν εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενη στον πιο sexy θεσμό των καλλιστείων, τις Playmate.
Μπορεί να μην έφτασε στην τελική τετράδα (τον τίτλο τότε είχε πάρει η Βάσω Κολλιδά) όμως έμεινε χαραγμένη βαθιά στη μνήμη μας για την εξωτική ομορφιά της και το θανατηφόρο κορμί της. 
Λίγα χρόνια αργότερα -το 2008- η Όλγα έγινε το «κορίτσι» του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «Όλα 8» και όπως καταλαβαίνεις είχαμε έναν λόγο παραπάνω για να μην πηγαίνουμε νωρίς τα βράδια για ύπνο.
Η 32χρονη μελαχρινή Αγρινιώτισσα από τότε έχει αλλάξει αρκετά και η αλήθεια είναι πως συχνά πυκνά ξεχνιόμαστε στο προφίλ της στο Instagram. Φυσικά και δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε γιατί μιας και η ίδια μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές το πόσο sexy είναι. 
Το κορίτσι αυτό λοιπόν, από τις 21 Γενάρη θα το βλέπουμε πιο συχνά, αφού ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2.
olgafarmaki 5 1 2018 16 3 9 135
Πως τα φέρνει όμως η μοίρα ε; Ο πρώην σύντροφος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, βρέθηκε στο Palawan και στο Nomads κι εκείνη ετοιμάζεται να αναχωρήσει για εξωτικά μέρη, όπως η παραλία των διασήμων στην Δομινικανή δημοκρατία. Να μην ξεχάσουμε φυσικά να σου αναφέρουμε, πως ο λόγος που την έχεις χάσει από την οθόνη σου το τελευταίο διάστημα, είναι πως εκείνη και η αδερφή της Γωγώ έχουν δημιουργήσει το δικό τους brand –aka Kisterss- στο οποίο μπορείς να βρεις από αξεσουάρ, μέχρι και ρούχα.
Ας σταματήσουμε κάπου εδώ όμως και ας αφήσουμε τις φωτογραφίες της να μιλήσουν γιατί από τις 21 Γενάρη και μετά θα κάνεις καιρό να την ξαναδείς στη ροή σου στο Instagram.
olgafarmaki 5 1 2018 16 1 44 986

epirusblog.gr
5 of 5
Όλγα Φαρμάκη: Το κορίτσι του Survivor 2 το γνωρίζεις πολύ καλύτερα απ’ όσο νόμιζες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7747102942411463177
item