Νίκη Κάρτσωνα – Νίκος Χατζής: Σπάνια βραδινή έξοδος σε νυχτερινό κέντρο! [pics] Νίκη Κάρτσωνα – Νίκος Χατζής: Σπάνια βραδινή έξοδος σε νυχτερινό κέντρο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίκη Κάρτσωνα – Νίκος Χατζής: Σπάνια βραδινή έξοδος σε νυχτερινό κέντρο! [pics]

Νίκη Κάρτσωνα – Νίκος Χατζής: Σπάνια βραδινή έξοδος σε νυχτερινό κέντρο! [pics] | tlife.gr
Μπορεί η Νίκη Κάρτσωνα να κινείται στον χώρο της showbiz, αλλά σπάνια ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει εκείνη και τον σύζυγό της σε κάποια βραδινή τους έξοδο.
Η όμορφη παρουσιάστρια και ο Νίκος Χατζής έχουν δημιουργήσει μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια, την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
Ο πρώην μπασκετμπολίστας – αν και σύζυγος της διάσημης παρουσιάστριας – προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική του ζωή.
Το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του. Η Νίκη Κάρτσωνα και ο Νίκος Χατζής διασκέδασαν στο Αθηνών Αρένα, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα και η Ήβη Αδάμου. 
Το ζευγάρι διασκέδασε με τις μεγάλες επιτυχίες τόσο του Αντώνη, όσο και της Ελένης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την έξοδό τους αρκετά ευδιάθετους!
Δες φωτογραφίες από την βραδινή τους έξοδο:

Epirusblog Gr
5 of 5
Νίκη Κάρτσωνα – Νίκος Χατζής: Σπάνια βραδινή έξοδος σε νυχτερινό κέντρο! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7969618600555858195
Σχόλια
item