Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο! [pics] Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο! [pics] | tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και αυτό φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση. 
Το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει διακριτικά την ζωή του και σπάνια κάνει νυχτερινές εξόδους. Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες, ο Κωνσταντίνος και η Ιωάννα έκλεισαν 8 χρόνια έγγαμου βίου και είναι πιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.
Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξήσει τις κοινές εξόδους, μιας και ο γιος τους Ιάσωνας μεγάλωσε λίγο και είναι πιο εύκολο να τον αφήνουν, ώστε να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο ο ένας στον άλλον. 
Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στο νυχτερινό μαγαζί Γκάζι Live, όπου ο Κωνσταντίνος και η Ιωάννα απόλαυσαν την ανεπανάληπτη Μαρινέλλα, η οποία τραγουδάει με την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία.
Το ζευγάρι δεν σταμάτησε τις αγκαλιές όλο το βράδυ και χαλάρωσε από τις καθημερινές υποχρεώσεις του, διασκεδάζοντας με τις μοναδικές φωνές των τριών Ελληνίδων τραγουδιστριών.
Δες τις φωτογραφίες:


tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 377673430645940610
Σχόλια
item