Γιάννενα: "Seek a Snowflake στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου"

Γιάννενα: "Seek a Snowflake στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου"

«Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι» είναι ο τίτλος της εξαιρετικής καμπάνιας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (International Ski Federation) η οποία αποτελεί πλέον θεσμό από το 2007. 

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά την εκδήλωση «ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑΣ», με σκοπό να φέρει τα παιδιά κοντά σε ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης στο μαγικό λευκό κόσμο του χιονιού, ανακαλύπτοντας το με όλες τους τις αισθήσεις....

Η εκδήλωση, που έχει καθιερωθεί ως η Πανελλήνια Ημέρα Χιονιού, θα πραγματοποιηθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου (40’ από τα Ιωάννινα, μέσω της Εγνατίας Οδού) από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2018 και θα εμπλουτιστεί με διάφορες δραστηριότητες.


Με την αφορμή αυτή, προσκαλούμε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Ν. Ιωαννίνων να οργανώσουν ημερήσια εκδρομή πολιτιστικού-αθλητικού ενδιαφέροντος (ΦΕΚ 2769/2-12-2011), ώστε να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά που το επιθυμούν να γνωρίσουν τα αθλήματα Χιονοδρομίας, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τη φύση και το βουνό.


Οι εκπαιδευτικές-αθλητικές δραστηριότητες της εκδρομής, καθώς και όλη η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Εταιρεία Διοργάνωσης Αθλητικών Events “My Adventure”, η οποία ανέλαβε τη Διεύθυνση και λειτουργία του Χ.Κ Ανηλίου από το Νοέμβριο 2017.


Ο ενθουσιασμός των παιδιών από την προηγούμενη εκδήλωση ήταν συγκινητικός δίνοντάς μας το κίνητρο να συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά, ώστε στην πορεία των χρόνων, να καταστεί θεσμός.


Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχθούμε στη γιορτή της Πανελλήνιας Ημέρας Χιονιού «ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑΣ» στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου , να γνωρίσετε από κοντά τις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό και να απολαύσετε  το χιονισμένο τοπίο στην ομορφότερο κορυφή της Πίνδου.


(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον  κ.Τίμο Τσουρέκα στο τηλέφωνο: 6932915405)

Οι Οργανωτές
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΛΙΟΥ
EΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ


epirusgate.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: "Seek a Snowflake στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου"
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3682648360212679514
item